Dostum merhaba;
Öncelikle kendi iradesizliğinizin ve bozuk düzeninizin sonucu olan çelimsiz yağlı vücutlarınızı başka insanların emeklerini lekeleme bahanesi olarak görmeyin. 2012 den beri üyeyim bu foruma, yani sen yokken ben vardım önce bunu bir sindir. Aynı zamanda tip-1 diabetus mellitus hastasıyım (insüline muhtaç şeker hastalığı). Sen hormon ve insan vücudunun çalışma prensibi bilgilerini hobi olarak okuyorsun belki ancak ben hayatım buna bağlı olduğu için abartmıyorum binlerce makale okumuşumdur. Hayat şartları sporu bıraktırdı geri başladı vs. ancak senin düşündüğün gibi biri değilim emin olabilirsin. Öncelikle beni tanı istedim. İkinci olarak Berkay Lethe552 nickiyle iken yazdığı antrenman ve beslenme programlarını bulabilirsin. Kendisinin ne kadar iradeli ve istediği besine(bonfile-somon vs.) ve aklına gelebilecek her türlü suplemente ulaşma şansının olduğunu da görebilirsin. Muhtemelen sen televizyonda protein tozu zararlıymış haberleri izliyordun, bu adam babasıyla gnc'den suplement kombinasyonu yapmaya gidiyordu. İmrenirdim o zamanlar kendisine, biz yarım kilo tavuk alamazdık günlük maddiyattan ötürü o ayrı konu
Ayrıca Berkay'ın vücudunu çok abartmayın. İyi bir vücut ve emek çok. Aynı emeği sen versen belki daha iyisi bile olabilirsin. Kim bilir. Ancak profil fotoğrafında gördüğüm üzere yarısını bile vermediğin aşikar (Bende aynı şekilde). Berkay polo yaka giydiğinde standart vatandaş rıza kıvamında videolarda da görebilirsin. Spor sonrası pump hali ile iyi bir görsele sahip. Yani naturel her vücutcu gibi. Saygılar.