• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 Aylık Mucize Gibi Degişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrawX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

5 Üzerinden Kaç Verirsiniz ? (Gelişim Açısından)

• Total voters
    420
  • Poll closed .
Önemli NOT:31 Uzak Durmanız Kesinlikle Cok Önemli Kilo Alma Dönemi İçin Konusuyorum 4 Ay El Sürmeyin Yeterli olacaktır Bu süre yok olmaz derseniz ozm 1 yıl veya daha uzun bir süre bekleyeiblirsini ideal görünümü kazanmak için secim sizin olay kafada bitiyor aslında yakında diger öğünleride yazıcam

Sebebini mantıklı bir şekilde açıklarsan çok makbule geçer.Ömrümde ilk defa böyle birşey duydum.Hayır yani kilo vermek içinde elinizden eksik etmeyin gibi bir öneride verilebilir o zaman hyper_

Çekmeyin Çektirmeyin 31 e HAYIR :p

Sebebini mantıklı bir şekilde açıklarsan çok makbule geçer.Ömrümde ilk defa böyle birşey duydum.Hayır yani kilo vermek içinde elinizden eksik etmeyin gibi bir öneride verilebilir o zaman hyper_

1000-2000 arası kalori kaybına ugruyorsunuz ama bu her insanda aynı olmaz degişken bişey kilo almak istiyenler için dedim cunkı benim metobalizmam cok hızlı calıstıgı ortaya cıktımıstı durduk yere 1000 kalori kaybetmeyi göze almaktansa fazladan 1000k cebime koyarım daha iyi umarım anlatabilmisimdir netten ararsırırsan diger haber baslıklarında boyle bi baslık vardı gecenlerde okumustum zayıflamak isteyenler yapabilir taibki hatta gecenler se-x yapmak forma sokar diye bir haberde gormustum

1000-2000 arası kalori kaybına ugruyorsunuz ama bu her insanda aynı olmaz degişken bişey kilo almak istiyenler için dedim cunkı benim metobalizmam cok hızlı calıstıgı ortaya cıktımıstı durduk yere 1000 kalori kaybetmeyi göze almaktansa fazladan 1000k cebime koyarım daha iyi umarım anlatabilmisimdir netten ararsırırsan diger haber baslıklarında boyle bi baslık vardı gecenlerde okumustum zayıflamak isteyenler yapabilir taibki hatta gecenler se-x yapmak forma sokar diye bir haberde gormustum

O zaman diyet yapmadan sabah 1, akşam 1 gideyim, kafadan 2000 kalori yakmış olurum ?!?!

Hahaha dostum iyi güldüm :D
Bende şuan definasyona girdim elimden düşürmiyim o zmn ama okula gittiğimde sıkıntı olabilir ama artık ders aralarında artık bi şekilde bişiler ayarlarım :D
Dostum vücudna gelincede pek mucize denicek bi yanı yok ama tebrikler gelişim güzel

mastürbasyon 1000 kalori..
yapma dostum 1000 için neler yapman gerek benden daha iyi biliyorsun istedigin kadar metabolizman olsun düz duvara tırmanan abaza olsan seks 30 dk yapsan 300 kalori anca.sen mastürbasyonla 1000 diyorsun...

ben size sadece yaptıgımı soylüyorum faydasını gordum tam olarakta hesaplamadım ne kadar kalori kaybı oldugnu illada cekcem diyorsan sen bilirsin bunu bana buraya yazmanın bir espirisi yok 1 kalori bile kaybetsen kiloalma yolunda kayıp kayıptır bu kadar basit bunun 1- 1000 arasında fark yok hee sen kednine baska yol cizersin orası beni alakadar etmez ben yaptıgımı soyluyorum yapmazsanı faydasını gorurusunu hem güç hemde kilo hemde performans olarak idmanlarda

Dostum mastürbasyon 1000 kalori falan kaybetmessin inanma öyle şeylere. Sen zaten koşarken ortama 12 hızda diyelim dakikada 12- 16 arası kalori yakıyorsun. Nasıl oluyorda 2 3 dakikalık bilemedin 10 dakikalık bir el hareket işlemi 1000kalori yaktırıyor? Faydasını gördüm diyorsun alakası yok cinsel hayatını zora sokma böyle hurafe şeylerle. Ona bakılırsa bende 63 kd den 80 kg ye 6 7 ayda ulastım hemen hemen o zaman ben hiç alamazdım.

Onun dısında cok iyi gelişim tebrik ederim zamanı iyi kullanmışsın.

Son düzenleme:
bence ce çok iyi olmuş maşallah diyelimde nazar değdirmeyelim :) hocam benimde acilen kilo almam lazım program ve beslenmeniz hakkında biraz bilgilendirirseniz çok sevinicem çünkü acilen moral ve motivasyona ihtiyacım var :(

insanın kendini gazlaması güzel bir motivasyon telkinidir.
ancak 11 ay hatrı sayılır bir süre ve elde ettiğin sonuc kilo alma sorunu olan zayıf bir insanın ortalama derecede kaslanmış olması denilebilir en fazla mucize falan yok.

sen kendi içinde kendine yne mucizeler yarattım diyerek gazla ancak, orta yerde daha çok yolum var demen en sağlıklısı bana kalırsa.

başarılar

abi varsınız maşallah da ne yapmam gerektiği konusunda biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ayrıca büyük sevaba girersiniz :) :)

hyper_hyper_hyper_

Önemli NOT:31 Uzak Durmanız Kesinlikle Cok Önemli Kilo Alma Dönemi İçin Konusuyorum 4 Ay El Sürmeyin Yeterli olacaktır Bu süre yok olmaz derseniz ozm 1 yıl veya daha uzun bir süre bekleyeiblirsini ideal görünümü kazanmak için secim sizin olay kafada bitiyor aslında yakında diger öğünleride yazıcam

hahahaha bunu sana kim solediyse benden sana tavsiye bi daha sakin verdigi tavsiyelere kulak asma.
Ben 2,5 ayda tam olarak 22 kilo aldim ve duzenli olarak haftada 4 gun hem seksimi hemde 31'imi diyetimden eksik etmedim.
Bosalmak insanin kilosuna en ufak bir etki yapmaz maksimum yakacagin 10-15 kaloridir yatmadan once bi fistik atarsin agzina telafi edersin.

Back
Yukarı