Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
resimde prolab n large II 42.99$ + kargo her iki durumda da neredeyse aynı..arada 3$ var sadece..

Arkadaşlar bu sitelerden alınan ürünlerin son kullanma tarihlerini öğrenebilme imkanı varmı.Ben göremedim .Son kullanma tarihini öğrenmeden de spariş vermek pek akıllıca olmaz sanırım...

diez dedi:
resimde prolab n large II 42.99$ + kargo her iki durumda da neredeyse aynı..arada 3$ var sadece..

Diez belki ağırlıktan dolayı böyle olabilir. Benim bildiğim genelde $24.99 civarı oluyor AirMail. Birde ben yurtdışından hiç supplement almadım, o yüzden yukarıdaki yazdıklarımı buna göre değerlendirin :oops:

haklı olabilirsin Sarc..Prolab 10 lb.yi aslında zaten almak istediğim için ekledim :D yani daha hafif bir üründe dediğin doğru olabilir..10 lb az bir ağırlık değil..hafif bir ürünü denediğimde sizinle paylaşmak isterim..

ben de dieze katılıyorum arkadaşlar. bence işi riske atmaya ve gidip konuyla ilgisi olmayan yada haberdar olmayan kişilere yalvarmaya gerek yok. bide adam 'yassak hemşerimci ise' tamam o zaman. kim daha güvenli getiriyor ve seni başkaları ile muhattap etmiyorsa onunla getirtin sparişinizi......

diez dedi:
arkadaşlar..ortada bir gümrük kanunu ve gümrük yönetmeliği var..aslında firebird'ün bahsettiğinin tek kanun olmasından dolayı geçersiz olması gerekirdi ama Türkiye işte..bilmiyorum bu bilgiye nasıl ulaştı ama doğruluk payı mutlaka vardır..

ben 1.5 yıldır yurtdışından tekstil (forma tişört vs ) getiriyorum satıyorum ve mallarım airmail ile geliyor , ödediğim kargo 1.000 doları geçmiştir kanun yüzünden , eğer çalıştığım yerler malı fedex ile yollasalar daha karlı olucaktım ama olmadı , sporcu gıdalarını dünyadaki sitelerin %90 ı türkiyeye yollamıyor ben 1 yıldır istiyorudm getirmeyi nasip olmamıştı , tesadüfen netritionu gördüm ve adamların yasalara aykırı yaptıkları bir işlem var , nedir bu ???

türkiyeyi seçicne size bir söleşme çıakrıyor orda diyorki "ikamete ttiğiniz ülkenin yasaları bu ürünü getirmenize izin evrmeyebilir hatta hapis cezası bile alabilirsiniz , bu ürünü teslim alma sorumluluğu size aittir geri iadesi yoktur " , ABD yasaları derki " internet üzerinden uluslararası gönderileri 30 iş günüdne ulaştıramazsanız parayı iade edersiniz" benim 1 kez malım kayboldu airmail ile ve 30 gün sonra paramı geri iade ettiler , 1 seferindede mal gümrüğe takıldı alamadım geri gitti amerikaya kargo ücretini kestiler kalan kısmı iade ettiler , ama netrition bunu yapmıyor , malı yolladıktan sonra tüm sorumluluk sizde oluyor :)

Gelelim ağırlık konusuna

Fedex ve UPS nin kendi ambarları olduğunu ve kendi gümrük memurları olduğunu söylemiştim bu adamların diğer bir amacı fedex ve ups ye para kazandırmaktır !!! peki nasıl ??

gümrük kanunu derki bir malın hem fiyatı hemde adet boyut ve miktarı ticari olup olmadığını belirtir

10 lbs 4.5 kilo falan yapıyor yanılmıyosam tabi turşu bidonu gibi kutusuda var :) + buna ilaveten 1 gh max 1 amino dersen araya zarar görmesin diye içi hava dolu büyük naylon balonlar koyuyolar ve senin koli genişliyor , eeee meumur koliyi büyük görürse noclakki fatura 120 dolardna düşük ???

memur içini açıp boyutlardan yola çıkarak ticaridir yazılı kaşesini basarsa fedex amca senden 225 ytl gümrükleme ücreti ister :) , ben şanslıyım diyosan dualara okuyarak siparişi vercen (son kolide ben çok ettim valla) ve azap dolu saatleri geçircen büyük ihtimal gelir sağ salim ama %10 ihtimal dediğim olay başına gelebilir , mümkünse 10 lbs lik proteninin yanına 1 parçadan fazla koyma

Daha ucuz ve hafif bir üründe denedim yani 5 dolar civarı ve çok hafif bir strap..airmail ile express arası 10 dolar civarı fark var..

buarada firebird Fedex'in kendi gümrük memurları olduğu konusunda bilgim yoktu..Yani Fedex'te olsa illa para kazanmak isterlerse kazanırlar diyorsun..tabi yinede amaçları ne olura olsun bizim gümrük sitemimiz yada posta dağıtım sistemimiz kadar vurdumduymaz olmazlar sanırım..sen bu konuda tecrübelisin..haksız değilim heralde..

Arkadaşlar getirttiğiniz ürünlerin son kullanma tarihleri genelde nasıl.Yani kullanım süresi azalmış ürünler gönderiyorlarmı.
Gönderen firma buna özen gösteriyormu.
Ürün gelirde bir kaç ayı kalmıssa ne olacak...

diez dedi:
Daha ucuz ve hafif bir üründe denedim yani 5 dolar civarı ve çok hafif bir strap..airmail ile express arası 10 dolar civarı fark var..

buarada firebird Fedex'in kendi gümrük memurları olduğu konusunda bilgim yoktu..Yani Fedex'te olsa illa para kazanmak isterlerse kazanırlar diyorsun..tabi yinede amaçları ne olura olsun bizim gümrük sitemimiz yada posta dağıtım sistemimiz kadar vurdumduymaz olmazlar sanırım..sen bu konuda tecrübelisin..haksız değilim heralde..

öncelikle sanırım ürünü aldığın yer bodybuilding.com ??? , onalr turkiyeye gonderi yapmiyorlardi artik yapiyolarmi bilmiyorum ...

fedex konusunda neden ayrı gümrük memurları var söyliyim

gizli evrak ve som altın elmas gibi değerli şeyler getirdikleri için ambarları özel

diğer bir arkadaşımız son kullanma tarihini sormuş , Amerikada süresi 6 ay kalmış bir sağlık ürününü rafında vitrininde veya satış yerinde bulundurana hapis var (amerikada tanıdık varsa sorabilirsiniz) bu nedenle en kötü 2 yıl s.k.t oluyor ürünlerde için rahat olsun , beyler birde hiç kasmayalım amerikadan vs vs diyosanız gittigidiyor hemalhemsat gibi sitelerde bazı adamlar var yurtdışına gidip gelen o adamlardan ucuza bulabilirsiniz (iade garantili) ben ghmax almıştım 65 milyona 90 milyondu türkiyedeki satışı , şimdi netritiondan getirdim 50 milyon civarına geldi , valla karar sizin ama gerçek şu ki amerikadna getirmek hem heycanlı hem zevkli :) sülaymanın hazinesi gibi açıyosunuz fedexten gelen kutuyu :D

ya çok şanslıyım yada bilmem işte...

siparişim bugün elime geçti tam 1 hafta da geldi , ben postacıya ist.paket servisi nerde diye sorarken adam , abi senin paket geldi gidip alabilirsin dedi veee gidip paketi aldım, hiç bir sorun çıkmadı , üstelik tanıdık ta yoktu :o

üstelik gümrük v.s. v.s. gibi problem de olamadı , gittim adıma paket verdı dedim, çıkardılar verdiler. gözünü seveyim ptt nin , yerli malı halkın malı herkes bunu kullanmalı. gerçekten öyleymiş...

bu arada bu benim 100. mesajım mış ne mutlu bana :)

kerwan dedi:
ya çok şanslıyım yada bilmem işte...

siparişim bugün elime geçti tam 1 hafta da geldi , ben postacıya ist.paket servisi nerde diye sorarken adam , abi senin paket geldi gidip alabilirsin dedi veee gidip paketi aldım, hiç bir sorun çıkmadı , üstelik tanıdık ta yoktu :o

