Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yumurta tüketimi hakkında
günlük 3 yumurta beyazı yiyorum arkadaşımın dediğine göre vücut bu proteinin %10 unu kabul ediyormuş çiğ, sütle içildiğinde tamamını alıyormuş
ne kadar doğrudur öneriniz varmı teşekkürler
ne varı bu kadar sallamasyon bi şey daha hayatımda duymadım yumurta vücutta en çok sentezlenen gıda nerden uydururlar böyle saçma sapan şeyleri anlamam
yok öyle birşey haşla ye çiğ yemekten çok daha sağlıklıdır.Onu diyen arkadaş çiğ yemekten rahatsızlanmış bak haşlanmış yumurtanın% 10 nunu mu kabul ediyormuş vücut tavuğuda çiğ yer o yakında amn uzak dur o adamdan.
yok öyle birşey haşla ye çiğ yemekten çok daha sağlıklıdır.Onu diyen arkadaş çiğ yemekten rahatsızlanmış bak haşlanmış yumurtanın% 10 nunu mu kabul ediyormuş vücut tavuğuda çiğ yer o yakında amn uzak dur o adamdan.
yumurta çiğ deilde haşlanmış olarak almak iyidir , sahanda yumrtada azda olsa akalrı kabukla felan gidiyor ama haşkanınca hem tam pişiyor hem %100 e yakınından faydalanıyoruz yumurtanın
süte gelince abartıldı kadar faydalı değildir, hata çok tüketilmesinin zararı olduğunu düşünüyorum . süt danalar ve bebekler içindir yetişinlere göre bi besin değri içermiyor. onun yerine bol bol su için ondan alınacak az miktarda proteini karşılarsınız kalsiyumuda öyle