Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin arzu eddiğiniz ülkeye oluşan sevkıyat ücretlerini öğrenmek için lütfen bizimle temasa geçin

Bilgi- ve Siparis-Hatti: +49 (0) 4621 4210 245 (türkçe)

ücretsiz olarak arayıp öğrenebilirmişiz ücreti ama 15 euro gibi bir tutar olduğunu okudum tam net olmamakla birlikte..

evet arkadaşlar bunlar şuana kadar yurtdışından aldığım supplementler
yukarından aşağı:
1. zayıflama ürünleri
2. testesteron artırıcı ve aldığım çikoaltalardan geriye son kalanı
3.büyüme hormonu salgılatıcılar ve büyüme hormonları
3. gece yatarken veya öğün yerine kullanıma uygun casein ve karışım proteinler
4. spor sonrası için uygun, fiyat/performansı yüksek whey proteinleri
5. hepsi

arkadaşlar İHERB DEN HEP dhl İLE ALIŞVERİŞ YAPTIM. İherbden UPS ile alışveriş yapan varmı.varsa iherb gibi kısa zamanda teslimat aldımı..bide daha ewwelki siparişlerimde Likit ürünler getirtmemiştim. bu sefer 2 kutu amino likit ve baka ürünler getiricem.Likit ürünlerde b, prblem olmaz diye düşünüyprum gümrükte..

saınrım artık ıthalatcılarda yurtdısından sıparıslerı dıkkate alarak kendı sayflarında ındırıme gıttıler gym weıder premımu whey 2.3 kg 199 tl yapmıs sanırım artık yurtdısına engel olamıyınca kendılerı de ındırıme gıtmeyı karar verdı tam yola devam arkadaslar

godfather ben ups ile aldım hep dhl i hiç kullanmadım
ama arkadaşlar bu tamamen şehir efsanesi, hangi kargonun getirdiği hiç fark etmez
sadece normal pasta fark edebilir, o da ucuz olsun üstüne kar koyup satalım fikrinden

bb.com hangi firma ile yolluyo bilen varmı acaba
superpump+sizeon sipariş etmeyi düşünüyorum fiyatı çok uygun ikisi 84$
30$ da kargo baya insaflı netrition a göre

Netritiondan 5 lbs'lik whey ve 36o tabletlik amino sipariş etmeyi düşünüyorum kargo ile beraber toplam miktar 135$ fedex le yollamayı secicem gümrükten geçermi acaba? Şimdiden teşekkürler...bench_O

Netritiondan 5 lbs'lik whey ve 36o tabletlik amino sipariş etmeyi düşünüyorum kargo ile beraber toplam miktar 135$ fedex le yollamayı secicem gümrükten geçermi acaba? Şimdiden teşekkürler...bench_O
Son toplam 135 dolar tuttu kargo ile birlikte sadece ürün 65 dolar 1oo doları gecince sorun cıkar mı?

bende iherbtan 5lb mrm whey protein+creatin+glutamin aldim 64$ arti 24$ ups kargo. su anda koln deymis siparislerim. fakat bisey sorcam bugun baktim kargo fiyatlari artmis bugun sadece 5lb whey getirtmeye kalksam ups ile 30 dolar diyor. acaba bu kargo fiyatlari donemsel artip azaliyormu?

bende iherbtan 5lb mrm whey protein+creatin+glutamin aldim 64$ arti 24$ ups kargo. su anda koln deymis siparislerim. fakat bisey sorcam bugun baktim kargo fiyatlari artmis bugun sadece 5lb whey getirtmeye kalksam ups ile 30 dolar diyor. acaba bu kargo fiyatlari donemsel artip azaliyormu?
kargo fiyatları sabittir herhalde 5 lbs lik whey ile 365 tablet gecermi gümrükten sence geçmezse nasıl alıcam bide vergisini mi vericem? Bi kendime bi de devlete alıcam whey Unakıtan calısır body belki a32

http://www.sport-tiedje.com/tr/aminosaeuren.htm

az önce buldum bu siteyi çok uygun geldi fiyatları gerçi kargo ücretini göremedim henüz ama weider 2.3k whey tr de 260 tl sitede 52 euro..

dstm sıteye maıl attım bosuna heveslenemeye gerek yok adamlara maıl attım turkıyeye mal gonderıyormusunuz dıye adamlar hemen cevapladılar

Maalesef ilgilendiğiniz ürünü şirketimiz gümrük nedenlerinden dolayı türkiye´ninde bu ülkeler altında bulunduğu bazi ülkelere göndermiyor.

Burada olan risk eğer bu tür ürün gümrüğe takılır ve içeriği incelenip etiketinin üstünde belirtilen içeriklerden hariç başka maddeler bulunursa, şirketimiz büyük sorunlar yaşaya bilir. Ve müşteri için ürünü gümrükten çıkarması mümkün olmas.

Şirketimiz bu risk ile karşı karşıya gelmek istemediği için bu tür ürünleri göndermiyor.

Umarım bu duruma anlayış gösterirsiniz.

Saygı ve Selamlarla
Cihan Kapu

----------------------------------------
Sport-Tiedje GmbH
Flensburger Str. 55
D - 24837 Schleswig

Tel.: +49 4621 4210 - 245
Faks: +49 4621 4210 - 19
e-posta: [email protected]
[email protected]
http://www.sport-tiedje.com/tr

evet arkadaşlar
iHerb'in sanırım DHL ile anlaşması bitmiş.
20.23$ verdiğim kargo aynı ürünler için bu kez 26.97$ çıkıyor(UPS ile aynı fiyata)
müşteri temsilcisine baktım ama offline görünüyordu
ara sıra bakacağım fakat bilen arkadaşlar da durumu bir danışırlarsa daha kesin bilgi almış oluruz

bu bodybuıldıng.com da arkadaslar adres satırına turkce karakter kullanmama ragmen urunlerı sepete ekleyıp ordan sag tarafta edıt adress dedım ve bır baktım kı adres satırında kı karakterler asagıdakı resımdekı gıbı bozulmus sımdı merak ettıgım acaba turkce karaktermı yazıcaz yoksa turkce karakter kullanmıcakmıyız aynı sorunla aramızda karsılasan varmı acaba ?

adsztf.jpg

öncelikle kargo fiyatları sabit değil iherb de ucuz iken bodybuilding de daha pahlaı netrition da ise daha da pahalı

ilk resimdeki zayıflama ürünlerinden sadece energy fuel i kullandım ve gerçekten de enerji, canlılık veriyor, ama diğer twinlab ları kullanmadım henüz

@phobiabenjamin
mesajımı yazdıktan sonra seninki göründüğü için ard arda mesja yazıyorum kusura bakmayın
türkçe karakter kullanma mesela benim evi yazarken isaören yolu yazıyorum ama yabancı site olunca isaoren yazıyorum anlıyorlar
hatta ilçemi yazmayı unutmuşum geçenelrde genede sorunsuz geldi dert etme
ürün yurtdışından gelince kargocular fazlasıyla anlayış göstermekte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı