cok az karonhidrat alıyosun gibi geldi bana, devam et bakalım, idmanları çıkarıyorsan sorun yok
Yok aldırmıyor , dedim ya günde 4 ile 5 km arası antreman yapıyorum buara diye o sebebten dolayı kilo almam güç , aslında 1-2 kilo almaktanda çok korkmuyorum sorun olmaz aktif spora devam ettiğim sürece yemekler benim için bir kabus olmaktan çıktılar çok şükür .Abi bu yediklerin sana kilo aldırır.1-2 tabak makarna falan![]()
Rica ederim Rodenward , işin sırrı benim dediklerimde değil senin sıkı antreman yapmanda ve düzenli beslenmende gerisi zaten kendiliğinden geliyor , inşallah daha güzel haberlerini alıcaz .Carribean T
Benim boy186
kilo99
140-170gr arası karbo alıyorum, %80 i siyah ekmekten.
140-150gr arası protein alıyorum
45gr yagi gecmiyorum
gunde 1700 kaloriyi gecmiyorum
birgun tum bolgeler agırlık(triset)+30 dkaika sabit koşu ~1200 kalori
birgun hiit cardio. ısınma soguma ~1300 kalori
multivitamin multimineral supplement desteği+ gunluk bir insanın alabilecegi max oranda c vitamini, kollagen, omega3+6+9, biotin,e vitamini alıyorum. B vitamini ayrıca almıyorum, cunki o iştah açıcı. bundan sonra sadece B vitamini kurune girecegim.
kolajen, biotin,e ve c vitamininin buyuk kısmı sarkan deriyi duzenlemek icin alıyorum, ama yedigin yemeklerden enerji aciga cikmasını hızlandırmaları da artıları.
C vitamini omega yağı kasların daha cabuk kendini toparlamasına yarıyor.
haftanın 1 gunu orta yağlı 200 gr biftek, 1 gunu lapa pilavla karbonhidrat bombardımanı(sushi) yapıyorum
2 gunde br aynaya baktığımda degisiklik goruyorum. Surekli tartılma fırsatım olmuyor, ama kemer surekli daralıyor.
umutun soylediklerini uygularsan basarırsın. ben oyle yaptım. Tekrar tesekkurler Umut.
Umut,
Aslında yuzlerce yol kullanarak zayıflanabilir
Mesea ben de 160 kilodan 100 kiloya indim birkac senede. ama kısa sureli şok diyetlerle ve duzensiz beslenmeyle oldu bu ayrıca arada 10 kilo alıp tekrar vermelerim oldu... oturup insanlara bu ornegi gosteremem. Bence sen onumuzde guzel bir orneksin, alcak gonullugun icin seni birkez daha tebrik ederim.
Carribean T benim nacizane fikrim yapabilecegin en basit sey, gunluk protein-karbo-yag alımını kontrol altında tut ve bol kardio yap. mumkunse haftada 6 gun. Kaslarını gelistirmek istediginde kardioyu 3-4 gune indirip diger gunler agırlık idmanlarına baslayabilirsin. Zaman gectikce kendi kendinin antrenoru olacaksın ve programını bedeninin verdiği tepkilere gore belirleyeceksin zaten.
Yalnız hocalar bana 20 dakika tempolu yürüyüş 20 dakika bisiklet yaptırıyor.Ben 30 dakika değil 5 dakika bile koşmaya dayanamam
1 Hafta önce Body'ye başladım.Haftada 4 gün gidiyorum.Pazartesi Salı perşembe cuma gidiyorum.Çarşamba günü dinleniyorum
İlk gittiğimde 20 dakika bisiklet yaklaşık 210 kalori yakıyorum.Sonra koşu bantı tempolu yürüyüş 20 dakika ordada 200 kalori yakıyorum.Toplam 20 kilometre cardio yapıyorum.
Yediklerime gelirsek
Saat 10 ve 11 arası kalkıyorum.
2 tane yumurta omlet
3 -4 tane zeytin
20-30 gram kaşar peyniri
1 dilim Kepek ekmeği
Şekersiz Rezene veya yeşil çay
Ara Öğün 2 tane elma veya erik
Öğlen : Sebze veya baklagil ( Semiz otu , ıspanak , bezelye )
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 dilim kepek ekmeği
Yağsız Salata
Ara Öğün : 2 -3 badem veya fındık
1-2 Bardak süt
1-2 tane salatalık.
Fitnees'a saat 3 te gittiğim için akşam 7 gibi yiyorum.
2 3 parça haşlanmış tavuk
1 bardak yeşil çay
bolca kıvırcık salata
1-2 Dilim Kepek ekmeği
Yatmadan önce 1 tane elma
1 bardak süt.
İşte ben bunları yiyorum.
Haftanın 4 günü spor'a gidiyorum yaklaşık 350 400 kalori yakıyorum. 2 türlü mekik çalışması yapıyorum ilk mekik arkadan öne doğru 50 veya 60 kere yapıyorum.Daha sonra 5 dakika twist hareketi.Beli sabit tutarak kolları aşağı doğru sağ sol 400 kere yapıyorum.Telden enseye çekiş dambılla 3 4 farklı hareket yapıyorum.Hocamın bana gösterdiklerinin hepsini yapıyorum.
Ölçülerim
Boy : 174
Kilo 90
Kol : 36.5 cm
Bel : 99 cm
Göğüs : 103
Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum![]()
marul diyeti yapmıyorsun degil mi caribbean T, eger oyleyse sevinmemeli ve hemen normal diyete donmelisin...Abi bende bugun tartıldım.Fitnees'a başlayalı 2 hafta oldu 3 kilo vermişim.Çok mutlu oldum![]()
marul diyeti yapmıyorsun degil mi caribbean T, eger oyleyse sevinmemeli ve hemen normal diyete donmelisin...