Adres olarak Türkiye dışında biryerimi gösteriyorsun..zira tüm yöntemleri denedim sadece wu.yu kabul ediyor..ben hep paypal ile ödeme yapıyorum, bi sorun çıkmıyor
Adres olarak Türkiye dışında biryerimi gösteriyorsun..zira tüm yöntemleri denedim sadece wu.yu kabul ediyor..ben hep paypal ile ödeme yapıyorum, bi sorun çıkmıyor
Hernan vallahi hiç sormaya gerek bile duymadım, sene 1967-68 o zaman Avrupa'da bile supplement diye birşey hemen hemen yoktu.
İnsanda muazzam gaz yapan ve pek bir faydası olmayan karaciğer tabletleri vardı bir ihtimal ve işte o kadar!
Amerika'da bile supplement olay Rhen Blair ile başlar ve bu 1962-63'te oluyor, onun ürünlerini kullanan Amerika'nın en seçkin bir kaç vücutçusuymuş.
Ahmet Hoca'nın muhteşem bir metabolizması ve bitmek tükenmek bilmeyen iştahı varmış.
Serge Nubret'ten bahsediyor röportajda, Serget'te belki inanamazsınız, günde 4.5 kilo et yermiş.
ve yediği et, çok besleyici bir et olan at eti.
Kilosu 20 dolardan pahalı bir etmiş, bundan 4.5 kilo her gün yediğini düşünün!
Ahmet Hoca'da Fransa'da bulunduğu dönem, her gün çok bol miktarda bu eti yemiş.
At ya da dana eti, işin sırrı önce genetikte ve gene genetikte.
Çünkü benim diyen bir adam günde 4.5 kilo et yiyip, 68 santim beli koruyamaz (Serge Nubret 1.82 boyunda, 95 kilo ağırlında iken beli 70 santimin altındaydı)
Yani iş muazzam bir iştahta, yediklerini kasa dönüştüren bir metabolizmada ve bu alınan enerji ile 3 saate varan normal bir insanın 20 dakika dayanamayacağı idmanlar yapmakta.
benimde kafama şimdi dank etti arkadaşlar kolilerin üzerinde kocaman bodybudilding.com yazıyor memurlar ne var yaw bunda derse bi açarlarsa valla kibrit sokamayızbu aralar duraklasak fena olmayacak
Olmadığını biliyorum Excursion, zaten sinir olduğum olay o, abimden yardım isterken, bilip bilmeden direkt teorik bilgisine yönelik çıkarımlarda bulundu!Vallahi benim gümrükte adamım yok
Diğer arkadaşları bilemiyeceğim ama :evil:
Korkuttun şimdi beni bak karasan duh
Olmadığını biliyorum Excursion, zaten sinir olduğum olay o, abimden yardım isterken, bilip bilmeden direkt teorik bilgisine yönelik çıkarımlarda bulundu!
Sanki 40 senelik gümrükçü! a32
Firebird, abimin dediklerinin aynısını, ve daha detaylı söyledin (antrepoda denetleme olayını o da aynı senin gibi anlatmıştı)Bu konu üzerinde 10 ncu sayfadna beri epey duruyorum ,
defalarcada söyledim fedex ups dhl bunların hepsinin ambarı var C terminalinde ve bu ambarların memurları var , bu memurlar seçmece olarak kolileri açıyolar
Yukarda arkadaşımız demişki kolileri açmıyolarmı zaten, açan var evet ama o kişi fedexin elemanı kolilerin bantlarını kesiyor ve zemine koyuyor sonra memur şüphelendiklerini denetliyor diğerlerine bakmıyor daha sonra denetimden ayrılan paketler gümrük kontrolü yapılmıştır diye yazan uyduruk fedex bantı yapıştırılıyor ve biz bu bantı görünce gümrük izin vermiş diyoruz
Netrition olayına gelince UPS nin müşteri hizmetlerini arayın biraz samimi olun sonra sorun bakalım kutunun içinde tablet vitamin vs olduğu görülürse ne olur diye , cevap açık " kutunuz antrepoya çekilir ve sizden laboratuar analizleri ile sağlık bakanlığı izni talep edilir" . 3 yıldır internetten ne bulduysam getirttim ve 1 kez malım takıldı ve bu olayda netrition.com dan gelen "biz sana demedikmi bunları ülken kabul etmiyor , bizene almasaydın" mesajı ve antrepo şefinin "kardeşim 1 koli vitamin ile napıcaksın eczanemi kuracaksın " fırçası hafızamda uzun yıllar kalacak![]()
Planlı olarak C terminaline yurtdışı kargo uçakları iniyor , öyle süratli işlem yapmaları lağzımki kıymetli eşyaların gelişi gidişi sırasında sıkıntı olmasın (günde 15-20 milyon dolarlık mücevher tahvil ve cash moneygiriş çıkışı) yani bizim koliler 3 ncü sınıf vatandaş muamelesi görüp bi köşeye atılıyor olay budur
22 lbs 110 dolar West union ve yol dahil 210 dolar b.b com dan fedexle elimde patladı bugün itibariyle.