Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bu başarının seni daha fazla tetiklemesini dilerim.
bir sorum olacak , kardio çalışmanı antremanın önüne koymuşsun neden ?
genelde antremandan sonra çalışılır ya , enerji yi ağırlık antremanında kullanmak için.
Teorik olarak idmandan sonra kardiyo oldukça avantajlı, ağırlık idmanında bolca glikojen kullanılır, sonrasında başlanan kardiyo çalışmada ise, normalde 20 dakika sonra başlayacak olan yağ yakımı, çok daha erken başlamış olur.
Teorik olarak idmandan sonra kardiyonun avantajı büyük.
Bende zafer gibi öne aldım .Zaferi bilmiyorum ama ben kan en son çalışılan bölgeden kalsın mantığıyla değiştirmiştim sanırım zaferinde öyle bir düşüncesi oluştu !
Üst karın kası iyi ama alt çalışman gerek.Birazda kilo bence alman gerek
çok güzel bi vücut yapmışsın azmine hayran kaldım tebrikler
bu dedigin zaten düsünce olayı gercekten super bisey. insan daha motiveo luyo ve gelistigini dusluyosun![]()
Valla bunu da bi yerden duymuştum ama hiç aklıma gelmedi asrınO zaman çoklu kas çalışılan günlerde önce çalıştığımız kası boşu boşuna çalışmış olmaz mıyız?
Zafer hadi gene iyisin, kaçımızı böyle açıktan açığa motive eden bayan olmuştur hayatında?
Genelde ilgisizlik maskesi altına saklanır beğeniler, ya da tanışıp işi ilerlettikten sonra yapılır övgüler, ama sende gizli hayranın haykırıyor beğenisini.
Koparmayın kontağı, bakarsınız ilerde beraber idman yaparsınız![]()
güsel yorumdu Karasan
Gökçe teşekkürler yorumun için,hakkaten ben de şaşırdım bu kadar övgü alacağımı tahmin etmezdim,böyle güzel yorumlar çok motive ediyo beni![]()
işte bnm tipimm yaa.. kanka olduk zatensüperr yaa ne diyimm...o odunlardan farklı olduğun kesin..abartısızz..kıvamında darısı sevgilisinin başına
![]()
zafer eski, salona bence hemen kesin dönüş yap.belki döner diye aylardır koşu bandında seni bekleyenler var.şaka bir yana motive süper olmuş.beni son beğenen hayvan diyerek motive etmeye çalışmıştı.ruhu şad olsun.