Godfatherdstm sen tam olarak adresı nasıl yazdın mesela dıyarbakır ıcın posta kodu : 21000 ama benım ıkamet ettıgım yer dıyarbakır merkez de bayındırlık semtı ve bızım posta kodumuz : 21090 caba sehrın genel kısmı ıcın olan posta adresınımı koycaz ben butun adres posta kodu noktalarını harfıyen turkce karakter olmadan koymama ragmen dhl dekı elemanlar derebucak konyaya yonlendırmısler paketı ve bır de posta koduna 42480 yazmıslar bu kadarı herhalde turkce karakterden dolayı kaynaklanmıyordur kesınlıkle bıreysel bır hata duzelttıler su an paketım almanyada sanırım yarın ıstanbulda olcak ve dhl nın yetkılısı tlf nda aras kargo yla dagıtım yapıyoruzz dedı belkı subelerının oldugu sehırlerde kendı araclarıyla dagıtım yapıyor olabılırler kı turkıyenın cogu sehrınde subelerı yok
ewet kardeşim senin durum çok ilginç. ben antalya ve ankaraya sipariş verdiğimde DHL kendi aracı ve elemanıyla getirdi hep.bazı küçük illerde şubeleri dediğin gibi olmayabilir.
senin adres nasıl olduda öle karıştı anlayamadım valla.ben posta kodunu direk merkez posta kodunu yazıyorum. yalnız hem adresi yazdığım yere ankara/merkez vede ayrıyeten şehir. yazan yerede sadece şehrin adını ön. ANKARA yazıyorum.yani bi karışıklık olsa dahi çift yerde şehir adı ve posta kodu yazıyor.yanlız senin durumda büyük bi yanlışlık olmuş heralde ya DHL ya iherb.den.