hangi bankayi kullaniyosun benimde arkadasimin basina buna benzer bisey gelmisti kaykay malzemesi satan cok guvenilir siteden 150$ a yakin siparis vrmisti sonra iptal etmek durumunda kaldik yanlis urunu siparis verdigimiz icin ve site iade etti parayi.Fakat iade 1 hafta boyunca geri gelmedi bankayi aradik iade falan olmamis diyordu salliyorlardi resmen.Guvenilir bir site hem ben cok kez alisveris yaptim sorun cikmamisti adamlar iade yaptik dedi guveniyorum ben onlara esas guvenmedigim turk bankalari ! ve 1 hafta sonra site tekrar odeme yapti ve 3-4 gun sonra arka arkaya odemeler geldi extradan para geldi anliycagn.Sorun garantideymis megerse birde laf ediyorlar para yeni gelmis vs diye.Nefret ediyorum turk bankalarindan bu yuzden elin amerikalisi musteri memnuniyeti icin 2 kere geri odeme yapiyor bizim salak bankalarimiz yuzunden..merhaba beyler, daha önce yazdıklarımı araştırırsanız, BB.com'dan alışveriş yaptığımı ancak kartım en başta kabul edilmediği halde 250 ytl çekildiğini bana bu paranın BB.com tarafından geri iade edildiğini söylediğimi görebilirsiniz. 5 gün içinde görülmesi gereken bu mebla hala hesabımda görülmeyerek beni tedirgin etti. BB.com yetkilileri ayın 2 sinde geri ödemeyi yaptıklarını söylediler. Ben bankayı aradığımda paranın açık provizyonda olduğunu ve 7 gün sonunda işleme sokulmazsa düşüleceğini yani temin edemeyeceğim açıklandı.
Biraz bu açık provizyon vs konularında zayıfım. Bana bir yön verebilir misiniz beyler. Ne yapmam gerekiyor, 2 gün kaldı ve ben halen paramı geri alamadım.
Bence sen biraz daha bekle paran gelir geri