• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Zfrskr'nin Resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gokce'nin msjını yeni okudum..hadi bee dedim .. vücuda yorumda son nokta ..bi alışveriş sitesindeki supplement bölümündeki motive edici yorumlara benzettim.. :)

gokce'nin msjını yeni okudum..hadi bee dedim .. vücuda yorumda son nokta ..bi alışveriş sitesindeki supplement bölümündeki motive edici yorumlara benzettim.. :)

Yaa hakkaten böyle bi övgü almak vücut çalışanların en sevdikleri şeylerden biri,bu gaz yorumlar başarılarda başrolde kesinlikle :D

zafer tebrikler genetik avantajını kullanarak hedefine kararlı adımlarla ilerliyorsun.azmin spora yeni başlayanlara örnek olacak nitelikte tebrikler..
gelelim esas meseleyeee..:)
dexterrr in resimlerine yorum yaparken önkolla ilgli 1 ayda özel bir proramla 29 dan 32 ye çıkardığını söylemişsin programını bizimle paylaşırsan çok sevinirim çok ihtiyacım var gerçekten :))

29.5 tan 32 dedim,önkolda yarım santim bile büyük ölçüdür :)

Reverse scott curl:4*10

Wrist curl:4*10 (oldukça ağır giriyorum 40 a yaklaştığım oldu)

Farmers Walk:4-5 tur atıyorum salonda :D

Bu antremandan sonra 10 dakika boyunca elle yapılan hayatsal işlevleriniz durabilir,esnetmeyi ihmal etmeyin :D

teşekkürler zafer..
gerçekten çok çabuk ölçü almışın önkolda inşlhh bende de etkili olur..
birşey daha sorucam ..haftada birkez çalışmak yeterli olur mu?? malum önkol bi çok hareketten etkileniyor

teşekkürler zafer..
gerçekten çok çabuk ölçü almışın önkolda inşlhh bende de etkili olur..
birşey daha sorucam ..haftada birkez çalışmak yeterli olur mu?? malum önkol bi çok hareketten etkileniyor

Evet zaten önkolun etlkilenmediği hareket yok gibi,haftada 1 kez yeterli.

*Reverse scott curl
*Farmers Walk

bu iki hareketi bilmiyorum.. nasil yapiliyor bunlar?

Reverse barbell curl gibi yapılıyo dexter,yani avuç içlerii yere bakacak şekilde barbell ı tut,omuzdan biraz daha geniş,sonra da önkol gücüyle scot sehbasında kaldır.

Farmers walk;strongmanlerde kesin görmüşsündür :) Olay sadece ağır 2 tane dumbbell ı ellerine alıp yavaş yavaş yürümek,istersen sabit te durabilirsin ama ben yürümeyi tercih ediyorum :D Grip strength i artıran ve tüm önkolu çalıştıran güzel bi hareket.

saol zfrskr.. ben arada bir de bicep ve onkol için, bicep curl ü yapamayacagım bir agirlik alip ilk basta kaldırmaya calisiyorum yarım tekrar oluyor yarım tekrardan sonra 8-9 saniye dumbbeli elimde sıkıca tutuyorum ve bırakıyorum.. biraz işkence ama no pain no gain thums:

o kadar kısa sürede gerçekten çok iyi bir fizik yapmışsın tebrikler normalde zamanı yazmasan en az 1 sene body yapıyosundur derdim inşallah bırakmadan devam edebilirsin başarılar : )

zafer yeni eklediğin resimlere da baktım. ilk resimlerle fark bariz açık görünüyor. bence ilerlediğin yol doğru. devam et. başarılarının devamını dilerim.
bu arada muscle_girl fazla kaslı olup napacaksın :) ben bayanların fazla kaslı olmasını istemem. tabi bu benim fikrim..

Sağol Cherokee,malum yaz geldi,gelişmek biraz zor,definasyona yöneldim kışa kadar,bu sıcakta spor yapmak hakkaten çok çok zor :(

Dersler,sınavlar,okul sonrası eve dönüş vs. derken foruma uzun zamandır uğramamıştım.Görünen o ki sen hiç ara vermemişsin thums: Foruma en son girdiğim zamanki halinden daha da gelişmiş gördüm seni avatarında.Gökçe adlı arkadaşın yazısından sonra benimki ne kadar motive eder bilemem ama hayvan gibi olmuşsun :D ,iltifat olarak söylüyorum tabi ki :D Bu sıcaklarda pek çalışma isteğim yoktu açıkcası ama seni böyle görmek beni motive etti gerçekten.Başarılarının devamını dilerim.

Back
Yukarı