SCHWARZXXL
Özel Üye
yemek ve dinlenmek.
fazla antreman yapmak kaslara sadece uyarı verir. kasları beslemek ve büyümek=yemek yemek![]()
fazla antreman yapmak kaslara sadece uyarı verir. kasları beslemek ve büyümek=yemek yemek![]()
Geçen gün bahsi geçen side lateral raise hareketini kuvvet antremanı yapar gibi ilk seti yapabildiğim en ağır dumbelları kullanarak yaptım yavaş yavaş ağırlıkları düşürerek en son sette de 5 kiloluklarla gerilimi iyice sağlayarak yaptım ve kollarım yanlardan kopup yere düşecek sandım, hala daha ağrısını hissediyorum, kesin deneyin derim.
Ben o yöntemi hammer curl de yapıyorum (çevirerek). Yanana kadar durmuyorum en son 5 kg lara kadar düşüyorum ve müthiş oluyoromuz için de denicem
![]()
Yazıları okudum, ama şu kısmı anlayamadım; "Neden en ağır kilolarla girip son sete kadar hafifletip çalışmayı bitiriyoruz." Bu vücut geliştirmek için çalışma mantığına ters değil mi :S
Build Massive Shoulder [ İnanılmaz Omuzlara Sahip Olun ]
Military Press -
Lateral Raises -
Lying Lateral Raises -
Arnold Press -
Behind The Neck Press -
Bent-Over Lateral Raises -
Upright Rows -
Bent-Over Rows (Elbows tucked in)
Bu Sırada Omuz Programı Yapmayı Düşünüyorum Ama Kaç Set Kaç Tekrar Yapmalıyım Bilmiyorm Her Hareket 4x15 ? Yapmamız Gerekiyor Sanırım
Kaynak : http://www.bodybuilding.com/fun/massiveshoulders.htm
lateral raise'i olabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum, ancak nefes verme sürem çok uzun oluyor, acaba bu harekette pozitif de nefes verme negatif de alma gibi birşey yerine sürekli alıp versem sorun olurmu?
daha rahat ediyorsan olabilir tabi.
Zaten soyle bır sey gozlemlıyorum.. Sankı hareketı normal yaparken pozıtıfte nefes almak negatıfte vermek ıcın vucut kendını zorluyor.. Yanı nefes teknıgını bılmesem dırek oyle yaparım, nefes nasıl alınır bıldıgım halde yınede lateralde tutturamıyorum..
Neden boyle oluyor acaba schwarzxxl?.. Kolları kaldırdıgımızda gogus kafesı genıslıyor dıye sanırım?..