Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ozky dedi:Tebrikler Zafer.2 hafta için mükemmel bir başarı.Nasıl başardın?Diyet döneminde yaptıkları (beslenme+efedrin vs. alımı) detaylı bir şeklide anlatabilir misin?Bir de ölçülerde ne gibi bir değişim oldu?Teşekkürler.
ozky dedi:Aslında diyetlerimiz oldukça benziyor ama sanırım ben 2,5 aydır diyette olduğum için yağ yakma hızım biraz azaldı.Google'dan baktım cafergotun içinde kafein varmış.Proviron'un yağ yakımını arttıran bir etkisi yok sanırım.Onu ne için alıyorsun?
Ayrıca ölçülerinde(özellikle bel) ne kadar değişim oldu?
zfrskr dedi:ozky dedi:Aslında diyetlerimiz oldukça benziyor ama sanırım ben 2,5 aydır diyette olduğum için yağ yakma hızım biraz azaldı.Google'dan baktım cafergotun içinde kafein varmış.Proviron'un yağ yakımını arttıran bir etkisi yok sanırım.Onu ne için alıyorsun?
Ayrıca ölçülerinde(özellikle bel) ne kadar değişim oldu?
Vücut yapıları farklılık gösterebilir tabiki.Ben en bulk zamanlarımda bile yüzde 13-14 ün üstüne çıkmazdım çok serbest beslenmeme rağmen,metobolizma hızı önemli bi faktör.Provironu definasyon ve kas kaybını azaltmak için aldım.Andre öyle daha iyi sonuç alınacağını tavsiye etti ve memnun da kaldım.Fazla ölçü almadım,çünkü cm düşüşü görüntü olarak çok daha iyiye gitsen de insanın moralini bozabiliyor.Ama bel oldukça düştü,82 cm den 77 cm ye indi,tabi alt karında çok hafiften bi su sorunu var zamanla idmanla çözücez onu da.Bicepslere göre oldukça geride olan triceps ve önkollar çok iyi oldu,önkollardan damarlar fışkırıyoGöğüs ve bacaktan ölçü kaybetmedim,yaptığım hardcore göğüs idmanları ve kardio koşularıyla göğüs ve bacağı oldukça iyi bi duruma getirebildim,yağsız kas oranımda büyük bi artış oldu.Yani diyetle hem yağlar gitti hem de kas oranımı olukça artırdım.
zfrskr dedi:Sağol Karasan resmim böyle çok daha iyiOmuzlar düşük çatıda değil,düz ama tam kare omuz azdır zaten o kadar da iddialı deilim,omuzlar düşük değil demek istediğimden öyle bi ifade kullanmışımdır.VÜcut yapısı olarak genetically gifted Blitz'e çok benziyoruz tabi onun sikleti ve vücudu benden oldukça önde,onun da omuzları baya sağlam,umarım ben de onun gibi yapabilirim omuzları
![]()
zfrskr dedi:Sağol Karasan resmim böyle çok daha iyiOmuzlar düşük çatıda değil,düz ama tam kare omuz azdır zaten o kadar da iddialı deilim,omuzlar düşük değil demek istediğimden öyle bi ifade kullanmışımdır.VÜcut yapısı olarak genetically gifted Blitz'e çok benziyoruz tabi onun sikleti ve vücudu benden oldukça önde,onun da omuzları baya sağlam,umarım ben de onun gibi yapabilirim omuzları
![]()
zfrskr dedi:Sağol Karasan haklısın tabi.İnsan kendi fiziksel özelliklerini anlayana kadar bile belli bi zaman geçmesi gerekiyor bu sporda.Kalın kemikli mi güzel çatılı mı vs vs bunları anlayabilmek belli bi zaman ve dışarıdan bi göz istiyor,onun için periyodik olarak buraya resim koymaya çalışıyorumMesela göğüslerimin kollarıma oranla ufak kaldığını anlayamıyordum burda eleştiri geldi öneri ve uygulamaları denedim şu an bu orantıyı daha iyi yakaladım sanki,ama eleştiriler olmasa bu mümkün olmayacaktı
Teşekkür ediyorum.