Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netriton dan nitrotech 4lbs triple chocolate + 8 tane universal bar siparis ettim sali gece. bugun sabah baktim ups den yarim saate elimde olacak. bu siparisimin amaci, nitro nun bu aromalısını 3 keredir kullanıyordum ve tr den alıyordum, bakalım gerçekten fark var mı, sağdan sooldan duyduğuma göre, tr dekiler sahte değil ama farklı bir üretim yerinden çıkıp geliyor veya ürün içerikleri farklı bakalım doğruluk payı var mı. ayrıca fiyat çok ediyormuş, tr de 260-270 civarı, totalde kargo dahil 100 doların altında kalıyor.
supplementler.com dan aldıgım ürün ile netrition.dan gelen arasında bir fark göremedim tad olarak.

Arkadaşlar,

EN RİSKLİ ürünler hangisi gümrük açısından.

Hani geçtiğinde aman allahım işte bu diyebileceğimiz.

* CellMass sanırım üzerinde Cell yazanlar takılıyor diye duymuştum birde
* 10lbs whey diyelim.

Bunlara ek olarak başka ürünler var mı ?

arkadaşım açarsa zaten takılır. önemli olan açılmaması. bunun içinde fazla ağır ve fazla yüksek fiyat lı siparişten kaçınmak gerek... en uygunları küçük kutulardaki hap veya yüksek fiyatlı 500gr civarı tozlar

Hayır açarsa takılır diye bir şey yok. İki kere benim kargo açılmış üzerinde kontrol edilmiştir yazıyor ama geldi sonuçta. İlkinde 908gr dan iki tane toz vardı toplamı 80 dolar ediyordu.
İkincisinde de nitrotech vardı 4lbs ve 55 dolar. İkisi de açıldı ama sorunsuz geldi.

Önceki sayfalarda arkadaşımız uzun uzun anlatmış. Hepsini açtırırlar ama dikkat çeken ya da canının istediği 3-5 tanesinin içine bakıp gerisine yapıştırıp geçerler demiş. Her gün milyonlarca ithalat oluyor. Adamın Bruce Lee hızında olması lazım bakabilmesi için :)) Ya da sadece XRay cihazından geçebilir gümrüğe girenlerin çoğu. Ben özel kargoyla alışveriş hiç yapmadım hepsi postayla geldi express de hiç kullanmadım 1 tanesi açıldı gümrükten aldım, gerisi açılmadan kapıya kadar geldi postacıyla hiçbirine etiket bile yapıştırmamışlar direk postaya verilmiş yani ;)

hahaha ilginç yani gerçekten şöyle böyle diyemiyor kimse. adamın güzel günüdür belki de ya da iyi 1 amcaya denk gelmiştir. expressle bile takılmayan da oluyor küçücük paketi takılan da oluyor.
tozu görünce eroin falan diye sakata gelmeyelim :))))

1 200-0005 Lean Dessert Protein, Chocolate Coconut Candy Bar, 1.39 lb. $16.99 $16.99
1 271-0005 XNGF - Xtreme Natural Growth Formula, 90 capsules $16.99 $16.99
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 47-0774 CLA, 1000 mg, 90 softgels $9.99 $9.99
1 84-0611 Gold Standard 24 Hour Protein Pak, Vanilla, 1 box kit $44.99 $44.99
1 40-0034 Sleeveless Shirt, Black, X-Large $0.00 $0.00
Subtotal $88.96
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)
bakalım ne zaman gelecek

benim kafama takılan soru ise şu arkadaşlar, gümrük beyannamesinde gümrüksüz ithal mal limiti 100 eurodan 150 euroya yükseltilmiş fakat bunun uygulanmaya başlanıp başlanmadığını merak ediyorum? kesin cevap verebilicek, denemiş yada gümrük memuruna sorabilicek birisi var mıdır?

http://ups.com.tr/07102009YeniGumrukKanunu.asp

artık 100 euro limiti yok limitimiz 150 euro. hepmize hayirli olsun distributorlere gecmis olsun :):)

MADDE 45- (1) Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, gümrük kıymeti gönderim başına toplam 150 Avro’yu geçmeyen, ticari miktar ve mahiyette olmayan eşyaya muafiyet tanınır.

Son düzenleme:
Netritiondan verdiğim ilk siparişim 2 hafta sonra bugün elime ulaştı :)

1 200-0026 BSN NO-XPLODE w/AVPT, Grape 2.25 lb. $38.95 $38.95
1 40-0017 Netrition Product Catalog 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0201 Universal Nutrition Animal Pak 44 packs $26.95 $26.95
1 74-0483 EAS L-Glutamine 400g $16.95 $16.95
1 40-0584 Netrition Bag of Bodybuilding Samples ($10 value) 1 bag $0.00 $0.00
Itemized Subtotal $82.85
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks) $43.52
Your total is $126.37

- Paket 2.8kg geldi kolisi beklediğimden küçük noxplode ile animal pakin boyları aynı.
- Anlayanlar pakedin açıldığını nasıl anlıyolar bilmiyorum ama koli bantlarıyla sarılıydı açıp tekrar kapamışlar herlde memurlar.
- Hediyesi olarak sample resimlerdende göreceğiniz çeşitli ürünlerin tek kullanımlık poşetleri. (Atlet tişört yerine) hiç değilse sonra onlardan alırsam tadını bilirim=)
- Beraberinde 2 dergi bide GAT markasının ürün broşürü geldi
- Tahmin ediyorum açmış olsa herkezin koliden çıkarmı bilmiyorum ama benim kolide olan borşürler dergiler zaten bunların ne için olduğunu anlatmaya yetmiştir. resimleri aşağıda

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5Cg%C3%83%C2%B6khan%5CDesktop

Eklentiler

• netrution2.JPG
    netrution2.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 403
  • netrition1.JPG
    netrition1.JPG
    42,7 KB · Görüntüleme: 390
  • netrition3.JPG
    netrition3.JPG
    46,1 KB · Görüntüleme: 355
Son düzenleme:
bugün gümrükçü firma ile görüştüm ve bana tamamen memurun insafına kaldığını, bu kadar mal bu kadar paraya olmaz diyip 5 dolarlık malı bile gümrüğe sokabildiklerini söyledi.

deathlifter

sorun ağırlık veya fiyatı değil, sorun besin takviyelerinin yasak olması

Benim anlayamadığım şu, 2 kere kargom açıldı, ikisinde de protein tozu vardı ve gümrük kontrolünden geçirilmiştir bandı yapıştırılmıştı ama elime sorunsuz ulaştı. Besin takviyesi yasak olsa takılırdı? Açma nedenleri şu olamaz mı, mesela ben sadece 1 tane nitro getirttim, adam baktı 1 tane, ticari değil, kişisel kullanım için, o yüzden geçirdi. Mesela 1 tane 4 lbs yerine atıyorum 8 tane 0.5 lbs lik aynı üründen olsa diyecekti ki, bir kişi 8 tane aynı üründen olmaz, bu ticari amaçlı, ben bunu takayım derdi.

bugün gümrükçü firma ile görüştüm ve bana tamamen memurun insafına kaldığını, bu kadar mal bu kadar paraya olmaz diyip 5 dolarlık malı bile gümrüğe sokabildiklerini söyledi.

konu supplement ise zaten 1 dolar da olsa gümrüğe tabi olmalı yasal olarak..ama gümrük vergisi açısından değil izinler açısından..

supplement dışında olay fatura değil tahmini gerçek bedelde bitiyor..

diyelimki yasal sınır 100Avro..sizin getirttiğiniz malın gerçek değeri 200Avro ama faturada 90 Avro yazıyor..işte ozaman da gümrük vergisine tabi olarak kabul edip tutabiliyorlar..

ama faturası da kaynak ülke gerçek değeri de 50 Avroluk malı takmamaları gerekir yasal olarak..

arkadaşlar spora 3 ay aradan sonra başlangıc yapıcam suplement lazım bu konuyu gormem ıyı oldu fakat konu 188 sayfa ve baştan sona okumak çok zor 1 bu sıteye nasıl uye olunuyor uye kabulu kapanmış uğraştım yapamadım 2 kargo üçreti 5 dolarmı gemiyle 5 dolar flan yazıyordu ılk sayfada gerçi ing cem zayıf kargo ucretı ne kadar ve son sorum nasıl alışveriş yapılacagını detaylı olarak bırı anlatırsa cok sevınırım

arkadaşlar spora 3 ay aradan sonra başlangıc yapıcam suplement lazım bu konuyu gormem ıyı oldu fakat konu 188 sayfa ve baştan sona okumak çok zor 1 bu sıteye nasıl uye olunuyor uye kabulu kapanmış uğraştım yapamadım 2 kargo üçreti 5 dolarmı gemiyle 5 dolar flan yazıyordu ılk sayfada gerçi ing cem zayıf kargo ucretı ne kadar ve son sorum nasıl alışveriş yapılacagını detaylı olarak bırı anlatırsa cok sevınırım

arkadaşa katılıyorum, birisi çıkıp yazabilir mi, burada ürünler çok pahalı, kazık yemek istemiyorum artık. 188 sayfa da oku oku pek bitmez. olayın aslını biri anlatırsa güzel olur:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı