Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaş meraba uzun süreden beri mesajlarınızı takip ediyorum
www.netrition.com a sipariş verdim şu meili bana göndermişler
pek birşey anlamadım yardımcı olursanız memnun olurum

>Thank you for writing to Netrition.com.
>
>We will reply to your message as soon as possible.
>
>In the meantime, if you have not already done so, please
>read our Frequently Asked Questions at:
>http://www.netrition.com/faq.html
>
>--
>Netrition.com - The Internet's Premier Nutrition Superstore!
>Email: [email protected]
>http://www.netrition.com/
>
>###################################################################
>By transmitting an e-mail to Netrition, Inc. to ask a question, I
>understand that the person who replies to my e-mail is not a
>licensed healthcare provider and will not have examined me or
>discussed my health condition with me. I also understand that
>he or she is not giving medical advice. Therefore, I acknowledge
>that the suggestions for nutrition, supplementation, and/or training
>that I may receive are not intended as a substitute for consultation
>with a qualified health care professional, such as my doctor. Before
>I embark on any nutrition, supplementation, and/or training program,
>I will consult my physician or other licensed professional to ensure
>that I am in good health and that the regimen suggested will not
>harm me. I will also read all labels for the products that I might
>use. If I experience any unusual symptoms after following the
>suggestions, I will stop taking the product and call my health
>care professional immediately. I release Netrition, Inc. from
>any liability related to the suggestions that I receive.
>#################################################################
ti

arkadasım bence hıc bole neutrıtıon fılan kasmaya gerek yok dıez arkadasımız mukemmel bır satın alma rehberı hazırlamıs ben onu okudum zayıf ıngılızceme ve bankacılık hakkındakı tecrubesızlıgıme ragmen urunlerım yolda bakalım ınsallah bı sorun cıkmadan gelecekler gelınce zaten resımlerı koyacam bb den sasmam sende sasma bıde urunler 2 paket halınde gonderılmıs ve paketler 32 ile 19 lbs agırlıklarında dıe yazıyo fedex te ne alaka anlamadım acıksası benım sıparıs toplam 23 lbs cıvarındaydı
saygılarımla

Keos istermisin yarın sabah kapının önünde fedex tırı , abi günaydın siparişleri depoyamı koyucaz yada kapının önüne yığalımmı :D

Arkadaşlar bugün öğlen 12:45 de 27.2 lbs lik paketimi ambara indirttim :) pazartesi sabahı abi bunun içinde ne var ya diye söylenerek gelen kuryeyi kapıda karşılıycam :D vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Ship date
Sep 18, 2007
Estimated delivery
Sep 25, 2007 by 8:00 PM
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Reference

Destination
ISTANBUL TR
Service type
INTL Economy
Weight
27.2 lbs.
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Status
Int'l shipment release
spacer.gif

hayırlı olsun firebird

onceki sayfaya baktım ama icinde ne oldugunu bulamadım veya goremedim . o devasa :D paketin icinde hangi üründen kac adet vardı yazar mısın?

4 kutu celltech :D stok yaptım 1 alana 1 bedava kampanyasından 2 tane aldım 2 tanesi bedava , yani 12 kilo celltech im var tam yol ileri

Ooohh iyimiş yahu :D saf salaktır bu amerikalılar beklenir herşey :D

off topic olacak ancak kusura bakmayin
excursion her ne sekilde olursa olsun bir milleti bu kadar buyuk bir genelleme yaparak asagilama hatasina dusme,bu kesinlikle cok yanlis bir davranis,senin tabirinle saf salak olunacaksa illa,o is irka millete bakmaz zaten merak etme

excursion her ne sekilde olursa olsun bir milleti bu kadar buyuk bir genelleme yaparak asagilama hatasina dusme,bu kesinlikle cok yanlis bir davranis,senin tabirinle saf salak olunacaksa illa,o is irka millete bakmaz zaten merak etme
Off topic'i uzatmak istemem ama bende katiliyorum.
Amerikalıları hiçbirimiz fazla sevmiyoruz, daha doğrusu Amerika'da egemen olan değerleri sevmiyoruz.
Dünya açlıktan kan ağlarken orada egemen olan değer, Tüketmek.
Düşünmeden, umursamadan tüketmek.
Bir lafları bile var, Çinde depremden 1 milyon kişinin ölmesi, kişinin burnunda çıkan sivilceden daha önemsiz olabiliyor.
Böyle bir değerleri var, kendilerine yapılan saldırı onlar için tek önemli şey.
Domuz gibiler, yemek, içmek, sevişmek, tüketmek tek umularında olan.
Bu tüm Amerikalılar için geçerli değil, ama dünyanın bütününden kopuk (iki yanında devasa okyanusların bulunması)
Kuzey komşusunun kendisinden daha zengin olduğu için tehdit olmayan uysal bir komşu olması)
Alt komşusunun ise, kendisinden çok daha güçsüz olması nedeniyle, inanılmaz derecede rahat, tasasız bir ulus.
Sıradan Amerikalı için kendi eyaletinden ötesi yok, farklı eyaletler bile onun için muamma.
Sıradan Amerikalı kendisine sunulan sınırsız seçenek arasında aptallaşmış durumda, yaşamak için kendini çok kasmasına gerek yok.
8 saat çalısması (ki orada herkes çok küçük bir uzmanlığa yoğunlaşmanın rahatlığı içerisinde) Türkiye'deki gibi üç kuruşluk maaşla 17 tane işin sorumluluğu taşımıyorlar.
Aldığı 2000 dolarla, supplement mi alsın, Playstation 3 oyunu mu alsın?
10 dolara burada 100 dolara satılan markaların hangi ürünlerinden kaçar tane alsın?
Hangarları andıran alışveriş merkezleri, tavana kadar ürünle doluyken ve karnı tokken, dünyanın bütününden bi haberken, ne yapacak?
Kuzu kuzu alışveriş yaparak tüketim toplumuna uslu uslu hizmet edecek.
Üretecek verimli bir şekilde ve tüketecek mutlu bir şekilde.
Fiyatlar bizden çok ucuz, kazançlar bizden çok daha yüksek ama tüketecek o kadar fazla ürün var ki, zavallının aklı karışık, ay sonunu genede zor getiriyor.
ve hayır dostum, onun IQ'su katiyen senden düşük değil, sadece kullanmasına gerek yok pratik zekasını, göbişi gırtlağına kadar ciğerle dolu olan kasabın kedisi gibi :D

demekki adet cok onemli değilmiş
tekrardan maşallah :D

shipping baya hoş olmuştur :)

Allah bb.com u korusun :)

Kimseye tavsiye etmem 20 lbs üzerini çünki biraz riske kaçıyor ama isteyen benim gibi şansını deneyebilir , kurtlar vadisidne çakırın dediği gibi " ne gele gele

Evet ırka millete bakmıyor ancak, başkanları Bush, maillarda forward edilen komik fotoğrafları falan görüyorsundur, bu onların başkanı, başkanları yani bu durumda, elbette hepsi saf salak değil ancak, dünya umurlarında olmayan bir toplum, karasan çok güzel yazmış özetlemiş. Saf salak bir millet ancak, çok güzel idare ediyorlar Dünya'yı, ülkemiz üzerinde çok bilinçli oyunlar oynuyorlar. Neyse fazla uzatmayalım, yurtdışından supplementlere geri dönelim...

arkadaşlar aldığınız ürünleri bol bol yazarken sonuna "aman nazar değmesin" yada maşallah kelimelerini koymayı unutmayın ;)
bb.com'a ve fedex'ede gümrük kafayı takarsa kalırız ortada..
birde dışardaki insanlara münkün olduğu kadar bb.comdan aldığımı söylemiyorum..sadece amerika diyorum.
zira çok yüklenildiğinde gümrükte bu durumu çakacaktır biara netritionda olduğu gibi..

arkadaşlar aldığınız ürünleri bol bol yazarken sonuna "aman nazar değmesin" yada maşallah kelimelerini koymayı unutmayın ;)
bb.com'a ve fedex'ede gümrük kafayı takarsa kalırız ortada..
birde dışardaki insanlara münkün olduğu kadar bb.comdan aldığımı söylemiyorum..sadece amerika diyorum.
zira çok yüklenildiğinde gümrükte bu durumu çakacaktır biara netritionda olduğu gibi..

doğru bir noktaya parmak basmışsın diez.sürekli olarak aynı yerden ve artan oranda mal girişi gümrüğü kıllandırabilir. dikkatli olmak gerek. birde bu bb.com bana takmış gibi. bi spariş verdim ve ödemeyi de pay pall ile yaptım adamlar kabul etmediler. maile de hakkımda otoritelerince araştırılma yapıldığına ve sparişimin iptal edildiğine dair mesaj attılar. ilginçler yani....

