Yumurta tüketimi

arkadaşlar yumurta tüketimi hakkında
günlük 3 yumurta beyazı yiyorum arkadaşımın dediğine göre vücut bu proteinin %10 unu kabul ediyormuş çiğ, sütle içildiğinde tamamını alıyormuş
ne kadar doğrudur öneriniz varmı teşekkürler :)

ne varı bu kadar sallamasyon bi şey daha hayatımda duymadım yumurta vücutta en çok sentezlenen gıda nerden uydururlar böyle saçma sapan şeyleri anlamam

Bana da saçma geldi.rofl...

sana önerim hem sütü hem yumurtayı bol tüketmen bunların yanı sıra pirinç,makarna,balık,tavuk,peynir,yulaf v.b ürünleri öğünlerinden eksik etmemen.

yok öyle birşey haşla ye çiğ yemekten çok daha sağlıklıdır.Onu diyen arkadaş çiğ yemekten rahatsızlanmış bak haşlanmış yumurtanın% 10 nunu mu kabul ediyormuş vücut tavuğuda çiğ yer o yakında amn uzak dur o adamdan.

yok öyle birşey haşla ye çiğ yemekten çok daha sağlıklıdır.Onu diyen arkadaş çiğ yemekten rahatsızlanmış bak haşlanmış yumurtanın% 10 nunu mu kabul ediyormuş vücut tavuğuda çiğ yer o yakında amn uzak dur o adamdan.

ilahi MUSTAFA ÖREN, valla öyle bir yazmışsınki ben bile ciddeye aldım :D:D çiğ tavuğu yediğini düşünemiyorum bile.

Konuya gelince kesinlikle inanma onlara. Vücut geliştirme yapıyorsan günde 3 tam yumurta yemenin faydasını görürsün.thums:

İspatlanabilinirse çok çarpıcı ve müthiş bir bilgi aktarılmış.

Ufuk, arkadaşın kaynak belirtirse sevinirim. Aksi taktirde bunca adam boşuna yumurta yemesin.

Gerçi benim için hava hoş sayılır. Ben şimdilerde günde tam bir yumurta yiyorum.

Dipnot eklemek gerekirse bir atasözü bize şöyle seslenmiş: Hatır için çiğ yumurta bile yenir. : )

Son düzenleme:
Yanlış ve o arkadaşına sor bakalım çiğ yumurta tükettiğinde vücuduna bakteri kazandırma yüzden kac ve salamonya virüsünü kapma yüzden kaç ;)

yumurta çiğ deilde haşlanmış olarak almak iyidir , sahanda yumrtada azda olsa akalrı kabukla felan gidiyor ama haşkanınca hem tam pişiyor hem %100 e yakınından faydalanıyoruz yumurtanın

süte gelince abartıldı kadar faydalı değildir, hata çok tüketilmesinin zararı olduğunu düşünüyorum . süt danalar ve bebekler içindir yetişinlere göre bi besin değri içermiyor. onun yerine bol bol su için ondan alınacak az miktarda proteini karşılarsınız kalsiyumuda öyle

köy ortamı olsa yumurta :) fırından çıkar çıkmaz:) kır iç bişi olmaz ama bizim gibi marketten yumurta alanların en az 5 dk kaynatmadan yememesi iyi olur

Back
Yukarı