Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
netrition'ı bende biliyorum ancak bodybuilding'den sorunsuzca alışveriş yapan arkadaşları görünce cesaret geldi ve kabak benim başıma patladı. Az önce bankayı tekrar aradım allahtan yardımsever biri denk geldi. Ne yapmam konusunda bana bilgi verdi. Diğerleri kestirip atıyordu. Gerçekten her müşteri hizmetleri elemanı birbirinin aynısı değil.

Adam bana hemen bir numara vererek kart numara ve bilgilerimi yazarak garanti bankasına fax atmamı söyledi. Bende şimdi derhal fax atmaya gidicem. Bende saf saf oturmuş 5 günün dolmasını bekliyorum. Konuşmasam adamlarla haberim olmadan para uçucak yaw. Umarım bu sorunu hallederim ve herkes ders alır arkadaşlar. Yardımlarınız ve tavsiyelerinizde benim için gerçekten önemli tabii. Bu hepimizin sorunu çünkü...

Arkadaşlar kaç saat oldu hala In Progress 30% yazıyor normal mi bu durum?

dstm cok normal yarın sabaha %100 olur daha sıparısının %30 u hazırlanmıs bu arada dıkkat et ıherb ten alısverıs yapaken dhl kargosunu secersen amerıkadakı dhl kargosu bazen hata yapıp adresı yanlıs yazıyor sana dhl den bır maıl gelcek sıparısın kargolandıgında eger o maıldekı adresın dogruysa sorun yok demektır eger sorun varsa su numarayı arayıp adresını deıstırmelerını sole aynı sey benım basıma geldı bu yolla hallettım ok dhl express turkıye 0212 444 00 40 ok bu arada ne sıparıs verdın

dstm cok normal yarın sabaha %100 olur daha sıparısının %30 u hazırlanmıs bu arada dıkkat et ıherb ten alısverıs yapaken dhl kargosunu secersen amerıkadakı dhl kargosu bazen hata yapıp adresı yanlıs yazıyor sana dhl den bır maıl gelcek sıparısın kargolandıgında eger o maıldekı adresın dogruysa sorun yok demektır eger sorun varsa su numarayı arayıp adresını deıstırmelerını sole aynı sey benım basıma geldı bu yolla hallettım ok dhl express turkıye 0212 444 00 40 ok bu arada ne sıparıs verdın
Ups ile verdim 2lbs whey,bcaa,glutamine umarım sorunsuz bir şekilde ulaşır elime ayın 11 inden öncede varması lazım ..

Ups ile verdim 2lbs whey,bcaa,glutamine umarım sorunsuz bir şekilde ulaşır elime ayın 11 inden öncede varması lazım ..

dstm cok rahat bır sekılde ayın 11 ınden once varır bu arada elıne gelen 2lbs whey twınlab mı , twınlab ıse ıcıne bak bakalım toz boyle hafıf topaklanmıs gıbımı duruor elıme 3 gun once gecen whey twınlab 5lbs de sankı boyle topaklanma varmıs gıbı duruyorr gercı forumdakı herkes dert etme desede hala aklımın ucunda bu varr en azından olan dıger arkadaslarda karsılastırırsa hepımızın suphe bulutları dagılmıs olur

dstm cok rahat bır sekılde ayın 11 ınden once varır bu arada elıne gelen 2lbs whey twınlab mı , twınlab ıse ıcıne bak bakalım toz boyle hafıf topaklanmıs gıbımı duruor elıme 3 gun once gecen whey twınlab 5lbs de sankı boyle topaklanma varmıs gıbı duruyorr gercı forumdakı herkes dert etme desede hala aklımın ucunda bu varr en azından olan dıger arkadaslarda karsılastırırsa hepımızın suphe bulutları dagılmıs olur
Evet twinlab tamam gelince bakarım sorun olacağını sanmam için rahat olsun ama gelince bakıp buraya yazarım yine de..

Bursaya gelmesi gereken kargo artvine cıkmış bu nasıl iltir dhl ile gelen mail artını gosterıyor sitesınde de aynı :S yarın sabahtan arıyayım bari.

Bursaya gelmesi gereken kargo artvine cıkmış bu nasıl iltir dhl ile gelen mail artını gosterıyor sitesınde de aynı :S yarın sabahtan arıyayım bari.

dstm aynı sey benımde basıma 1 hafta oonce geldı 0212444 00 40 numaralı dhl express turkıyeyı ara trackıng numberını ver bılgılerını duzelttsınler

paypal kullanarak yaptım ödemeyi kargo ise ;
£3.99 Royal Mail International Signed-forSee more services See discounts |

Bu işte bir sakatlık var. Royal Mail, şirket olarak 2 kg üstündeki hiçbir paketi royal mail international ile yollamıyor. Zaten bu fiyata da yollamıyor.

Benim tahminim o fiyat ingiltere içi fiyatı.

Royal Mail, 2 kg üstü paketleri Parcel Force ile yolluyor diye biliyorum. O da bir hayli pahalı.

Iherb'den paypal kullanarak ödeme yapılıyor mu? Ve kredi kartı ile nasıl ödeme yapılıyor? Üyelik aldım daha yeni. Özetle ödeme yapma hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum..

adres verirken zip code (posta kodu) kısmına lütfen yaşadığınız yerin posta kodunu öğrenip onu yazın böylece adres konusunda sorun yaşamazsınız

adres verirken zip code (posta kodu) kısmına lütfen yaşadığınız yerin posta kodunu öğrenip onu yazın böylece adres konusunda sorun yaşamazsınız
adres bilgilerim iherb de bu sekılde yanlış yazma ihtımallerı neredeyse yok gibi bişiy.
dhl i aradım ilgilendiler ancak kargom amerikadan henüz cımadıgı ıcın adres degişiklıgı yapılmasını saglıklı görmuyorlar. o yuzden track numaramı takıp etmem gerek yola cıktıgında adres degişiklıgını yapacagım.
Kükürtlü Mh. Mudanya Cad. Tan Sit.
Kat 3 Daire 6
Bursa,Cekirge16080
Turkey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı