Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
cherokee dedi:forumu takip etmyede devam et. sana faydalı olacağı kanaatindeyim. 6 ay sonra tekrar fotolarını koy ve değişiklikleri beraber yorumlayalım. başarılar..
Coreeye dedi:Valla hakan kardeş bence önce kılları halletmelisin çünkü hiçbişey göremiyoruz ve kıllar kas gelişimini yavaşlatır.Onun dışında yağsız olman kas yapman için büyük bir avantaj bunu kullan ve sıkı çalış iyi beslen
zfrskr dedi:Göğüslerde toparlanma var.Ama ilk zamanlarda bel daha iyiydi sanki,belde yağlanma var gibi geldi resimlerden.Yediklerini mümkün olabildiğince yağsız ve protein-karbonhidrat yönünden zengin olarak alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum![]()
zfrskr dedi:Asrın;belli bi temel oluşmaya başlamış belli ama ne yazıkki yağ oranın bunu sergilemene mani oluyor..
Çok iyi gidiyorsun asrin.Açıkçası ben de Karasan'dan farklı düşünmüyordum,ama az zamanda katettiğin yol büyük.Böyle devam et![]()