Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gokce'nin msjını yeni okudum..hadi bee dedim .. vücuda yorumda son nokta ..bi alışveriş sitesindeki supplement bölümündeki motive edici yorumlara benzettim..![]()
teşekkürler zafer..
gerçekten çok çabuk ölçü almışın önkolda inşlhh bende de etkili olur..
birşey daha sorucam ..haftada birkez çalışmak yeterli olur mu?? malum önkol bi çok hareketten etkileniyor
*Reverse scott curl
*Farmers Walk
bu iki hareketi bilmiyorum.. nasil yapiliyor bunlar?
o kadar kısa sürede gerçekten çok iyi bir fizik yapmışsın tebrikler normalde zamanı yazmasan en az 1 sene body yapıyosundur derdim inşallah bırakmadan devam edebilirsin başarılar : )
Zafer seninde bnm gibi kasımda başladığını bilmiodum öğrendim kendi adıma üzüldüm:lol:Fazla da bişi kalmadı aslında Sam,kasımda 1 yıl olcak,teşekkürler yorumun için![]()
Zafer seninde bnm gibi kasımda başladığını bilmiodum öğrendim kendi adıma üzüldüm:lol:
Bu cümlede resmen bir küçümseme war yalnıza32:lol:Neden üzüldün ya,benim gibi kas yapmayı beklemiyodun heralde![]()