• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Zfrskr'nin Resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bravo zfrskr yaza hazirsin :) Cidden cok iyi olmus suan definisyondasin sanirim? Emeklerin bosa gitmemis super super !!!!

Bu arada imkanin varsa baska pozlarinida bekliyoruz ama karanlik olmasin resimler hehehe..
Bi kac sorun var; Efedrin kullandin mi ? kullandiysan etkileri nasildi? Bacaklar ne alemde ?

Zfrskr, mümkünse fotoğrafları başkasına çektirsen, bu sayede double-biceps gibi pozlarını görsek ;) Hem bu kadar anlatmandan insanın beklentisi artıyor, detaylı ve net resimler istemek hakkımız(sırt, bacak vs...) :D

Br3ovi:Efedrin kullandım evet,ama kısa süreli ve ufak bi doz,ilk günler biraz fazla almıştım bilmeden,şimdi ECA kürlerinde 25 mg max kullanım var ve tek tablet diyor,ama türk efedrinde 50 mg var tek tablette,yarım yarım kırıp kullanın aman yaz günü kalbe yüklenirsiniz.Ben de tek tek alınca uykusuzluk,el titremesi ve unutkanlık yaptı,olayı çakınca doz ayarladım şikayet kalmadı,ama incline ve decline 10 kg arttı,güç artışı ve ısınma yönünden iyiydi.Mineral ve tuz kaybı için bol bol maden suyu içtim,yoksa kaslara magnezyum eksikliğinden titreme geliyor.Bacak çalışmayı 2 ay önce bıraktım çünkü benim kafamdaki vücut modelinde bi bacak 32 beden jean a sığabilmeli,orantılı ve define olsun,büyük olmasın,ama temelli de bırakmam bacağı,arasıra leg extantion patlamalı tekrar yapıyorum 15-20 tane, :) Ama yaptığım koşu bacaklara 1 cm koydu ve oldukça da define.Bu yeterli zaten,koşarak orantıda tutmaya devam :)

Sarc: Yakında havuz ya da plaj ortamında bol ışıkta fotolar çekinicem :)

Blitz dedi:
zfrskr dedi:
Sağol Karasan resmim böyle çok daha iyi ;) Omuzlar düşük çatıda değil,düz ama tam kare omuz azdır zaten o kadar da iddialı deilim,omuzlar düşük değil demek istediğimden öyle bi ifade kullanmışımdır.VÜcut yapısı olarak genetically gifted Blitz'e çok benziyoruz tabi onun sikleti ve vücudu benden oldukça önde,onun da omuzları baya sağlam,umarım ben de onun gibi yapabilirim omuzları :oops:

Ben bu aralar baya ağırdan alıyorum işleri, 2-3 aya sollarsın beni bu gidişle. Tebrikler...

Sağol ya umarım gelişimim hep böyle olumlu yönde olur ama daha seni yakalamaya var 90 küsürdün sen sanırım,benim hedef define 90 ı bulmak :)

Tebrikler Zafer... Kafana koyduğunu yapıyorsun...

90 kg. define vücudu da bir iki sene içersin de yaparsın bu gidişle...

Başarılarının devamını dilerim...

Bu arada, sana benzeyen Blitz, Blitz'in avatarında duran kişi mi ?

Tolgaa dedi:

Sağol Tolga,zaten belli bi seviyeden sonra herşey yavaşlıyor ve zorlaşıyor.Bak mesela yüzde 13-14 yağ oranından yüzde 10 a inmek gayet kolay geldi bana ama ondan sonrası gayet zor ve yavaş,zamanla olucak umudum var çok çalışıyorum.

Blitz ve benim vücut olarak ortak yönlerimiz var o yüzden benziyoruz dedim.Mesela Blitz'in de benim de özellikle de bicepslerimiz doğuştan kuvvetli ve büyük,çok baştan savma antremanlarla ve üstüne düşmesek bile gelişiyor,ama diğer bölgelere extra önem vermemiz gerekiyor ;)

ilk resimlerinle simdiki halini karsilastirdigimda guzel bir gelisme goruyorum.
sonuc olumlu olduguna gore su ana kadar izledigin beslenme ve antrenman dogru imis. aynen devam ettirmen dilegiyle.