üstelik gümrük v.s. v.s. gibi problem de olamadı , gittim adıma paket verdı dedim, çıkardılar verdiler. gözünü seveyim ptt nin , yerli malı halkın malı herkes bunu kullanmalı. gerçekten öyleymiş...

bu arada bu benim 100. mesajım mış ne mutlu bana :)

merakımdan soruyorum , ürünler neler ve toplamı ne

Qty Item ID Price Total
1 153-0285 21.99 $21.99
NOW Glucosamine / Chondroitin / MSM, 180 capsules

1 40-0017 0.00 $0.00
Netrition Product Catalog, 1 catalog

1 63-0448 23.95 $23.95
AST BCAA, 4500mg, 500 capsules

1 84-0401 28.99 $28.99
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate, 5.15 lb.

Subtotal $74.93
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks) $47.74
Total $122.67

Payment Type: Credit Card
aslında takılacak bişeyde yok gibi ama genede ucuz yollu ve problemsiz geldiği için mutluyum.

Güle güle kullan , gümrükten alırmıyım alamazmıyım diye düşünmektense 30 dolar fazla verip fedex ile 2 günde getirmek benim için daha iyi

firebird dedi:
Güle güle kullan , gümrükten alırmıyım alamazmıyım diye düşünmektense 30 dolar fazla verip fedex ile 2 günde getirmek benim için daha iyi

Komisyon falan mı alıyorsun FedEx'ten? :lol:

bnim tanıdık war.onlan getirtiyorum.gümrük saorunu halledio.bi kere bile gümrük sorunu ile karşılaşmadım..

1 63-0448 23.95 $23.95

aynısından alabilirim fena ürün değilmiş zaten fiyatıda uygun ama yanına 2-3 parça daha bulmak lağzım :D

firebird dedi:
1 63-0448 23.95 $23.95

aynısından alabilirim fena ürün değilmiş zaten fiyatıda uygun ama yanına 2-3 parça daha bulmak lağzım :D

Optimum 100% Whey Protein 10 Lbs. $55.99 Gold Standard Delicious Strawberry :D Ama ağırlıktan dolayı kargo parası uçabilir biraz ;)

5 lbs proteini görünce nereyi boyuyacan o boya ile diye sordu evdekiler :) 10 lbs falan getirirsem ne derler merak ediyorum

kanka eve un aldım :) çikolatalı washington unu :) bununla börek pek güzel oluyomuş satan adam öle söledi

BCAA nın içinde 500 kapsül var , 1 servisde 6 kapsül içiyorsun , ben hafta da 3 antreman yapıyorum ayda 12 antreman , 500 kapsül 83 servis yapıyo , yani 6-7 ay yetecek kadar var içinde , bence çok uygun.
gelen siparişte tek takıldığım nokta annem için aldığım NOW glucosamin in üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor ? çok ilginç ?
bide koliye koymuşlar , almanyadan geçmiş geçerken , mavi bi çuvala koymuş almanlar , üstünüde bigüzel cırt lamışlar yani tahminime göre bana gelene kadar hiç açılmamış gibi...
üstündeki kağıt ta mal bedeli ve kg yazıyor sadece 74 usd ve 4 kg..

kerwan dedi:
BCAA nın içinde 500 kapsül var , 1 servisde 6 kapsül içiyorsun , ben hafta da 3 antreman yapıyorum ayda 12 antreman , 500 kapsül 83 servis yapıyo , yani 6-7 ay yetecek kadar var içinde , bence çok uygun.
gelen siparişte tek takıldığım nokta annem için aldığım NOW glucosamin in üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor ? çok ilginç ?
bide koliye koymuşlar , almanyadan geçmiş geçerken , mavi bi çuvala koymuş almanlar , üstünüde bigüzel cırt lamışlar yani tahminime göre bana gelene kadar hiç açılmamış gibi...
üstündeki kağıt ta mal bedeli ve kg yazıyor sadece 74 usd ve 4 kg..

o beyaz cırt bantları topkapı koli müdürlüğü kontrol yaptıktan sonra yapıştırıyor :) açmadan hayatta vermez onlar bişeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı