Yulaf ve Yumurta tarifi Videolu afiyet olsun

Güzele Benzıyor Pizza Gibi :) Üstüne Kalsiyum içeren Geniş yapraklı Yeşillik ve Tavuk göğsü didiklersek çok güzel bi akşam yemeğide olur :D

Yumurta tadı gelmiyor bile :)

Gerçekten çok lezzetli. İçine kaşar da atarsanız tatsızlığından değil tadından yenmez bu sefer benden söylemesi :)

Ben evde dereotu kurutuyorum.
Bunun içine dereotu katıyorum nefis oluyo.

Otu kurutmak da çok kompleks bi iş değil. Marketten aldığım gün içine gazete kağıdı koyduğum bi kapa dereotunu bırakıyorum. 3 güne kurumuş oluyo. elimle parçalayıp kavanoza alıyorum. Peyniri de katınca dereotlu kek gibi götürüyor insan vallahi. :)

Mantarlı da güzel oluyo unutmadan.

Bu tarifi sabah kahvaltımda denicem. Ama idman sonrası içinde bir tarif gerek. Yoksa idman sonrasıda mı bundan yapıyım ? fikirlerinizi beklıyorum.

Arkadaşlar mesajların çoğunda kaşar peyniri geçiyor(light) ben yağ oranımı düşürmeye çalıştığımdan bana çok zararlı gibi geliyor acaba yanılıyormuyum.Yani kaşar peynir'in yararı-zararı ne olabilir fit bir vücut için spor yapan birine.

demircan256 Üstüne fıstık ezmesi sürebilirsin karın kaslarına da yararlı olur.

teşekkür ederim...Tamamda yağ oluşmazmı vücutta...yani kaşarı fazla yağ içerdiğini bildiğim için yememeye çalışıyorum...tost v.s 2 aydır menüme girmiyor giremezde yani dediğim gibi yağ yakmaya odaklanmış haldeyim..bu nedenle kaşar yağ oranımda artışia neden olmazmı..yoksa ben kaşarı herütrlü yerim...severdim yani...

Arkadaşlar tarifi 2 gündür uyguluyorum ve gerçekten sabah kahvaltısı kolay hale geldi.Eskiden 6 yumurta + yulafı yemek 45 dakikayı bulurken şimdi 10 dakikaya yemeğimi bitiyorum.Yanlız müsadenizle bir soru sormak istiyorum.Sizce bu tarifi uygulamakla haşlama yumurta ve sütlü yulafı yemek besin değeri açısından fark oluşturur mu ? Fikrinizi belirtirseniz memnun olurum.

waow ozellıkle beyler, normal yulaf deılde etı lıaflıfın meyvelı yulafıyla super oluyo deneyin... benim tarifimde şu demin yapdım.

100 gr etı lıfalıf meyveli
10 yumurta beyazı 1 sarısı
1 ölçek whey
1 ölçek casein

tek kelime mukemmel ama bişey sorucam işe götürücem ben ton balığıyla uğraşmıcam acaba bozulma durumu olurmu 24 saat bekledıkten sonra. super bıse bu ya resmen turta gibi:D

Son düzenleme:
Videodaki tarifin:
100 gr Eti Lifalif Yulaf Ezmesi, 4 Beyaz, 1 Bütün Yumurta Besin değerleri:

Enerji (kkal)............. 499
Protein (g)............... 32,92
Karbonhidrat (g)...... 62,5
Toplam yağ (g)........ 11,97
Lif (g)....................... 7.56
Sodyum (mg)........... 287,06

Kaynak:http://www.kumbasaryumurta.com/yumurta_besin_tablosu.htm

Son düzenleme:
Düşünmemiştim bunu, gerçekten pişince besin değerlerinde bi değişiklik oluyomu ?

Back
Yukarı