Tolgaa dedi:

Evet o kişi benim, malesef antrenmanları ihmal edip beslenmeyi de fazla sallamayınca epeyce ufaldım son 3-4 ayda :cry:

96 kilodan 85 kiloya indim Ocak ayından beri ve yağ oranımda da çok aman aman bir düşüş olmadı (%13 civarından %10 civarına indim). Bunun temel sebebi aslında büyük olmaktan sıkılmış olmam. Sıcak 45i görmüştüm kolda ama çok da hoşuma gitmediğine karar verdim bunun. Yine de kapı her zaman açık tabi, Levrone gibi comeback yapabilirim ileride :roll:

androm dedi:
blitz slm,

96 kiloda 13% yag orani olmaktan sikildiysan cok ayip etmissin diyorum :)

Zafer'in başlığını çalmayalım :) ama başka sorunlar da vardı. Suratım aşırı şekilde şişmiş ve sivilcelenmişti. Bu ciddi bir sıkıntıydı çünkü zaten vücut olarak korkutucu olmamın yanı sıra surat olarak da korkutucu olmak sosyal anlamda büyük bir engeldi. Bir de bacaklarımın çok kalın olması problemi vardı ki, pantolon bulamıyordum giyecek; o yüzden de en azından şimdilik vazgeçtim...

Daha bronzlaşamadık ama olsun,boy 1.80 kg:81

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    62,9 KB · Görüntüleme: 681
  • 2.JPG
    2.JPG
    64,4 KB · Görüntüleme: 578
  • 3.JPG
    3.JPG
    63,9 KB · Görüntüleme: 640
  • 4.JPG
    4.JPG
    63,7 KB · Görüntüleme: 569
  • 5.JPG
    5.JPG
    65,1 KB · Görüntüleme: 631
  • 6.jpg
    6.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 559
  • 8.jpg
    8.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 510
Eski resimlerinle şimdiki arasında çok büyük farklar war azmine hayran kalmamak elde deil tebrikler..Ama sana hep sölüorm alt karını düzeltsen uff yani:)

eski resimler ile kıyaslama yapmaya gerek bile yok.aradaki fark bariz.yalnız bicepsler güzel duruyor fakat trıcepsleri ben kol bazında bakınca oldukça geride kalmış olarak gördüm.birde fotoğrafın azizliğindenmidir bilmem arka omuz bana fazla düz geldi.omuz çemberini tamamlama açısından bence bent over lateral uzerınde yogunlaşmalısın.birde kanat pozu verseydin tam olacaktı.geriye kalan kısımlara bir eleştirim olamaz.

zafer biraz da one dogru egik duruyorsun sanirim,bunu bilerek mi yapiyorsun yoksa durusundan mi?ayrica epey yol almissin tebrikler.

eski resimler ile kıyaslama yapmaya gerek bile yok.aradaki fark bariz.yalnız bicepsler güzel duruyor fakat trıcepsleri ben kol bazında bakınca oldukça geride kalmış olarak gördüm.birde fotoğrafın azizliğindenmidir bilmem arka omuz bana fazla düz geldi.omuz çemberini tamamlama açısından bence bent over lateral uzerınde yogunlaşmalısın.birde kanat pozu verseydin tam olacaktı.geriye kalan kısımlara bir eleştirim olamaz.

Sağolun,arka omuzu zamanında biraz ihmal etmiştim bi süredir yüklemedeyim.Tricepse de çok fazla yüklenmeme rağmen bicepslerin gölgesinde kalıyo,zaten genelde gördüğüm insanlar ya biceps ya da triceps yönünden şanslı oluyo birisi biraz geride kalıyo ama ben buna rağmen eşitlemeye çalışıyorum,sanırım close grip benchi bırakıp lying tricepse geçiş yapmam şart oldu :)

zafer biraz da one dogru egik duruyorsun sanirim,bunu bilerek mi yapiyorsun yoksa durusundan mi?ayrica epey yol almissin tebrikler.

Saydam bende özellikle body e başlamadan önce bariz duruş bozukluğu,kamburluk vardı.Bunu büyük ölçüde yendim ama arasıra yine yamuluyorum elimde olmadan :)

Back
Yukarı