Son düzenleme:
doğru bir noktaya parmak basmışsın diez.sürekli olarak aynı yerden ve artan oranda mal girişi gümrüğü kıllandırabilir. dikkatli olmak gerek. birde bu bb.com bana takmış gibi. bi spariş verdim ve ödemeyi de pay pall ile yaptım adamlar kabul etmediler. maile de hakkımda otoritelerince araştırılma yapıldığına ve sparişimin iptal edildiğine dair mesaj attılar. ilginçler yani....
O standart bir olay Hernan, Diez'in hazırladığı rehberde zaten dikkat edersen, sadece Western Union üzerinden ödeme kabul ettikleri belirtiliyor.
Ben bunu bile bile, laf olsun diye kredi kartıyla ödeme yaptım, dediğin mesajı aldım.
İptal edilmesinin gerekçesi nedir soruma hemen yanıt aldım.
Karışıklık için üzgün olduklarını, kredi kartı okuyucularının verdiğim bilgiyi onaylayamadığını, sadece çekle ödeme ve WU üzerinden ödemeyi kabul edebilediklerini belirtir cevap geldi.
Yani şaşırma, tek pratik çözüm Western Union acenteleri üzerinden ödeme.
Bunu sana tek ekstra maliyeti 15 dolar olacak.

teşekkürker karasan. ben de bana taktıklarını düşündüm. suplement kullanımına şuan ara verdim ama kullanırsam bu sefer yurtiçinden almayı planlıyorum....senin de dediğin gibi bu iş riskli. heyecan yaratıyor. araştırıp uygun fiyatlı bulursam kullanırım yoksa da yemeğe devam. bu kış kırmızı eti biraz daha ön plana çıkarmayı planlıyorum. suplemente vereceğim parayı kırmızı ete yatırmak daha akıllıca olabilir. son bir aydır memlekette idim, orada-erzurum- kırmızı etin kilosu sıkı durun 7,5-8 ytl civarı. bizim burada ise kırmızı et 15 tavuk 8 ytl.

bide keşke ahmet en ünlüye kendi döneminde suplement kullanıp kullanmadığını sorsaydın. ilk bölümde yoktu ama steroidsiz 86 kilo ve 46 cm kola ulaştığını belirtmiş. idealim olan ölçü ve kilo...

teşekkürker karasan. ben de bana taktıklarını düşündüm. suplement kullanımına şuan ara verdim ama kullanırsam bu sefer yurtiçinden almayı planlıyorum....senin de dediğin gibi bu iş riskli. heyecan yaratıyor. araştırıp uygun fiyatlı bulursam kullanırım yoksa da yemeğe devam. bu kış kırmızı eti biraz daha ön plana çıkarmayı planlıyorum. suplemente vereceğim parayı kırmızı ete yatırmak daha akıllıca olabilir. son bir aydır memlekette idim, orada-erzurum- kırmızı etin kilosu sıkı durun 7,5-8 ytl civarı. bizim burada ise kırmızı et 15 tavuk 8 ytl.

bide keşke ahmet en ünlüye kendi döneminde suplement kullanıp kullanmadığını sorsaydın. ilk bölümde yoktu ama steroidsiz 86 kilo ve 46 cm kola ulaştığını belirtmiş. idealim olan ölçü ve kilo...
Hernan vallahi hiç sormaya gerek bile duymadım, sene 1967-68 o zaman Avrupa'da bile supplement diye birşey hemen hemen yoktu.
İnsanda muazzam gaz yapan ve pek bir faydası olmayan karaciğer tabletleri vardı bir ihtimal ve işte o kadar!
Amerika'da bile supplement olay Rhen Blair ile başlar ve bu 1962-63'te oluyor, onun ürünlerini kullanan Amerika'nın en seçkin bir kaç vücutçusuymuş.
Ahmet Hoca'nın muhteşem bir metabolizması ve bitmek tükenmek bilmeyen iştahı varmış.
Serge Nubret'ten bahsediyor röportajda, Serget'te belki inanamazsınız, günde 4.5 kilo et yermiş.
ve yediği et, çok besleyici bir et olan at eti.
Kilosu 20 dolardan pahalı bir etmiş, bundan 4.5 kilo her gün yediğini düşünün!
Ahmet Hoca'da Fransa'da bulunduğu dönem, her gün çok bol miktarda bu eti yemiş.
At ya da dana eti, işin sırrı önce genetikte ve gene genetikte.
Çünkü benim diyen bir adam günde 4.5 kilo et yiyip, 68 santim beli koruyamaz (Serge Nubret 1.82 boyunda, 95 kilo ağırlında iken beli 70 santimin altındaydı)
Yani iş muazzam bir iştahta, yediklerini kasa dönüştüren bir metabolizmada ve bu alınan enerji ile 3 saate varan normal bir insanın 20 dakika dayanamayacağı idmanlar yapmakta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı