Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
brndmr kardeş valla görevli dürüst bir şekilde konuşmuş

bigmaster, brndmr hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.

bende p.tesi BN'den 5lbs whey alacaktım ama ******da 15 tl daha ucuza geliyor

hemde gümrük sıkıntısı yok artı shaker hediyeli

tek sıkıntı aroma çeşidi az ama whey burada varken riske de girmek istemiyorum

haklısın yurt dusunsan protein tozu vermek su an biraz mantıksız gibi geliyor gümrük olsun kargo olsun hemen hemen aynı fıyata gelıyor.

Bende ilk kez sipariş verenlerdenim. Saatlerdir sırf bu konuyu okuduktan sonra siparişimi verdim netritiondan. 1 ay sürse bile problem etmem gelsin yeterki. Şimdilik kullandığım supplamentler var acelem olmadığı için ups tercih etmedim.

1 200-0026 BSN NO-XPLODE w/AVPT, Grape 2.25 lb. $38.95 $38.95
1 40-0017 Netrition Product Catalog 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0201 Universal Nutrition Animal Pak 44 packs $26.95 $26.95
1 74-0483 EAS L-Glutamine 400g $16.95 $16.95
1 40-0584 Netrition Bag of Bodybuilding Samples ($10 value) 1 bag $0.00 $0.00
Itemized Subtotal $82.85
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks) $43.52
Your total is $126.37

walla kahramanlık yapmadım diye düşünüyorum=) bu işler belli olmuo hadi bakalım birde bir yapıcakmıyız bekleme süreci başladı ...

Şimdi sonuç olarak netiriton.com dan getirebiliriz sanırım??

Bir de dedikleri gibi gümrük memuruna çok bağlı sanırım ben çok çektim İzmirdekinden baya param yandı shippinglere..

Bunun başka bir çözüm yolu yokmudur ya

bekleme süreci sonucunu merakla bekliyorum,umarım mutlu sonla biten bi macera olur:)

Walla Umudummuz bu yönde . Forumdaki arkadaşların ülkeye soktuğu bazı siparişlere bakıyorum geçmesi akıl almıyo ama kesin geçer denenlerinde bi gümrükçü tersinden kalktı die geçirmiyor. İddaa da banko maçtan yatmak gibi bişi oluyo=)

Şimdi sonuç olarak netiriton.com dan getirebiliriz sanırım??

Bir de dedikleri gibi gümrük memuruna çok bağlı sanırım ben çok çektim İzmirdekinden baya param yandı shippinglere..

Bunun başka bir çözüm yolu yokmudur ya

protein ise buradan tedarik etmek mümkün ama

diğerleri için riske girmek şart.

protein tozunu sipariş etmek sacmalık ve kötü bir risk gibi geliyor bana hemen hemen aynı fiatlara bulabilirsiniz.. daha cok türkiyede bulunmayan ürünler konusunda risk alsanız daha iyi olur.

Bu internetten y. dışı alı şveriş konusunda uzmanlaşmış( bilimum ayakkabu, giyecek, parfüm, pc oyunu, supplement) biri olarak size supplement konusunda nutraplanet'i öneriyorum. Hem fiyatları iyi hem de bazen çok özel indirimli satışları olabiliyor.

Miktar olarak ise protein tozu söylemekj çok mantıksız çünkü kargo çok tutuyor. Y. dışından ağırlıkta hafif pahada yüksek şeyler söylemek lazım.(NO ürünleri, yağ yakıcılar vs..). Türkiye'den bir tek protein tozu alırım onun sebebi de istediğim markanın çok az bi farkla bana malolması. Bilginize..

Bu internetten y. dışı alı şveriş konusunda uzmanlaşmış( bilimum ayakkabu, giyecek, parfüm, pc oyunu, supplement) biri olarak size supplement konusunda nutraplanet'i öneriyorum. Hem fiyatları iyi hem de bazen çok özel indirimli satışları olabiliyor.

Miktar olarak ise protein tozu söylemekj çok mantıksız çünkü kargo çok tutuyor. Y. dışından ağırlıkta hafif pahada yüksek şeyler söylemek lazım.(NO ürünleri, yağ yakıcılar vs..). Türkiye'den bir tek protein tozu alırım onun sebebi de istediğim markanın çok az bi farkla bana malolması. Bilginize..
nutraplanet in fiyatları netrition a göre daha yüksek ürün başına 3-4 dolar fark ediyor. kargo durumu nedir bilmiyorum ama oda usa dan gönderim yapıyorsa hemen hemne aynıdır.

Ben onun karşılaştırmasını yaptım. Bir tek animallar 3 dolar falan daha pahalı. Bilimum kaliteli ve çok tutulan ürünlere baktım ve nutraplanet daha ucuz. Netrition'ın tek avantajı her markayı bulabilmen ama zati belli başlı top 10 marka yeter diye düşünüyorum. Burada kimsenin yeni çıkmış ıvır zıvırları ilk deneyen olmak isteyeceğini sanmıyorum fiyatları sebebiyle. Zati tutulursa diğer sitelerde listelerine eklerler. Ama tercih sizin, ben sadece önerdim

nasıl aynı fiyat dersiniz arkadaşlar..

