Yediğiniz yiyecekler bol proteinli ve sağlıklı besinler.Bunlarla hem kaslanıp hemde sağlıklı olarak kilo alırsınız.Bu arada benim spor'un 1 ayı doldu 1.5 bucuk ay once 91 kiloydum şimdi 84 kiloyum.
merhabalar ben yeni bir üyeyim kilo problemlerim mevcut kendimi bildim bileli kilolu bir insanım şuanda 21 yaşındayım 1.87 boy 121 kiloyum.Ve 2 gündür diyet kararı aldım fakat kafamca bir program uyguluyorum hiç ekmek yemiyorum şeker abuc cubur yemiyorum. bu güne kadar diyet gibi düşüncem olmamıştı fakat artık kilolarımın vucuduma fazla geldiğini hissettim zorlanıyorum ve ben sabah 8 akşam 9 çalışan bir insanım ben neler yapmalıyım? akşam 9 dan sonra spor salonuna gıtmeyı dusunuyorum orada saat 10 da kapanıyormus 30-45 dakika yeterlı gelırmı ? caldiyo olaylarını felan hiç bilmiyorum yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
Forumda araştırma yapmaya bile üşeniyorsun kardeşim yaKilonun en büyük sebebi üşengeçliktir
![]()
Hocam başlığı baştan sona okursanız aslında bunların hemen hemen hepsine cevap verdim iletilerimi bir daha gözden geçirin derim , buarada unutmadan söylüyeyim spora başlamanız bile kilo vermek için ilk adımı atmanız demektir , ama bence siz kilo vermekten çok sağlıklı yaşam için spor yapın .Kardeşim Forumda Araştırma Yaptım 1 Saat Kadar Fakat AÇılan Konu Benim Durumumda Olan Bir İnsanın Başardığı Bir Olay Olunca Bu Konunun Altına Yorum Yapma Gereği Duydum...![]()
merhabalar ben yeni bir üyeyim kilo problemlerim mevcut kendimi bildim bileli kilolu bir insanım şuanda 21 yaşındayım 1.87 boy 121 kiloyum.Ve 2 gündür diyet kararı aldım fakat kafamca bir program uyguluyorum hiç ekmek yemiyorum şeker abuc cubur yemiyorum. bu güne kadar diyet gibi düşüncem olmamıştı fakat artık kilolarımın vucuduma fazla geldiğini hissettim zorlanıyorum ve ben sabah 8 akşam 9 çalışan bir insanım ben neler yapmalıyım? akşam 9 dan sonra spor salonuna gıtmeyı dusunuyorum orada saat 10 da kapanıyormus 30-45 dakika yeterlı gelırmı ? caldiyo olaylarını felan hiç bilmiyorum yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
Diet yapma ile ilgili bir bilginiz yoksa,iyi bir spor salonuna başlayın.Oradaki hocalar sizin vucudunuza göre bir diet listesi verir zaten.
Mutlaka faydası olur , ama size önerim sürdüremiceğiniz bir diyete vücudunuzu alıştırmamanız , spor bir yaşam biçimi haline getirmeniz ve ona göre beslenmeye çalışmanız , umarım bu engebeli yolda güçlüklerler başa çıkıp başarıya ulaşırsınız...Teşekkürler İlgin İçin Kardeşim Fakat Dediğim Gibi Çalışan Bir İnsanım 1 Tane Spor Klüb Altarnatifim Var 9 Da İşten Çıkıyorum Ve Spor Salonu 10 da Kapanıyor. Ekmek Yağ Tuz Şekerli şeylerden kaçıyorum 2 gündür başladım
inşallah faydalı olur bunlar
Yok hocam ne ameliyatı allah korusun , tamamen spor beslenme , spor olarak fitness yüzme koşu bisiklet , yemek olarakta sıfır un tuz hamur işi ...abi siz şaka mısınız ya
tebrikler
bende 9 nisanda 95 kiloydum şimdi 84şöyle bi 70 olsamda rahatlasam
Size bişey sorcaktım,zayıflarken göğüs yağlarınızı nasıl yaktınız,ameliyat mı oldunuz,bu dertten müzdarip bi çok arkadaş var![]()
Teşekkürler İlgin İçin Kardeşim Fakat Dediğim Gibi Çalışan Bir İnsanım 1 Tane Spor Klüb Altarnatifim Var 9 Da İşten Çıkıyorum Ve Spor Salonu 10 da Kapanıyor. Ekmek Yağ Tuz Şekerli şeylerden kaçıyorum 2 gündür başladım
inşallah faydalı olur bunlar
Şöylede yapabilirsiniz.Örneğin saat 9'da cıkıyorsunuz 10'da kapanıyor spor salonu.1 saat içinde cardio yaparsınız koşu bantı bisiklet gibi.Hafta sonu işe gitmiyorsanız da kas çalışırsınız.Haftada maximum 4 minimum 3 gün yeterlidir.Birazda yemeği keserseniz yavaş yavaş kilo verirsiniz![]()
Yok hocam ne ameliyatı allah korusun , tamamen spor beslenme , spor olarak fitness yüzme koşu bisiklet , yemek olarakta sıfır un tuz hamur işi ...