• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yorumlarınız değerli. Yorumlarını bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JRCuber
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JRCuber

Üye
Yaklaşık 4 aydır düzenli beslenme ve haftada 3 gün ağırlık 2 gün kardiyo antrenmanı yapıyorum (Haftada 1 gün cheat meal). 3 haftada bir düzenli olarak yarım kilo arttırarak çalışıyorum. Yorumlarınız nelerdir?
Not: 170 boyunda, 59 kilo ve 15 yaşındayım yağ oranım internette ölçtüğümde 10 ile 9 arası çıkıyor. Boyun 34 cm,
Bel 72 cm, Alt Karın 74 cm.

Eklentiler

• IMG_4043-min.JPG
    IMG_4043-min.JPG
    80,4 KB · Görüntüleme: 592
Son düzenleme:
Bir kaç fotoğraf ile daha sagliki yorum yapabilirler , birde eski-yeni ölçümlerini yazarsan.

Потому что я черкес

Yağ oranın 9 dan fazla 13 civarı .yağ oranı herkesin düşündüğü gibi değil maleesef.formun güzel günlük kalori alımın kaç?

Yani 2500 kalori alıp kilomu koruyup antrenmanlarıma devam etmem gerekiyor dimi.
Benim şahsi görüşüm clean bulka girmen 2500 le kilon sabitse 2800 alman temiz temiz kilonu arttırman 2800 al 2 hafta boyunca kilonu kontrol et 1,5 kilo civarı alıyorsan öyle temiz temiz devam et.

Resim ışıkla ilgili herhalde 91dem dah büyük duruyor göğüsler anatomini beğendim karın kası idmanını paylaşabilir misin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resim ışıkla ilgili herhalde 91dem dah büyük duruyor göğüsler anatomini beğendim karın kası idmanını paylaşabilir misin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumum için teşekkürler.
Karın kası idmanım: (Süperset)
10 Leg Raise
10 Crunch
Plank (Ağırlık ile 30 40 saniye)
Bunların hepsini 4 set 1 dakika dinlenerek.
Yan karın için: Genç ve Fit kanalının yan yatıp kendini kaldırma videosundaki hareket (her iki taraf için de 20 tekrar)
Hemen ardından 30 tane oblik twist.
Bu kadar.

Back
Yukarı