13 Yaş için VG Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salih61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişey sorucam ben sadece vücut ağırlıyla çalışıyorum şınav mekik filn bn bunları her gün yapıyorum sizce iyimi yoksa ayrı ayrımı yapmalıyım amacım güç kazanmak yazın mma a gidicem

vücut ağırlığınla yapacağın egzersizlere devam edebilirsin. bunların yanına dips, barfiks (çekemesen de asılı durmaya, yarım yarım çekmeye gayret et), boş çömelme (squat), bir ileri versiyonu komando dansı denilen sıçramayı yapabilirsin.

Merhaba arkadaslar 14 yasindayim fazla uzatmadan konuya gireym arkadaslarim benden cok guclu ve daha kaslilar dolayisiyla bende o lari imreniorm. Tablettn giriorm bir yazm ya lisi felan yaparsam mazur gorun lutfnn.. Arkadaslar foruma goz attim ama daha ilk basladigim icin neyin dogru oldugnu bilemedim miderotorlerimiz kozacak bellki ama amatorlugumu mazur gorun lutfen yapabilfdiklerime geleyim

Mekik;10 (zorlarsam 15- 20)
Sinav;13(zorlarsam 30a cktigimi biliorm)
Barfix;max 7
Boyum; 1,66 cm
Arkadaslar ailecek protein agirlikli beslenioruz bana yapabilecegm haraketleri ve bana uygun bir program cikartirmisiniZ

Bu arada daha once agirlik altina girmedim kotu bi aliskanligimda yok (etkisi oldugunu duydgm icin soyledim)

Cevaplayan cevaplamayan herkeze tesekkur ederi

14 Yaşındayım evde çalışıyorum ne yapmalıyım

Yeni başladın 1.80 boyum var 70 kiloyum kilosu arttırıla bilen dumbell var 20 kg ye kadar cıkıyor. yürüme bandı var evde mekik şınav cekiyorum kaç ayda fit vücuda ulaşırım lütfen cevaplarmısnız

daha yasın kucuk dostum bence 16 17de agırlıklara gır suan sadece barfıks mekık ve sınavla yanı kısacası vucut agırlıgınla calıs 3 4 seneyede agırlık gırerek harıka bır vucuda sahıp olursun kemıklerın daha cok genc yorma onları agırlıklarla beslenmene dıkkat et aburcubur ıvırzıvır yeme yeter hevesin kırılmasın suan vucut agırlıgınla calısman senı daha guclu yapıcak ılerde emın ol :)

Beyler Birşey Sorucam Benm yaptığım bir program var dün yapmadım Bir sorun olurmu ? Soru Gereksiz olabilir Sadece merak ediyorum..

Merhaba 94 doğumluyum 85 kiloyum 178 boyum var
Pazartesi - omuz
dumbbell shoulder press(4x15)
barbell upright row(4x15)
side lateral raise(4x15)
Çarşamba - göğüs
dumbbell bench press(4x15)
decline dumbbell bench press(4x15)
butter fly(4x15)
Cuma
Abs Workout(8 Dk)
Şınav(15x4)
alternate hammer curl(4x15)
biceps curl barbell(4x15)
concentration curl(4x15)

Yemek planı yapamadım bu iyimidir neler fazla neler az

Hocam yaş 13 boy 158 kilo 45 , yağ oranım az . 8-9 yaşından beri meraklısıyım bu sporun , o zamandan beri vücut ağırlığımla çalışıyorum . Son bikaç yıldır spor salonuna gitmeye niyetlendim ama ergenliğe girince başlarım düşüncesiyle sabrettim. Beslenmemin hem kemik hem de kas gelişimimi karşılıycak kadar yeterli olduğunu düşünmüyorum . Sizce gainer kullanabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

Hocam yaş 13 boy 158 kilo 45 , yağ oranım az . 8-9 yaşından beri meraklısıyım bu sporun , o zamandan beri vücut ağırlığımla çalışıyorum . Son bikaç yıldır spor salonuna gitmeye niyetlendim ama ergenliğe girince başlarım düşüncesiyle sabrettim. Beslenmemin hem kemik hem de kas gelişimimi karşılıycak kadar yeterli olduğunu düşünmüyorum . Sizce gainer kullanabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

Beslenmenizi düzenleyiniz gainera vereceğiniz para ile. Gainer ürünlerinin pekçoğu yoğun şeker içerir bal reçel bol meyve ile aynı kapıya çıkabilirsiniz bile.

Yorumunuz için teşekkürler ama aklımda bir soru kaldı izninizle onu da sormak istiyorum. Acaba gainer , protein tozu gibi besinlerin önümüzdeki 1-2 yıl için bir sakıncası olur mu ? (Yaş:13)

Yorumunuz için teşekkürler ama aklımda bir soru kaldı izninizle onu da sormak istiyorum. Acaba gainer , protein tozu gibi besinlerin önümüzdeki 1-2 yıl için bir sakıncası olur mu ? (Yaş:13)

Yasini gormemistim bile birak bu isleri adam gibi yemene bak yaziktir, o gencecik bobreklerine bu yastan.

Bir suru yemek var guzel guzel yiyebilecegin.

13 yaş 1.81 boy 87 kg senin boyun 2 ye gidicek heralde:Dyada ergenliğe erken girmiş olabilirsin doğuda falan yaşıyosan etkisi büyüktür.

salih61 BU SANA

MERHABA SALİH ÖNCELİKLE FAZLA AĞIRLIKLARLA ÇALIŞMAK KIZLARI ETKİLEYEBİLİR AMA YANLIŞTIR İLK BU İŞE BAŞLADIĞINDA 1 VEYA EN FAZLA 2 KİLO İLE BAŞLAMALISIN VE KİLOYU 3 AYDA BİR ARTTIRMALISIN BU İŞE HİÇ BAŞLAMAMIŞKEN KASLARINA 20 KİLO YÜKLERSEN BU YAŞTA LİFLERİN KOPAR İLERİKİ YAŞLARINDA SARKMALAR DÜZENSİZ KASILMALAR ORTAYA ÇIKAR HELE TENDON VEYA KASINI YIRTARSAN BİRDAHA KAS YAPAMASSIN BUNUN İÇİN EN DÜŞÜK AĞIRLIKTAN BAŞLAYIP ÇOK TEKRAR YAPMALISIN KOLLARIN ANTRENMANDAN SONRAKİ GÜN AĞIRIYORSA KAS HÜCRELERİNİ ÖLDÜRMÜŞSÜN DEMEKTİR VE ÖLEN KAS HÜCRESİ GERİ GELMEZ BEN SENDEN 2 YAŞ BÜYÜYÜM BÜRSÜRÜ ŞAMPİYONLUĞUM VAR VE ÇANAKKALE DE BİLEK GÜREŞİNDEDE ŞAMPİYONLUKLARIM VAR BEN BU YOLDAN GİTTİM AZ AĞIRLIK ÇOK TEKRAR VE GİDERK AĞIRLIĞI ARTTIRIP SAYIYI AYNI TUTTUM SANA ÖNERİM BU KADAR

bench_O

Hiç gerek yok tek yapman gereken beslenmene dikkat etmek, ben 18 yaşındayım ve whey kullanmıyorum yeni yeni aminoya başladım sadece.

abiler ben 1994 doğumluyum boyum yaklaşık 1.64 ve 49 kiloyum ama gerçekten çok fazla kasım var özellikle kolumda ve karnımda arkadaşlarım çok şaşırıyorlar nasıl yaptığımı bilmiyorum hiç bir ağırlık kaldırmadım ama günde en az 4 saat futbol oynuyorum neyse asıl sormak istediğim yeni yeni ağırlık kaldırmaya başladım 5kg olarak 2 dumbell kullanyorum düzensiz bir şekilde yapıyorum mesela hergün farklı saat,ayrıca hiç set yapmıyorum sadece 20 kere kaldırıp bırakıyorum farklı günler farklı yerlerim ağrıyo sizce neden olabilir zorladığım için mi yoksa düzensiz yaptığım için mi,iyi dinlenmediğim içinmi,zayıf olduğum için mi ya da herangi başka bişeyden dolayı mı? cevap verirseniz sevinirim yanlış yolda gitmek istemiyorum ayrıca şunu söylemeliyim ki kilo almaya çalışıyorum ve bu 10. günüm yaklaşık 2 kilo aldım ayrıca saat 2-3 gibi bebek bisküvisi yiyorum bir ingiliz sitesinde yazıyodu fazla protein içeriyormuş zaten bebeklerin gelişimi için önemli birşey yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Resim var mı hocam bu 1.64 boyda nasıl kas olduğunu anlamaya çalşışıyorum benim de boy 1.68.

Back
Yukarı