akçakaya dedi:Zafer sağlam bir altyapın var..İyi bir beslenme ve supplement takviyesi ile dahada iyi olucağına inanıyorum.Yazın plajların tozunu attırırsın artık![]()
![]()
Sağol ya bizim de temennimiz bu zaten

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
akçakaya dedi:Zafer sağlam bir altyapın var..İyi bir beslenme ve supplement takviyesi ile dahada iyi olucağına inanıyorum.Yazın plajların tozunu attırırsın artık![]()
![]()
zfrskr dedi:Salonu bi süre önce değiştirdim,oraya da 3 gün gidebiliyorum,göğüs-biceps,omuz-triceps,sırt-bacak şeklinde çalışıyorum ama bacağa bi süre ara verip sırta daha çok yüklenecem bakalım,önerilerin için sağol Centaur![]()
Coreeye dedi:Baya bi Göğüs eksiğin var.Onun dışında hacim kazanman lazım bence iyi bi supplement kullan. Güzel vücut temel iyi atılmış
akçakaya dedi:Kısa sürede iyi gelişim zfrskr...Tebrik ederim![]()
...Bence resimler biraz kötü çıkmış...Hafif bulanık gibi... Vücut hatların tam belli olmuyor...Daha kalite resimler olursa vücudunu daha belirgin görebiliriz...