BlueStahli
Üye
bişey sorucam ben sadece vücut ağırlıyla çalışıyorum şınav mekik filn bn bunları her gün yapıyorum sizce iyimi yoksa ayrı ayrımı yapmalıyım amacım güç kazanmak yazın mma a gidicem
Hocam yaş 13 boy 158 kilo 45 , yağ oranım az . 8-9 yaşından beri meraklısıyım bu sporun , o zamandan beri vücut ağırlığımla çalışıyorum . Son bikaç yıldır spor salonuna gitmeye niyetlendim ama ergenliğe girince başlarım düşüncesiyle sabrettim. Beslenmemin hem kemik hem de kas gelişimimi karşılıycak kadar yeterli olduğunu düşünmüyorum . Sizce gainer kullanabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
Yorumunuz için teşekkürler ama aklımda bir soru kaldı izninizle onu da sormak istiyorum. Acaba gainer , protein tozu gibi besinlerin önümüzdeki 1-2 yıl için bir sakıncası olur mu ? (Yaş:13)
Beyler ben zayıflamak istiyorum yaş 14 ama haziranda 15im boy 1.74 kilo 65 zayıflamam için nasıl bi program önerirsiniz?
Yorumunuz için teşekkürler ama aklımda bir soru kaldı izninizle onu da sormak istiyorum. Acaba gainer , protein tozu gibi besinlerin önümüzdeki 1-2 yıl için bir sakıncası olur mu ? (Yaş:13)
abiler ben 1994 doğumluyum boyum yaklaşık 1.64 ve 49 kiloyum ama gerçekten çok fazla kasım var özellikle kolumda ve karnımda arkadaşlarım çok şaşırıyorlar nasıl yaptığımı bilmiyorum hiç bir ağırlık kaldırmadım ama günde en az 4 saat futbol oynuyorum neyse asıl sormak istediğim yeni yeni ağırlık kaldırmaya başladım 5kg olarak 2 dumbell kullanyorum düzensiz bir şekilde yapıyorum mesela hergün farklı saat,ayrıca hiç set yapmıyorum sadece 20 kere kaldırıp bırakıyorum farklı günler farklı yerlerim ağrıyo sizce neden olabilir zorladığım için mi yoksa düzensiz yaptığım için mi,iyi dinlenmediğim içinmi,zayıf olduğum için mi ya da herangi başka bişeyden dolayı mı? cevap verirseniz sevinirim yanlış yolda gitmek istemiyorum ayrıca şunu söylemeliyim ki kilo almaya çalışıyorum ve bu 10. günüm yaklaşık 2 kilo aldım ayrıca saat 2-3 gibi bebek bisküvisi yiyorum bir ingiliz sitesinde yazıyodu fazla protein içeriyormuş zaten bebeklerin gelişimi için önemli birşey yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...