Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100-0004[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Flexsports [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Power Straps with Neoprene Padding, Natural Color[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1 pair[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]270-0003[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Gaspari Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Novedex XT[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]60 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]31.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]270-0039[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Gaspari Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]PlasmaJet - single serving[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]10 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$3.69[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]3.69[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]40-0017[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product Catalog[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1 catalog[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]46-0692[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Twinlab [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Amino Fuel Liquid[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]32 oz.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$19.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]19.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]47-0706[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Ultimate Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Kre-Alkalyn[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]13.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]13.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]39-0925[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Syntrax [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Syntrax/Netrition Shaker Bottle[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]25 oz[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$77.53[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$48.58[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$126.11[/SIZE][/FONT]

an itibariyle siparişimi vermiş bulunuyorum not olarak da iyi bayramlar yazdım

Arkadaşlar 150 usd sınırını denemek için aşağıdaki siparişi çarşamba günü verdim. Bugün elime geçti:

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]VPX[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Zero Carb Protein, Graham Cracker[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]4.4 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$53.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BSN[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NO-XPLODE w/AVPT, Fruit Punch[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2.25 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$38.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Platinum Hydrowhey, Velocity Vanilla [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]3.5 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$50.99 [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shake-It-Up Shaker Cup[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]25 oz[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$143.89[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$106.01[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$249.90[/SIZE][/FONT]

saygılar

Forumdaki eski konuları okurken www.vitaglo.com die bi site gördüm fiyatları netirition'dan daha uygun ve ürün çeşitliliğide az değil ama kargo fiyatlarını göremedim daha önce bu siteyi kullanan varmı acaba?

glutamine tarzı burada da ucuza bulunan ürünlerden almayın bence :) iherb den sipariş edenler DHL mi ups mi tercih ediyor

Son düzenleme:
Qty Item ID Price Total
1 153-0117 18.99 $18.99
NOW L-Arginine 500mg/L-Ornithine 250 mg, 250 capsules

1 153-0247 14.99 $14.99
NOW IGF-1 Lozenges, 30 lozenges

1 220-0071 29.99 $29.99
Dymatize Elite 12 Hour Protein, Fudge Brownie, 4.433 lb.

1 40-0017 0.00 $0.00
Netrition Product Catalog, 1 catalog

1 418-0002 28.95 $28.95
UltraLab Human Growth Complex, 126 tablets

1 89-0971 6.69 $6.69
Atkins Nutritionals Advantage Bars, Caramel Fudge Brownie, 5 bars

1 40-0584 0.00 $0.00
Netrition Bag of Bodybuilding Samples ($10 value), 1 bag

Subtotal $99.61
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $67.02
Total $166.63

ürünü cumartesi günü aldım ancak kart da para yok diğe kabul etmemişler, sanal kart dı hemen genişlettim ve tekrar deneyin dedim bu gün kargoya vermişler, bu ikinci siparişim önceki gelmişti bakalım bu ne zaman gelecek

arkadaşlar ben siparişlerimin gümrükte takıldığı haberini aldım. fiyat ve aırlık olarak fazlaydı evet, ikiye bölmeme rağmen. şimdi beni dire hava alanına gümrükle görüşmeye gönderiyolar.. ne tavsiye edersiniz, daha önce böyle bi şey geldi mi başınıza, nasıl hallolur, prosedür nedir?

Vergiyle alabileceğini sanmıyorum çünkü supplement (yani besin maddesine giriyor) postayla-kargoyla getirmenin yasak olduğu maddeler içinde. Fiyat, kilo vs. farketmez. 1gram da yasak 1 ton da. Aldığın sitede iade durumları varsa geri göndersinler. Bu durumda yol parası senden gider. Site sana tekrar gönderir, bu kez şanslı olursan takılmaz. Ya da göndermesin dersen yine site kabul ediyorsa paranı geri öder. Almadan önce sitedeki iade şartlarına da bakmak lazım. Diğer seçenek de gümrükte bırakırsın devlete hediye olur.

23 Kasım 200911:18:00Taşıma halindeISTANBUL / TR
23 Kasım 200911:17:00Ticari gümrük izni verildiISTANBUL / TR
23 Kasım 200911:17:00Gümrük geçiş izni için hazırISTANBUL / TR

şimdi geçtimi gümrükten 24 ünde gelir dediler hala bi haber yok :confused:

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100-0004[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Flexsports [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Power Straps with Neoprene Padding, Natural Color[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1 pair[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]270-0003[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Gaspari Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Novedex XT[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]60 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]31.99[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]270-0039[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Gaspari Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]PlasmaJet - single serving[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]10 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$3.69[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]3.69[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]40-0017[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product Catalog[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1 catalog[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]0.00[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]46-0692[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Twinlab [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Amino Fuel Liquid[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]32 oz.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$19.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]19.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]47-0706[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Ultimate Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Kre-Alkalyn[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]13.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]13.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]39-0925[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Syntrax [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Syntrax/Netrition Shaker Bottle[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]25 oz[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$77.53[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$48.58[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$126.11[/SIZE][/FONT]

an itibariyle siparişimi vermiş bulunuyorum not olarak da iyi bayramlar yazdım
sorunsuz bi şekilde teslim aldım hiç beklemiyodum bu saatte
gümrükte takılana kadar yurtdışından alışverişe devam :evil:

i herb den twinlab 5 lb protein tozu, likit amıno ve bcaa aldım. toplamda kargo dahıl 85 dolar tuttu. pazar gecesı verdığım sıpariş bugun elıme ulaştı.

Gümrük BAşmüffetişlerinin denetimine takılırsa siparişleriniz isimden 1 yıl içindeki toplam siparişlewri alıp yüklü bir vergi çıkartabilirler diye bir şey duydum...konu hakkında bilgisi olan var mı???

1 yıldır aldığın her şeyin mevzuata aykırı olduğuna neye göre karar veriyor :) Ya da neden 1 yıl, belki adam 10 yıldır alıyor. Zamanında hepsine açıp baksaymış gümrükten geçirmeseymiş. Benim aklıma gelen ismini not alır ondan sonraki gelecek her paketine açıp bakar (yani açıp kapatmaz, ne olduğuna da bakar) gümrüğe sokar :) Ki bununla da neden uğraşsın ne kazanacak ki öyle 1 şey yapmakla, tam tersine zaman kaybedecek. Zamanları olsa, mümkün olsa zaten her paketi kontrol edebilirlerdi. Hepsi kontrol edilebilse bu kadar supplement, içki, tütün, bıçak falan zaten geçemezdi. Buna rağmen diğer ülkeler gümrüğümüzün sıkı olduğunu söylüyor. Diğer yerler daha gevşek ya da anlayışlı galiba adına ne derseniz artık :) Yasak da olsa hepsi kişisel kullanım amaçlı 40-50 tane getirip satmaya kalkan yok zaten. Kazık yemeyelim diye uçakla mı gidip alalım.

iherb çok uygun kargo olarak bide marka çeşitliliği olsa züper olck ama..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı