Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Ben kocaelinde ikamet ediyorum. Mesele netrition dan 2 adet ürün aldım seçeneklerden TURKEY i seçtim ve posta koduna 41100 yazdım mesela. Bu ürünü UPS le getirttiğimi düşünücek olursak ürün nereye gelicek. Kargo olayı nasıl gerçekleşiyo alış veriş yapan arkadaşlaradn birisi bilgilendirebilirmi acaba.. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Ben kocaelinde ikamet ediyorum. Mesele netrition dan 2 adet ürün aldım seçeneklerden TURKEY i seçtim ve posta koduna 41100 yazdım mesela. Bu ürünü UPS le getirttiğimi düşünücek olursak ürün nereye gelicek. Kargo olayı nasıl gerçekleşiyo alış veriş yapan arkadaşlaradn birisi bilgilendirebilirmi acaba.. Şimdiden teşekkürler.

ürünler gümrükte herhangi bir problemle karşılaşmazsa (ki ikiş ürün büyük ihtimalle gümrükten geçer) kapına kadar geliyor.

adres vs o adımı geçtikten sonramı giriliyor. onları görmeyince kafam karıştıda bide mesela anabolic halo tr de satısı olmayan bi ürün o tür ürünlerde mi sorun cıkıyo. Satışı mevcut olan ürünlerin takılması daha mı zor ? yada takılmıyo mu.? tşkkrler simdiden :)

Doğrusu başka bir alternatifi var mı bilmiyorum ama netrition'da posta kodu ülke ve açık adres bilgileri aynı sayfadan giriliyor diye biliyorum. Hatta altta bir ekran grüntüsü var :) Ama eğer önce posta kodunu istiyorsa muhakkak bir sonraki adımda açık adresini de ister. Açık adres olmadan yollamları mümkün değil :)
netritionadres.jpg

Gümrükte takılma konusunda ise şunları söyleyebilirim. Takılmasının önünde bir sürü etken var ama ürünün burada satılıp satılmaması sanırım bunlar arasında değil :) önemli olan gümrükte paketini inceleyen kişinin bunun ticaari amaçla gelmemiş olduğuna inanması ve kıl biri olmaması. Ayrıca ürünün 150 Euro'dan daha değerli olmaması ve parça sayısı da önemli.

Netrition dan aldığımıaz ürünler Türkiye'ye kdr seçtiğimiz kargo firması ile gelio yani ups veya fedex,Türkiye'ye geldikten sonra bu kargo firmalarının Türkiye'de anlaşmalı olduğu firmalarla(örneğin fedex'in mng kargo anlaşmalı olduğu kargo firması) normal bi şekilde kapımıza kadar teslim edilio tabiki gümrükte sorun yaşamamış ise..

Iherb'den asagidakileri siparis etmistim:

Greens Plus, High Protein Food Bar, Natural Peanut Butter, 12 Bars, 59 g Each 1 X $24.40

Free, ProBar, Koka Moka, 1 Bar, 3 oz (85 g) 1 X $0

Jarrow Formulas, Whey Protein, Unflavored, 2 lbs (908 g) 1 X $18.17

Clif Bar, Builder's Bar, Cookies 'n Cream Cocoa Dipped Double Decker Crisp Bar, 12 Bars, 28.8 oz (816 g) 1 X $21.78

Nature's Plus, Ultra Energy Bar, Exotic Berry Crunch, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each 1 X $24.08

Greens Plus, High Protein Food Bars, Peanut Butter and Chocolate, 12 Bars (59 g Each) 1 X $24.40

19 Kasimda verdigim order 21 Kasim'da kargo firmasina teslim edilmis. 23'unde Amerika'dan yola cikan paket 26 Kasim'da elime ulasti. Aldiklarim 21$ shipment ve 18$ indirim ile birlikte bana 120$ gibi bir paraya maloldu. Paketin agirligi yaklasik 5-6 kiloydu ve uzerinde gumrukte kontrolden gectigine dair bant vardi.

Qty Item ID Price Total
1 153-0117 18.99 $18.99
NOW L-Arginine 500mg/L-Ornithine 250 mg, 250 capsules

1 153-0247 14.99 $14.99
NOW IGF-1 Lozenges, 30 lozenges

1 220-0071 29.99 $29.99
Dymatize Elite 12 Hour Protein, Fudge Brownie, 4.433 lb.

1 40-0017 0.00 $0.00
Netrition Product Catalog, 1 catalog

1 418-0002 28.95 $28.95
UltraLab Human Growth Complex, 126 tablets

1 89-0971 6.69 $6.69
Atkins Nutritionals Advantage Bars, Caramel Fudge Brownie, 5 bars

1 40-0584 0.00 $0.00
Netrition Bag of Bodybuilding Samples ($10 value), 1 bag

Subtotal $99.61
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $67.02
Total $166.63

23 de ki sipariş 26 sında gelmiş oldu
önceki seferdeki gibi üzerinde bant falan da yoktu kontrol edilmiştir diğee

netritıonda alışverişde turkıyedekı turklırası hesaplı kredi kartları geçıyormu? bende maximum var tl hesaplı bunla netritiondan direk alışveriş yapabılıozmu dolar hesabı varda orda nasıl oluyor acaba ??

netritıonda alışverişde turkıyedekı turklırası hesaplı kredi kartları geçıyormu? bende maximum var tl hesaplı bunla netritiondan direk alışveriş yapabılıozmu dolar hesabı varda orda nasıl oluyor acaba ??

geçer, bankan günlük kurdan sana tl olarak hesabına yansıtır

Ben hsbc kredi kartı kullanıyorum bankam bana bi yansıttı hiç sormayın :S O günkü dolar kuru 1.430 küsürdü 1.450 de olabilir ama çekilen tutara bi baktım kur 1.550 olarak hesaplanmış...ii yansıtır bankalar ona göre hesaplayalım..

Ben hsbc kredi kartı kullanıyorum bankam bana bi yansıttı hiç sormayın :S O günkü dolar kuru 1.430 küsürdü 1.450 de olabilir ama çekilen tutara bi baktım kur 1.550 olarak hesaplanmış...ii yansıtır bankalar ona göre hesaplayalım..

ben de hsbc kart kullandım ama ekstreyi bulamadım mailimden de silmişim merak ettim şimdi kaçtan uygulamışlar bana

Netritiondan ;

2 Tane Animal CUts [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$67.90[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
2 Tane Animal Nitro [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$77.90
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Vitamin Pill Box [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Journey Book[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00
------------------------------------------------------------
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Subtotal [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$145.80
+
Ups [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$58
-----------------------------------------------------------
27 Kasımda Verdım.Sukran Gunu Dolayısı Ile 30 Kasımda Postaya Verılı
r...
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Merhaba..

www.bb.com dan supplement getirtmek istiyorum ancak kargo seçeneklerinde 6 tane seçenek var en güvenli kargo seçeneği hangisi acaba tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirler mi ?

Kargo seçenekleri resimde ;
http://img69.imageshack.us/img69/836/hngisi.jpg

Alacağım ürünler ;
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Strawberry Banana
Ultimate Nutrition Creatine Monohydrate, 1000 Grams
Ultimate Nutrition Amino Gold Capsules, 1000mg/250 Capsules
Optimum Glutamine Powder, 600 Grams

Getirteceğim ürünler 109 $ yani 160 tl civarında bir para tutuyor.Ağırlık olarak da tahminen toplam 4 kiloyu geçmez.Gümrükde takılma ihtimali varmı ürün çokluğundan sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

iherb'den alışveriş yapanlar, güzel bir whey isolate bulanınız var mı? twinlab'ın sadece karışık tozlarını görüyorum.

Merhaba..

www.bb.com dan supplement getirtmek istiyorum ancak kargo seçeneklerinde 6 tane seçenek var en güvenli kargo seçeneği hangisi acaba tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirler mi ?

Kargo seçenekleri resimde ;
http://img69.imageshack.us/img69/836/hngisi.jpg

Alacağım ürünler ;
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Strawberry Banana
Ultimate Nutrition Creatine Monohydrate, 1000 Grams
Ultimate Nutrition Amino Gold Capsules, 1000mg/250 Capsules
Optimum Glutamine Powder, 600 Grams

Getirteceğim ürünler 109 $ yani 160 tl civarında bir para tutuyor.Ağırlık olarak da tahminen toplam 4 kiloyu geçmez.Gümrükde takılma ihtimali varmı ürün çokluğundan sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

7 tane var ama sen sadece son ikisini seçebilirsin

ilk ikisi USA only
üçüncü ve dördüncü Kanada için
beşince ve altıncı arasında 2 ila 5 gün arası olan express i seç ne de olsa fiyatları aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı