Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben hep paypal ile ödeme yapıyorum, bi sorun çıkmıyor
Adres olarak Türkiye dışında biryerimi gösteriyorsun..zira tüm yöntemleri denedim sadece wu.yu kabul ediyor..

benimde kafama şimdi dank etti arkadaşlar kolilerin üzerinde kocaman bodybudilding.com yazıyor memurlar ne var yaw bunda derse bi açarlarsa valla kibrit sokamayız :) bu aralar duraklasak fena olmayacak

Herkes niye bodybuilding.com'u tercih ediyor netrition.com Türkiye'den kredi kartı kabul ediyor bildiğim kadarıyla ama bende bodybuilding.com'dan aldım şimdi aklıma geldi netrition :)

Hernan vallahi hiç sormaya gerek bile duymadım, sene 1967-68 o zaman Avrupa'da bile supplement diye birşey hemen hemen yoktu.
İnsanda muazzam gaz yapan ve pek bir faydası olmayan karaciğer tabletleri vardı bir ihtimal ve işte o kadar!
Amerika'da bile supplement olay Rhen Blair ile başlar ve bu 1962-63'te oluyor, onun ürünlerini kullanan Amerika'nın en seçkin bir kaç vücutçusuymuş.
Ahmet Hoca'nın muhteşem bir metabolizması ve bitmek tükenmek bilmeyen iştahı varmış.
Serge Nubret'ten bahsediyor röportajda, Serget'te belki inanamazsınız, günde 4.5 kilo et yermiş.
ve yediği et, çok besleyici bir et olan at eti.
Kilosu 20 dolardan pahalı bir etmiş, bundan 4.5 kilo her gün yediğini düşünün!
Ahmet Hoca'da Fransa'da bulunduğu dönem, her gün çok bol miktarda bu eti yemiş.
At ya da dana eti, işin sırrı önce genetikte ve gene genetikte.
Çünkü benim diyen bir adam günde 4.5 kilo et yiyip, 68 santim beli koruyamaz (Serge Nubret 1.82 boyunda, 95 kilo ağırlında iken beli 70 santimin altındaydı)
Yani iş muazzam bir iştahta, yediklerini kasa dönüştüren bir metabolizmada ve bu alınan enerji ile 3 saate varan normal bir insanın 20 dakika dayanamayacağı idmanlar yapmakta.

4,5 kilo et yemek mi?!!! nasıl mide varmış serget de. bir de at eti!! üniversite de iken bi kırgız arkadaş vardı adama at eti deyince salyalarını silerdi...sonuç olarak bu işte yemek yemek en önemli kısım.

benimde kafama şimdi dank etti arkadaşlar kolilerin üzerinde kocaman bodybudilding.com yazıyor memurlar ne var yaw bunda derse bi açarlarsa valla kibrit sokamayız :) bu aralar duraklasak fena olmayacak

kutular acılmıyor mu zaten gumrukte? ben mi yanlıs biliyorum.

ben yinede 20-25 lbs yi gecmemeye ve aynı urunden 2 adetten fazla getirtmemeye dikkat ediyorum. son sipariste multivitaminden biraz korkuyordum ancak 2 tane 180 lik opti-men sorunsuz gecti

Vallahi arkadaşlar sizlere dert yanayım, abim kısa bir süre önce DHL isimli büyük kargo firmasında saha müdürü olarak göreve başladı.
DHL'in uzmanlığı zaten uluslararası gönderiler ve kendilerine ait antrepoları var.
Abimden gümrük konusunda yardım istedim, o da bana 100 dolardan fazla bir ürün gümrüğe tabiidir, o konuda birşey yapılamaz dedi.
Forumdan örnekler verdim ama bana mısın demedi.
Yok daha ürünler uçağa yüklenirken fatura değeri yüksek ürünler ayrılırmış, yok normal koşullarda imkansızmış!!!
Birde bana, "biliyorumm canım benim" demesi var ki, beni deli etti.
Anlayacağınız elimi kolumu bağladı, ona göre 100 doların üstü ürün getiren herkesin muhakkak gümrükte adamı varmış, başka türlü olmazmış!
Yardım isterken köstek oldu birde :D

