diez dedi:
diez dedi:arkadaşlar..ortada bir gümrük kanunu ve gümrük yönetmeliği var..aslında firebird'ün bahsettiğinin tek kanun olmasından dolayı geçersiz olması gerekirdi ama Türkiye işte..bilmiyorum bu bilgiye nasıl ulaştı ama doğruluk payı mutlaka vardır..
diez dedi:Daha ucuz ve hafif bir üründe denedim yani 5 dolar civarı ve çok hafif bir strap..airmail ile express arası 10 dolar civarı fark var..
buarada firebird Fedex'in kendi gümrük memurları olduğu konusunda bilgim yoktu..Yani Fedex'te olsa illa para kazanmak isterlerse kazanırlar diyorsun..tabi yinede amaçları ne olura olsun bizim gümrük sitemimiz yada posta dağıtım sistemimiz kadar vurdumduymaz olmazlar sanırım..sen bu konuda tecrübelisin..haksız değilim heralde..
![]()
kerwan dedi:ya çok şanslıyım yada bilmem işte...
siparişim bugün elime geçti tam 1 hafta da geldi , ben postacıya ist.paket servisi nerde diye sorarken adam , abi senin paket geldi gidip alabilirsin dedi veee gidip paketi aldım, hiç bir sorun çıkmadı , üstelik tanıdık ta yoktu![]()
üstelik gümrük v.s. v.s. gibi problem de olamadı , gittim adıma paket verdı dedim, çıkardılar verdiler. gözünü seveyim ptt nin , yerli malı halkın malı herkes bunu kullanmalı. gerçekten öyleymiş...
bu arada bu benim 100. mesajım mış ne mutlu bana![]()
firebird dedi:Güle güle kullan , gümrükten alırmıyım alamazmıyım diye düşünmektense 30 dolar fazla verip fedex ile 2 günde getirmek benim için daha iyi
firebird dedi:1 63-0448 23.95 $23.95
AST BCAA, 4500mg, 500 capsules
aynısından alabilirim fena ürün değilmiş zaten fiyatıda uygun ama yanına 2-3 parça daha bulmak lağzım![]()
kerwan dedi:BCAA nın içinde 500 kapsül var , 1 servisde 6 kapsül içiyorsun , ben hafta da 3 antreman yapıyorum ayda 12 antreman , 500 kapsül 83 servis yapıyo , yani 6-7 ay yetecek kadar var içinde , bence çok uygun.
gelen siparişte tek takıldığım nokta annem için aldığım NOW glucosamin in üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor ? çok ilginç ?
bide koliye koymuşlar , almanyadan geçmiş geçerken , mavi bi çuvala koymuş almanlar , üstünüde bigüzel cırt lamışlar yani tahminime göre bana gelene kadar hiç açılmamış gibi...
üstündeki kağıt ta mal bedeli ve kg yazıyor sadece 74 usd ve 4 kg..