Yumurta akı tozu?

Arkadaşlar merhaba, benim için yumurtanın özellikle beyazını yemek imkansıza yakın birşey. Ağzıma koyar koymaz midem ağzıma geliyor, omlet falan yaparsam onda da yiyebildiğim en fazla 2 yumurta ve yanında bolca ekmek yemem gerekiyor. Sporcular için yumurta olmazsa olmaz alternatifsiz birşey. Organik yumurta akı tozları satılıyor migrosta internette falan. Bunlar yumurtanın yerini alır mı, yani direk yumurtayı kurutup yapılmaktadır falan yazıyor ama emin olamadım

Satma politikası boş iş. Zaten yumurta da zorlaşıyor git gide yemek zamlandikca zamlandı. Bence bu kadar ince düşünmemek gerek yarışmacı degilsek . 6 senedir sabahları 5 10 yumurta arasında gidip geldim son 1 senedir düşürdüm 2 3 adete çok bir şey değişmedi yani sadece yumurtayla olmaz o yüzden tozu saçma kendisinin 2 3 tanesini yersen daha iyi bence hem o tozların tadı daha berbat emin ol çöpe atarsin :D

Ben bir ara kullanmıştım, ancak ayrana karıştırıp içebiliyordum. ya da yulaf ezmesi yapıyorsan ona da karıştırabilirsin. Tadı ancak öyle yok oluyor.

Back
Yukarı