İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar yağ yakıcı olan hydroxcut aldım 2 hafta oldu içinden sadece 4 tane kullandım ve bana birazcık dokundu alma isteyen arkadaşa 30 tl ye gönderirm almak isteyen arkadaş [email protected] adresinden bana ulaşabilir yada facebook dan mesaj yollayabilir facebook adres çubuguna msn mi yazarsanız bana ulasabilirsiniz

- optimum whey
- optimum casein
- twinlab amino fuel (idman sonrası için)
- prolab amino 2000 (gün içinde)
- pbl kre alkalyn
- kaizen tribulus / kaizen dhea
- fizogen blitz cycle / bsn noxplode / muscle tech pump tech / pinnacle nox2
- kaizen caffeine
- universal gh max
- optimum zma

bakıyorum da geçmişe amma supplement yazmışım ama artık bu kadarının gereksiz oldugunu düşünüyorum... :)

- bcaa (toz versiyon)
- glutamine
- jack3d tarzı antreman öncesi alınan bi performans arttırıcı

bu 3lü yeterli... proteini gerektiği kadar alamayanlar bu listeye bi de whey ekleyebilirler...

nitro tech
aplodan
mhp glutamine
cell mass
animal pac
sipirişi vermiştim bu ürünler elime ulaştı kullanmaya başlıcam yalnız nasıl kombine etmeliyim cell mass ın da aplodanında bir haftalık yüklemesi var. ikisini birden yükleme yapabilirmiyim zararlı olurmu. bu ürünler için bir günlük kullanımını söyleyebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

İdeal Komb?

Herkese Merhaba,
Şu anda elimde olan ürünler ve kullanımım şu şekilde;
Weider Premium Whey Protein (sabah kalkar kalkmaz 1 shake,antrenman sonrası bir shake)
Weider premium amino liquid antrenman öncesinde 1/3 ampül , off günlerde yatmadan önce 1/3 ampül
Superpump250 idmandan 45 dk oncesinde 20 gram (1 poşet)
Bu komb sizce nasıldır? Buna idman sırasında gaspari sizeon veya öncesinde creatine eklenebilir mi?

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,
Şu anda elimde olan ürünler ve kullanımım şu şekilde;
Weider Premium Whey Protein (sabah kalkar kalkmaz 1 shake,antrenman sonrası bir shake)
Weider premium amino liquid antrenman öncesinde 1/3 ampül , off günlerde yatmadan önce 1/3 ampül
Superpump250 idmandan 45 dk oncesinde 20 gram (1 poşet)
Bu komb sizce nasıldır? Buna idman sırasında gaspari sizeon veya öncesinde creatine eklenebilir mi?

Weider 'in ürünlerini hiç kullanmadım ama kaliteli bir marka olduğu biliniyor. Superpump250 ise öve öve bitiremeyeceğim bir ürün,kendi deneyimlerimden söyleyebilirimki beklentilerimi karşılama açısından kullandığım en iyi supplement. superpump250 kreatin içeren bir ürün,spor hocam bana ekstra kreatin kullanmamamı tembihlemişti. Ama gaspari nutrition, superpump250 ve sizeon'un beraber kullanılmasının kas kütlesi kazanımında daha hızlı ve verimli olacağında iddaalı.. Ayrıca sizeon bir kreatin ürüdür ve boybuilding.com tarafından 2010 yılının en iyi kreatin ürünü seçilmiştir. (http://www.gasparinutrition.com/products/sizeon-max-performance/ ) Sizeon gaspari nutrition'ın öngördüğü şekilde kullanılır, superpump250 ve diğer supplementlerle doğru kombine edilirse, güzel sonuçlar verebilir diye düşünüyorum.

Mevcut uygulamış olduğum stak şu şekilde;

-Optimum whey gold standart (Sabah kalkar kalkmaz ve antreman hemen sonrası)
-Dymatize Micronized Creatine (Antreman hemen sonrası whey ve üzüm suyu ile 5gr.)
-Eas Glutamine (Antreman hemen sonrası whey ve üzüm suyu ile 5gr.)
-Weider Mega Forte (Antreman öncesi tam tüp, eğer yarım tüm alırsam diğer yarısı gece yatmadan önce)
-Solgar Fish Oil 1000gr. (Sabah kahvaltı sonrası 1 soft kapsül)

Off günlerimde sabah kalkar kalkmaz whey, kahvaltı sonrası balık yağı ve akşam saati yemek öncesi boş mideye 5gr Kreatin + üzüm suyu

Bu yıl Temmuz sonlarına kadar bu şekilde devam edip ara vereceğim, kreatin ve likit aminoyuda arada kesebilirim tabiki.

Uygulamada bir yanlışım veya şöyle olsa daha iyi olur diyebileceğiniz bir kısım var mı arkadaşlar?

h

gayet acıklayıcı emegine saglık :D

merhaba arkadaşlar
6 aydır body building yapıyorum
universal kreatin monohidratı yükleme yaparak kullandım ve her antreman sonrası hemen 5 gr. whey in içine karıştırarak alıyorum,whey olarak muscletech kullanıyorum,bunların yanına antreman öncesi 4 adet universal gh max,yatarken 2 adet gh max hapı alıyorum,son olarak kombineme Muscletech nano vapor ekledim,çünkü nitrikoksit kullanmak istedim,içinde yokyok,bcaa glutamin creatin carnitin,nox,hersey var yani,ama kullanımı nasıl olmalı,sadece antreman öcnesi alıyorum
Ama bu üründen sonra antreman öncesi gh max almayı kestim,çünkü nitrikoksit alıyorum antreman öncesi,bu yüzden gh max ı sadece ve sadece 2 adet yatarken alıyorum,Bu arada söleyim gh max'ın 1 ayda mükemmel faydasını gördüm!!!
Sizden Ricam;Universal Creatin Monohidrat,Universal Gh max,Musletech Whey ve muscletech nano vapor bu 4 ürünü nasıl en iyi şekilde kombine ederim nasıl kullanmam lazım?????

supplement yardımı...

ilk olarak tüm arkadaşlara çalışmlarında başarılar diliyorum.. gelelim benim soruma 31 yaşındayım 3 aydır düzenli olarak fitness yapıyorum haftanın 3 günü ve çalışma programı olarakda flexor hocanın 2. ay uygulmasını yapıyorum yani şöyle

1.gün: 20 dakika koşu 15 dakika bisiklet
barbel bench press 4*8
dumbel fly 4*8
incline barbel bench 4*8
incline dumbel fly 4*8
dumbel biceps 4*8
concentrtion dumbel curl 4*8
one arm row 4*8
ab crunch machine 3*25
sit crunch 3*25
ters mekik
dambıllarla sağa sola yatış yan bel için 3*25
sopayla twist 3*25

Diğer günde kanat ve omuz çalışıyorum şimdi gelelim asıl soruma ben 79 kiloyum ve bel kısmımda yağlar mevcut özellikle yan taraflarda!!! kardio yapıyorum dietede başladım en azından bölgesel erime diye bişey olmadığını öğrendikten sonra ilk olarak yağlarımdan kurtulmam gerektiğini düşündüm 1 aydır forumu okuyup her söylenene dikkat edip araştırıyorum ve supplement kullanmaya karar verdim fakat emin olamıyorum ben 3 farklı supplement
seçtim ama yanlış olabilir acaba bu seçtiklerim 3ülü kombinasyon olarak kullanılabilirmi yardımlarınız bekliyorum ürünler şöyle :
1:Universal Nutrition Ultra Whey Pro 908
2:Universal Nutrition Amino 1900 110 Tablet
3:Universal Nutrition Animal Cuts 42 Paket

animal cutsı yağ yakımı için,wheyi gelişmek aminoyuda yardımcı olması için düşünüyorum yani bir taraftan kilo vermeye çalışırken diğer yandanda gelişmek istiyorum gerekirse resimlerimi buraya yüklerim gittiğim salonda hoca die koyulan bir kız var fakat hiç bir konuda maalesef bilgisi yok o yüzden bu işi gercekten doğru bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim...

ilk olarak tüm arkadaşlara çalışmlarında başarılar diliyorum.. gelelim benim soruma 31 yaşındayım 3 aydır düzenli olarak fitness yapıyorum haftanın 3 günü ve çalışma programı olarakda flexor hocanın 2. ay uygulmasını yapıyorum yani şöyle

1.gün: 20 dakika koşu 15 dakika bisiklet
barbel bench press 4*8
dumbel fly 4*8
incline barbel bench 4*8
incline dumbel fly 4*8
dumbel biceps 4*8
concentrtion dumbel curl 4*8
one arm row 4*8
ab crunch machine 3*25
sit crunch 3*25
ters mekik
dambıllarla sağa sola yatış yan bel için 3*25
sopayla twist 3*25

Diğer günde kanat ve omuz çalışıyorum şimdi gelelim asıl soruma ben 79 kiloyum ve bel kısmımda yağlar mevcut özellikle yan taraflarda!!! kardio yapıyorum dietede başladım en azından bölgesel erime diye bişey olmadığını öğrendikten sonra ilk olarak yağlarımdan kurtulmam gerektiğini düşündüm 1 aydır forumu okuyup her söylenene dikkat edip araştırıyorum ve supplement kullanmaya karar verdim fakat emin olamıyorum ben 3 farklı supplement
seçtim ama yanlış olabilir acaba bu seçtiklerim 3ülü kombinasyon olarak kullanılabilirmi yardımlarınız bekliyorum ürünler şöyle :
1:Universal Nutrition Ultra Whey Pro 908
2:Universal Nutrition Amino 1900 110 Tablet
3:Universal Nutrition Animal Cuts 42 Paket

animal cutsı yağ yakımı için,wheyi gelişmek aminoyuda yardımcı olması için düşünüyorum yani bir taraftan kilo vermeye çalışırken diğer yandanda gelişmek istiyorum gerekirse resimlerimi buraya yüklerim gittiğim salonda hoca die koyulan bir kız var fakat hiç bir konuda maalesef bilgisi yok o yüzden bu işi gercekten doğru bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim...

Ben ilk önce en temelde beslenme alışkanlığını bir değiştirmeni tavsiye ederim. Diyete gir demiyorum, sağlıklı besinleri yeteri kadar doğru zamanlarda yemeyi bir alışkanlık haline getirmeni tavsiye ediyorum yoksa istediğin supplementler istediğin hocalar istediğin hareketler gelsin hiçbir bir sonuç alacağını sanmam. Ben kendimden yola çıkarak vereceğim tavsiyede thermogenic bir yağ yakıcı almanı öneririm. bunun yanında sana en uygun olacak cardio ağırlıklı bir programı, gerçekten vücut geliştirme konusunda profesyonel olan (salonun basında durup hoca olmus olanlar değil) birisiyle hazırlamanı öneririm. Netten bulupta kafana göre program uygulamanı tavsiye etmem, isteklerine cevap verecek veya senin için uygun bir program olmayabilir. Güzel bir programı takip ederken, karbonhidrat ve yağ tüketimini azaltıp, protein miktarını arttırdığında vücuttaki kas kütleside yavaştan artmaya başlar. Kas hareket için enerji ister, çok kas çok enerji harcanması demekse yaktığın kaloride gitgide artacaktır. Cardio programıyla yağ yakmayı amaclarken kaslarını korumak ve büyütmek adına anti-katabolik veya anabolic supplementler kullanmanı öneririm ki protein tozu ve aminoasit kâfi gibi.. Birde sabır ve irade tabiki. Üşenme,erteleme,vazgeçme :)

Cell Tech ile Nitro-Tech kombinesini nasıl yapmam yararlı olur? İkisini antremandan hemen sonra alıyorum ama forumda önce Cell-Tech 20 dakika sonra da Nitro-Tech diye bir yazı okudum. Bu sıralama doğru mu? İkisini ardı ardına içsem ne gibi zarar/fayda görürüm?

Uzun uzun dusundum. Ideal supplement kombinesi ne olmalidir. Amerikadan supplement getirme imkanim var, bodybuilding.com un altini ustune getirdim ve en son vardigim cevap ideal supplement kombinesi icin:

-iyi bir whey(bcaa ve glutamince zengin)
-creatin
-balikyagi ve ya keten togumu yagi
-belki beta alanine

gerisi gercekten teferruat. 5% fark ya yaratiyor ya yaratmiyor. Celltech-muscletech kombinesi yapip 1 ayda 2 katina cikan adamlar gordum tuvalete gidip gelmesi bile 1-2 kilo farkettiren. Vucut sirf su tutuor ama saniyorkikas kutlesi aldi.
Supplement konusu gercekten bircok kisi icin yumusak karin gbii. Olmadiginda kendimizi kotu hissediyoruz vs.
Bu sporda surdurulebilirlik cok onemli. Benim nacizane tavsiyem temel supplementleri alip asil onemi beslenme-dinlenme-idmana gostermek.

Eğer sadece supplement ise

Antreman öncesi : NO + Creatine
Antreman sırasında ve OFF günlerde: BCAA
Antreman sonrasında : Whey
Gece sabaha kadar: Glutamine

Ayrıca BB olsun olmasın: Multivitamin+Omega3+Coq10+Resveratrol+C vitamini

Eğer sadece supplement ise

Antreman öncesi : NO + Creatine
Antreman sırasında ve OFF günlerde: BCAA
Antreman sonrasında : Whey
Gece sabaha kadar: Glutamine

Ayrıca BB olsun olmasın: Multivitamin+Omega3+Coq10+Resveratrol+C vitamini

Okudugum bircok arastirma proteince zengin besleniliyrsaki kgx2.2 gibi ekstradan bcaa ve ya glutamin kullanmanin ekstra bir etki yapmadigi. Birkac referans vermek gerekirse:

Int JSports Med. 1999 Jul, 20 nolu sayi sayfa 309

Ned Sci Spots Exerc. Jan 30, 1998, Sayfa 83-91 arasi.

Kendimce ideal supplementleri belirleyip soyle bi stack olusturdum.

Caffeine tablet
Betaalenine
Creatin
Whey

Birde antreman sirasi icin Controlled Labsin yeni urunu Purple Psyko urunu.

Kendi preworkoutumu kendim yapacagim, caffein, creatin ve betaalenine ile.

Spor esnasinda ki cok gerekli degil PurplePsyko
Antreman sonrasi whey

Daha ne olsun:)

arkadaslar,

farzedin supplement cennetinde yasiyosunuz ! etrafiniz ucuz ve cesitli supplement kayniyor :)
mukemmel somuc icin neleri tercih ederdiniz ? ben asagidaki oneriler ile basliyorum, eksik veya fazlalari beraberce tartisalim ideal sonuc icin. Hem boylelikle tonlarca para verip bilincsiz kur yapmak yerine, daha saglikli onerilerle kullanicilara yardimci olmus oluruz. amac kaliteli kas kutlesi ! Bu bilgi onumuzdeki gunlerde yapacagim kendi kurum icinde faydali olacak !

- whey, bcaa, glutamin
- creatin ethyl ester (bsn cellmass) veya muscletech celltech
- animal pak
- gakic
- no-xplode
- bulgarian tribulus

Merhaba Arkadaşlar,

Herkes katkılarından ve paylaşımlarından dolayı teşekkür. Özellikle bilgi kirliliğinin yoğun olduğu sporcu sağlığı ve destek ürünleri konularında farklı ve çeşitli kaynaklardan beslenen paylaşımlar çok faydalı oluyor düşüncesindeyim. Ben de uzun yıllar basketbol ve yüzme sporu yapmış fakat üniversiteden sonra birkaç sakatlık neticesinde koşu sporlarına zorunlu ara veda etmiş biriyim. Geçen seneye kadar asla doğal veya yapay gıda takviyesi kullanmadım. Geçen sene önce multivitamin ile başladım destek ürünlerine ama kullanmadım.. bu ay yeniden GNC Mega Men aldım ve kullanmaya başladım. Araştırmalarımda yemeklerle beraber alınmalı demiş. benim bilen veya tecrübe eden arkadaşlardan ricam günün hangi saatinde alınmasının en doğru olduğudur. İkinci olarak da multivitaminler ile L-Carnitine in aynı gün alınmasında bir sakınca var mıdır ?

Okudugum bircok arastirma proteince zengin besleniliyrsaki kgx2.2 gibi ekstradan bcaa ve ya glutamin kullanmanin ekstra bir etki yapmadigi. Birkac referans vermek gerekirse:

Int JSports Med. 1999 Jul, 20 nolu sayi sayfa 309

Ned Sci Spots Exerc. Jan 30, 1998, Sayfa 83-91 arasi.

gerek bu forumda gerekse internette okduğum pek çok makale de, BCAA'in kesinlikle ekstra etki yaptığı, glutaminin ise gerek bağışıklık sistemine katkısı gerekse kas yapılanması ve rejenerasyonu açısından çok önemli olduğu yönünde...

suplement karışımım iş görürmü?

Beyler benm yaklaşık 1 senelik body geçmişim var iki yıl aradan sonra haliyle bayağı kilo aldım ve şimdi kas kütlemden kaybetmeden yağ yakımına uğraşıyorum ve tabi az birazda olursa kas gelişimde olsun istiyorum şöle bi karışım yapıorum
1.)whey protein (kas kütlesinden eksilmesin die )
2.)amino asit (yine kas kütlesini koruma amaçlı)
3.)l-carnitine sıvı ( hem enerji hem yağ yakımı için )
4.)cla (yağ yıkımı için )
5.)chromium picolinate ( yağ yakımı desteği için)
6.)kreatin (yorucu antremanlar yaptığımdan güç kaznmak için )

bu şekilde birşey yaptım dietle birlikte bunları zamnlarına göre tüketiyorum acaba bunları bu şeklde karıştırmam zararlı olurmu birde bu önmzdeki 3 ay içerisinde yağlarımdan kurtumama yardımcı olurmu ? ideal kilom 72 civarında ben şu anda 82 kiloyum 10 kg fln vermem lazım hadi protein amino ve kreatin hatrına 74 75 fln olayım .. yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler....bench_O

Back
Yukarı