Universal whey pro aldım 2.3 kg 150 lira netrition.comda 3 kglıkı 45 dolar...dağlar kadar fark yokmu:S

nasıl aynı fiyat dersiniz arkadaşlar..

Universal whey pro aldım 2.3 kg 150 lira netrition.comda 3 kglıkı 45 dolar...dağlar kadar fark yokmu:S

[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition.comda ürün 45$ ,kargo : fedexle 68 $ , ups ile 81$[/SIZE][/FONT][/FONT] (airmail 48$ ama airmaile göre ağır paket)
fedexle alsanız 45+68=113$ = 168 TL yapar..

Ben de son siparişlerimi paylaşayım. İki siparişim oldu son birkaç hafta içinde (netrition) ikisi de elime ulaştı. İkinci siparişimin gelmesi ise 96 saati bile bulmadı. ABD gündüz saatinde iken verdim siparişi sanırım biraz da onun etkisi var.

İlk siparişte xtend 1170 gr, keto, sizeon(430) ve zma getirtmiştim. Son siparişte ise plasmajet, 4 lbs casein (tr'de oldukça pahalı) ve novedex getirttim. 10'ar adet de sample geldi iki siparişte de..

Bir de hazır konusuyken şunu ekleyeyim. Genel alışveriş olarak söylüyorum. Bazı siteler Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Bazıları uzak ülkelere sadece yüksek fiyatlı ve hızlı olan express kargo seçenekleri sunuyor. Bu gibi durumlarda amerikadan gönderim yapan servisler işe yarayabiliyor. Hepsinin güvenilirliğini bilmiyorum ama genelde yıllık ücret falan istedikleri için sürekli alışveriş yapanlara uygundu. 1 tanesi çok uygun gelmişti bana üyelik ücreti de istemiyordu hatta konuşmuştum 1 yetkilisiyle. Deneyecektim siparişten vazgeçmeseydim. İsteyenler inceleyebilir:
http://www.salefashion.com/

Bu tür servislerle ilgili tecrübeleri olanlar da paylaşırsa faydalı olur bence.

Ben onun karşılaştırmasını yaptım. Bir tek animallar 3 dolar falan daha pahalı. Bilimum kaliteli ve çok tutulan ürünlere baktım ve nutraplanet daha ucuz. Netrition'ın tek avantajı her markayı bulabilmen ama zati belli başlı top 10 marka yeter diye düşünüyorum. Burada kimsenin yeni çıkmış ıvır zıvırları ilk deneyen olmak isteyeceğini sanmıyorum fiyatları sebebiyle. Zati tutulursa diğer sitelerde listelerine eklerler. Ama tercih sizin, ben sadece önerdim

o zaman senin bilgisayarında bir sorun var fiyatları yanlıs gosteriyor :D
Optimum whey 44.99$ nutraplanet te netritionda 42.99
nano vapor 44.95 nutraplanet te netritionda 41.99

kullandığım bütün ürünleri karşılarştırdım netrition nutraplanet ten daha ucuz. Bunu burda tartışmaya gerek yok ama yinede seninde bilgin olması için uyarayım dedim!

ben bu yaz yurtdısından kendı valizimde 3 tane 2.5 kiloluk protein tozu getirdim valizim kontrol edilmis gumruk bandrollu elime ulasti peki kargodada boylemi yoksa gerimi yollatiriyorlar?

firebird arkadaşımız en güzel açıklamaları yapmış. Paketin kontrol edilen şanslı paketlerden olursa yasak olduğuna göre vergi ödemekle falan alamazsın. Yani geri yollarlar. Bu durumda sitenin kurallarına göre değişebilmekle beraber genelde paranı geri öderler. Yol masrafları senden gider büyük ihtimalle :) Ya da geri yollamayın dersen devlete hediye edebilirsin.

Son düzenleme:
netritiondan alırken sanırsam o geri ödemeyle ilgili bi şey kabul ediyorsunuz ve gene yanılmıyorsam geri ödenmeyeceğini kabul ettiğiniz tarzında bişey

netritiondan 2 hafta önce istediğim siparişler de gelmiş bugün. Ptt kargo ile evde kimse olmayınca kağıt bırakmışlar..Siparişler şöyle;
Qty Item ID Brand Product Size Price Item
Subtotal
1 84-0137 Optimum Nutrition ZMA 180 capsules $22.59 $22.59
1 84-0577 Optimum Nutrition Opti-Men Multi-vitamin 180 tablets $19.99 $19.99
1 84-0596 Optimum Nutrition Vassive-NO, Lemon Lime 1.72 lb. (780g) $23.99 $23.99
Subtotal $66.57
Subtotal after discount $66.57
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks) $31.39
Total $97.96

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı