• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

önerileriniz

ha bunu yeni okudum belin 90 sanmış demi yaaa bide bel problemi cıktı simdi sana koşuda lazım şimdi hehe...

forumdan çok yaralandım arkadaşlar her gün yeni bir şey öğreniyorum burada!
ilk resimi verdiğimden bugüne evdeki çalışmalarım ve yağsız protein ağırlıklı beslenmemle
şu anki ölçülerim:
göğüs:102
bel:90(belimin hiç genişlememesi hayret)
kol:36
omuz:124

Bu arada pazartesiden itibaren daha önce ekim ayında kayır olup sonra gidemediğim İSMEK(İstanbulbelediyesi) spor merkezine telefon açtım!Salona gelebileceğimi söyledi haftada 2 saat!
salı ve cuma günleri oraya gideceğim!bu 2 saati nasıl değerlendirmeliyim!Belki sonra salondakilerle konuşara gün sayısını arttırabilirim!Bu arada gideceğim salon gerçekten harika!yani daha önce 2 defa salona gittim 4-5 tanede gitmediğim salonu görmüştüm!Hiçbiri bunun yanına yaklaşamaz!aletler yepyeni salon gepgeniş !her türlü alet var!üstelik ücretsiz;)
maddi sorunu olan arkadaşlara duyurulur!

Haftada 2 günde çok iyi netice alabileceğini sanmam,hele ki amacın kg vermekse bu en azından haftada 4-5 gün olmalı,daha iyi bi sonuç için ;)

forumu takip etmyede devam et. sana faydalı olacağı kanaatindeyim. 6 ay sonra tekrar fotolarını koy ve değişiklikleri beraber yorumlayalım. başarılar..

cherokee dedi:
forumu takip etmyede devam et. sana faydalı olacağı kanaatindeyim. 6 ay sonra tekrar fotolarını koy ve değişiklikleri beraber yorumlayalım. başarılar..

saol cherokee hergün ediyorum yeni bir şey öğreniyorum!
haftada 2 gün slaona yazıldım yakında adam gibi bir salonada geçicem!
ölüçlerim gelişti
göğüs:95-105 e
kol 34ten:36 ya çıktı
belimi korumayı başardım çok fazla cardio yapmama rağmen!
yaz başı gibi umarım baya gelişmeyle yeni fotolarla karşınızda olucam!
bu sporu seviyorum;)

bi değişiklik varmı arkadaşlar?
1 ay olucak sanırım düzenli salona gideli

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç idman görmemiş havası yok tabiki,sıkılaşmış biraz.Çalışmaya devam et,2-3 ay sonra gözle görülür değişimler olur..

Re: Kılları Hallet

Coreeye dedi:
Valla hakan kardeş bence önce kılları halletmelisin çünkü hiçbişey göremiyoruz ve kıllar kas gelişimini yavaşlatır.Onun dışında yağsız olman kas yapman için büyük bir avantaj bunu kullan ve sıkı çalış iyi beslen

Kasların beslendiğiyle kıllarda beslense böyle bir mantık yok

birde vucut resimlerine göre yorum yapamayacağım temel çok eksik bir 6 ay çalışmalısın beslenme uyuma ve düzenli sporla dolu bir altı ay sonra seni hoca yönlendirmesse devam edelim

biraz daha gelişme var sanırım

Göğüslerde toparlanma var.Ama ilk zamanlarda bel daha iyiydi sanki,belde yağlanma var gibi geldi resimlerden.Yediklerini mümkün olabildiğince yağsız ve protein-karbonhidrat yönünden zengin olarak alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum ;)

zfrskr dedi:
Göğüslerde toparlanma var.Ama ilk zamanlarda bel daha iyiydi sanki,belde yağlanma var gibi geldi resimlerden.Yediklerini mümkün olabildiğince yağsız ve protein-karbonhidrat yönünden zengin olarak alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum ;)

göğüslerim bence altyapısı iyi ilerde çok iyi olucak şahsımca yani genetiksel olarak öle düşünüyorum!
bel konusunda aslında belimin yanlarını biraz erittim . şekeri tamamen kestim mümkün olduğunca az yağlı besleniyorum ama hafta sonu genede dışarı çıkınca işin ucu kaçıyo. ciddi bir diyete mayıs başı başlıycam ztn şu ara ufak kaçamaklara göz yumuyorum.bide hfatda 2 gün antreman yapıyorum 3 e çıkarsammı diye düşünüyorum!
vücudum sanki 2 güne iyi reaksiyoın gösteriyomuş gibi. kalan boş günlerde evde crunch sopa çevirme yanlara dumbelle ağiliş yapıyorum. ama o 22 günde 1saat yada 1saat 10dk çalışıyorum gücümün son damlasına kadar kıçımdan ter damlıyo resmen:)
hiç doğal besin harici bişey almadım(protein tozu,cretain flm) belki diyetle beraber biraz amino asit alıyım diorum !

Bu şekilde devam edin,ama antremanınızı da 3-4 gün arasında yapabilirseniz çok daha iyi sonuç alabilirsiniz.Supplement için henüz erken,belli bi seviyeye gelince ihtiyacınız olan supplementler de gün yüzüne çıkar zaten.Amino asit yerine diyette carnitin daha uygun olur.İyi çalışmalar ;)

Resimler web cam olduğu için biraz kalitesi düşük. arada bir resim yayınlamak gelişimi takip etmek açısından !

Asrın;belli bi temel oluşmaya başlamış belli ama ne yazıkki yağ oranın bunu sergilemene mani oluyor..

zfrskr dedi:
Asrın;belli bi temel oluşmaya başlamış belli ama ne yazıkki yağ oranın bunu sergilemene mani oluyor..

haklısın zfrskr artık yediklerime çokdaha fazla dikkat ediyorum fast foddu haftada bir yiyordum onuda bıraktım baya farketti göbeğim eriyor günden güne yaza kdr karnım dümdüz olucak inşallah!
mide hareketlerinimdede ağırlıklı çalışmaya ve antreman günlerimde çalışıcam artık!
2 ayda bu kdr daha çömeziz!

23052007xc6.jpg
benve1.jpg

Son halim bu arkadşalar belimi90-1 den 84-85 e çekmeyi başardım. göbek eridi gitti!
salı:göğüs
cuma:sırt+omuz
pazar:biceps-triceps
çalışıyorum göğüste gelişme yavaşladı sanki !
çarşamba ctesi salon kapalı 1 gün daha göğüz çalışsammı acaba ama hangi gün!

Valla Asrın çok etkilendim, tebrik ederim.
Bir itirafta bulunayım, önceki resimlerde, bu işe yatkınlığım olduğunu düşünüyorum diye yazdığında, kendi kendime, "Allah Allah, hiç belli olmuyor" diyordum.
Ancak şimdi bakıyorumda, bu kadar kısa zamanda bu şekle ulaşmak gerçekten yeteneğin belirtisi.
Bel omuz orantısı çok güzel olmuş, karın kaslarıda belli oluyor.
İfade etmemiş olsam bile, yanıldığımı itiraf etmekten çekinmem, yanıldığıma çok memnun oldum, aynen devam.
Göğüse gelince olur bence, o bir gün incline ağırlıklı çalış bence.
İncline Press
Incline Flye
Dumbbell Pullover
Bence iyi olur, ekstradan butterfly yapabilirsin, pullover öncesi.
3-4 egzersiz yeterli olur.

Çok iyi gidiyorsun asrin.Açıkçası ben de Karasan'dan farklı düşünmüyordum,ama az zamanda katettiğin yol büyük.Böyle devam et ;)

Çok iyi gidiyorsun asrin.Açıkçası ben de Karasan'dan farklı düşünmüyordum,ama az zamanda katettiğin yol büyük.Böyle devam et ;)

saol zfrskr ve karasan yorumlarınız için!
Açıkcası zafer senin yağ oranın temelini segilemene engel oluyor lafın biraz gazladı sanırım beni!
şimdi belimi koruyup üstüne kütle eklemeye çalışacağım 82,5 kg ım şu an 87 yi gördüğüm olmuştu!bi baktımda 2 ay önce 25,3,2007 de resim koymuşum 6-7 cm belimi inceltmişm ya harbi büyük başarı bu yağ atma anlamında!
millet göbek bağlamışın diyordu dalga geçiolar zannediyodum açıkcası doğruymuş!
Ben haziran başı cardio ile eritmeyi düşünüyordum göbeği ama valla gerek kalmadığına çok sevindim.belkide salonda klima olmamısından kı.mıza kdr terlememizde zayıflamamıza etkili oluyor diyeceğim. ama benden başka zayıflayan falamda yok hani ...
geçen hafta amino asit kullanmay başladım kas ağrılarımı baya azalttı,karasanın dediği gibi bi gün inchline ayırmayı düşünüyorum!
yeni fotolar 3 ay sonra ;)

mypic2132470503zh7.jpg

birde sırt pozu ekliyim dedim sonra karşılaitırma yapabilmek için gerçi sırt pozum belimin 90 cm olduğu döneme ait şimdi çekemedim
aayd5.jpg

flexor hocam teşekkür ederim göğüs programım
inchilne press+açış
benc press+ açış
butter fly+pulloer
sırayla bu şekil yapıyorum bozmadan hep aynı sıra
tek bir gün çalışıyorum
pump forever in streching hareketlerini partner olmadığı için tek başıma yapmaya çalışıyorum göğüs antremanı sonrası!
abs programımıda öne aldım kan çalışılan bölgede kalsın diye!

pressleri bazen dumbella bazen bar ile yapıyorum
cable crosser salonda malaesef yok dips alati bile yok
mekik makinasında beli eğdiğimiz olanında dips için kollar mevcut ama çok alçak bazen orda yapmaya çalışıyorum!

çarşamba ve c tesi salonumuz kapalı(belediyenin olduğu için)
açık olan günler için hangi bölgeleri hangi gün çalışmalıyım hocam yardımcı olursanız çok sevinirim!

Back
Yukarı