Vallahi benim gümrükte adamım yok:D
Diğer arkadaşları bilemiyeceğim ama :evil:
Korkuttun şimdi beni bak karasan duh

Vallahi benim gümrükte adamım yok:D
Diğer arkadaşları bilemiyeceğim ama :evil:
Korkuttun şimdi beni bak karasan duh
Olmadığını biliyorum Excursion, zaten sinir olduğum olay o, abimden yardım isterken, bilip bilmeden direkt teorik bilgisine yönelik çıkarımlarda bulundu!
Sanki 40 senelik gümrükçü! a32

Olmadığını biliyorum Excursion, zaten sinir olduğum olay o, abimden yardım isterken, bilip bilmeden direkt teorik bilgisine yönelik çıkarımlarda bulundu!
Sanki 40 senelik gümrükçü! a32

Eh yapsın artık sana bir kıyak thums:
Gerçi bu devirde babana bile güvenme demişler ama :badgrin:

Bu konu üzerinde 10 ncu sayfadna beri epey duruyorum ,
defalarcada söyledim fedex ups dhl bunların hepsinin ambarı var C terminalinde ve bu ambarların memurları var , bu memurlar seçmece olarak kolileri açıyolar

Yukarda arkadaşımız demişki kolileri açmıyolarmı zaten :) , açan var evet ama o kişi fedexin elemanı kolilerin bantlarını kesiyor ve zemine koyuyor sonra memur şüphelendiklerini denetliyor diğerlerine bakmıyor daha sonra denetimden ayrılan paketler gümrük kontrolü yapılmıştır diye yazan uyduruk fedex bantı yapıştırılıyor ve biz bu bantı görünce gümrük izin vermiş diyoruz

Netrition olayına gelince UPS nin müşteri hizmetlerini arayın biraz samimi olun sonra sorun bakalım kutunun içinde tablet vitamin vs olduğu görülürse ne olur diye , cevap açık " kutunuz antrepoya çekilir ve sizden laboratuar analizleri ile sağlık bakanlığı izni talep edilir" . 3 yıldır internetten ne bulduysam getirttim ve 1 kez malım takıldı ve bu olayda netrition.com dan gelen "biz sana demedikmi bunları ülken kabul etmiyor , bizene almasaydın" mesajı ve antrepo şefinin "kardeşim 1 koli vitamin ile napıcaksın eczanemi kuracaksın " fırçası hafızamda uzun yıllar kalacak :)

Son düzenleme:
Bu konu üzerinde 10 ncu sayfadna beri epey duruyorum ,
defalarcada söyledim fedex ups dhl bunların hepsinin ambarı var C terminalinde ve bu ambarların memurları var , bu memurlar seçmece olarak kolileri açıyolar

Yukarda arkadaşımız demişki kolileri açmıyolarmı zaten :) , açan var evet ama o kişi fedexin elemanı kolilerin bantlarını kesiyor ve zemine koyuyor sonra memur şüphelendiklerini denetliyor diğerlerine bakmıyor daha sonra denetimden ayrılan paketler gümrük kontrolü yapılmıştır diye yazan uyduruk fedex bantı yapıştırılıyor ve biz bu bantı görünce gümrük izin vermiş diyoruz

Netrition olayına gelince UPS nin müşteri hizmetlerini arayın biraz samimi olun sonra sorun bakalım kutunun içinde tablet vitamin vs olduğu görülürse ne olur diye , cevap açık " kutunuz antrepoya çekilir ve sizden laboratuar analizleri ile sağlık bakanlığı izni talep edilir" . 3 yıldır internetten ne bulduysam getirttim ve 1 kez malım takıldı ve bu olayda netrition.com dan gelen "biz sana demedikmi bunları ülken kabul etmiyor , bizene almasaydın" mesajı ve antrepo şefinin "kardeşim 1 koli vitamin ile napıcaksın eczanemi kuracaksın " fırçası hafızamda uzun yıllar kalacak :)
Firebird, abimin dediklerinin aynısını, ve daha detaylı söyledin (antrepoda denetleme olayını o da aynı senin gibi anlatmıştı)
O birde, yürüyen bant var, sürekli geçen ürünler var, bu nedenle zaten adam piyangodan yakalarsa yakalar demişti.
Ancak mantıklı bir şey dedi, şimdi, yurt içinde bile, biliyorsunuzdur, ticari bir mal gönderirken kargo paketinin üzerine fatura yapıştırmak zorunlu.
Yurtdışından ürün yollarken, bu fatura kolinin üzerine yapıştırılmıyor mu?
Yapıştırılıyorsa, üzerindeki faturayı görüp, abimin dediği, baştan gümrüğü tabi tutmaları gerekmiyor mu=
Tabii tutulmadığı aşikar sizin anlattıklarınızdan, ama bu senaryodan nasıl kurtuluyor sorunsuz gelen paketler, tahmini olan var mı?

ilk siparisimde koli uzerinde fatura mavcut degildi. ancak ikincisinde bir seffaf dosya icinde fatura yapısıktı. karısık isler valla :)

Planlı olarak C terminaline yurtdışı kargo uçakları iniyor , öyle süratli işlem yapmaları lağzımki kıymetli eşyaların gelişi gidişi sırasında sıkıntı olmasın (günde 15-20 milyon dolarlık mücevher tahvil ve cash money :) giriş çıkışı) yani bizim koliler 3 ncü sınıf vatandaş muamelesi görüp bi köşeye atılıyor olay budur

Son düzenleme:
firebird senle yakinda oraya ocean 14 cekebiliriz sanirim.:)

Planlı olarak C terminaline yurtdışı kargo uçakları iniyor , öyle süratli işlem yapmaları lağzımki kıymetli eşyaların gelişi gidişi sırasında sıkıntı olmasın (günde 15-20 milyon dolarlık mücevher tahvil ve cash money :) giriş çıkışı) yani bizim koliler 3 ncü sınıf vatandaş muamelesi görüp bi köşeye atılıyor olay budur

Bişey merak ettim, ya sen bunları nereden biliyorsun?

1 sene önce 3 tane basketbol forması için polis okulu müdürünü taktım koluma doğru c terminaline :) barkod numarası ile koliyi bulduk içerde , normalde giriş yasak ama sayın müdürüm diyen çakıyor selamı 4 yıldız 1 çelenk var herifte :) neyse meraklı gözlerle memurun peşinden daldım ieçriye , ambarı anlatmaya kelimeler yetmez tavan yüksekliği temiz 5-6 metre var ve yukarıya kadar istifli forkliftlerle yapmışlar , aynı klasör dizer gibi kodlamışlar herşey yerli yerinde , neyse kolimizi bulduk ordan bi polis bürosunda çay falan içtik bi hareketlilik oldu noluyo diye sordum bişey yok kıymetli eşya geliş gidişi için güvenlik dedi hemen araştırdım goldaş atasay gibi firmaların altınları yabancıların paraları tahviller vs ler hep C terminalinden geliyomuş , koliler karışsa fena olmaz , düşünsene supplement bekliyosun getiriyor kurye açıyosun koliden gerdanlık çıkıyor :) nerd ebizde o şans zaten ambarlar ayrı ayrı benim bahsettiğim ambar normal eşyaların koyulduğu antrepo :)

bir gün bu merak ve araştırmacı huyumdan dolayı tutuklayacaklar beni valla :D devleti deşifre etme len diye mit gelip alacak heheheheheh :P

arkadaşlar bende geçenlerde netritiondan 8 kg mal ısmarladım aynı üründen birden fazla olmamasına rağmen gümrüğe takıldı siz siz olun netrition ve UPS firmasından uzak durun memurları akıllanmışlar malın toplam değeri 137 dolar.
Daha önceleride Netritiondan bir çok kez sipariş verdim evime kadar gelmişti.

22 lbs 110 dolar West union ve yol dahil 210 dolar b.b com dan fedexle elimde patladı bugün itibariyle.

İşte bunu yazdığın bi bakıma çok iyi oldu, bende bugün parayı yatıracaktım, hatta gittim bankaya, bankacı tanıdık, akşam üstü gel demişti, korkuttun vallahi beni...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı