• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14. Aylik Gelisim. Oncesi Ve Sonrasi.

jemholie

Üye
Hayirli Aksamlar herkese.

Forumda uzun zamandir varim surekli arastirmalarla mesgul oluyordum pek konu acma firsati bulamadim. Az cok biseyler kat etmeye calistim bunun buyuk sebebide bodyforumtr ve benim bitmek bilmeyen arastirma sevdamdir. Kendim hakkinda biraz bilgi vereyim ;

Boy : 1.80
Kilo : 63`den 85 kg ye ulasmis bulunuyorum.
Kol: 39.5
Gogus : 106

Eski olculerimi malesef bilmiyorum zaten fotograftanda goruldugu uzere bileklerim kadar kollarim vardi.

Eklentiler

• Görüntü022.jpg
    Görüntü022.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 2.607
  • Fotoğraf0710.jpg
    Fotoğraf0710.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 2.573
  • Fotoğraf0716.jpg
    Fotoğraf0716.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 2.419
  • Fotoğraf0705.jpg
    Fotoğraf0705.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 2.223
  • Fotoğraf0703.jpg
    Fotoğraf0703.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 2.055
  • Fotoğraf0706.jpg
    Fotoğraf0706.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 2.165
  • Fotoğraf0701.jpg
    Fotoğraf0701.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 2.413
  • Fotoğraf0695.jpg
    Fotoğraf0695.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 2.214
  • Fotoğraf0707.jpg
    Fotoğraf0707.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 2.145
  • Görüntü047.jpg
    Görüntü047.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 2.356
Güzel değişim yaşamışsın.Durmak yok,kilo almaya devam ...

Tesekkur ederim Azi. Fazla yaglanmamaya cok ozen gosteriyorum belki normal tarzda kilo alsaydim 90 95 olurdum fakat yaglanmadan kilo almaya calistigim icin biraz yavas oluyor

14 ay için ve ektomorf bir vücut için çok iyi bir gelişim.tebrik ederim..

Evet en iyisini yapıyorsun.Fit bir vücudun olmuş.Hiç diyet falan düşünme,yağlanmadan kilo almaya devam ...

Sahip olduğun boy kilo ölçüler ve yağ oranı bence 14 aylık gelişime göre cok iyi ayrıca sadece vücut değil, sende değişmişsin sanki ilk fotoğrafında cılız kendine güvenmeyen biri var diğer fotoğraflarda kendinden emin ne istediğini bilen birisi var gibi ve daha karizma. Durmak yok yola devambench_O, sağlıklı antremanlardumbelllls

Son düzenleme:
Tesekkur ederim arkadaslar.Bu degerli gozlemleriniz icinde ayrica tesekkur ederim.Bu konu hakkinda ozguven kisminide aciklamis olduk fotograflarda demekki bende simdi farkettim.

• Like
Reactions: Azi
Mayısa kadar 90 95 kg ye ulasıp iyi bi diyete giricem dedigim gibi karnım düz yag sadece karın kaslarım gozukmeyecek kadar yag var. Diyete girince kısa zamanda iyi bi definasyon yakalayacagıma inanıyorum.

• Like
Reactions: Azi
sana baktıgımda kendimi görüyorum sanki :)

bende 1.85 boyunda 72 kilo başladım bu pora ve 1 yılda 85 kiloya cıktım ...

bende suan bulk yapıorm amacım birazdaha hacimlenmek iyi gidiyorsun benm gögüs genişliğim senden fazla doğal olarak omuzum da fazladır die düşünüyorum 125 fakat senin omuz başları bnm omuzlardan daha iyi bu dikkatimi çekti omuz çalışmanı yazarsan sevinirim :)

aynen 100 e kadar bulk a dvam :)

kardeşim sennde bende oldugu gibi karın eksik. ikimizde de kilo alıp diyet yapma düşüncesi var ben pek başaracagıma inanmıyorum ama tebrikler güzel olmuş

sana baktıgımda kendimi görüyorum sanki :)

bende 1.85 boyunda 72 kilo başladım bu pora ve 1 yılda 85 kiloya cıktım ...

bende suan bulk yapıorm amacım birazdaha hacimlenmek iyi gidiyorsun benm gögüs genişliğim senden fazla doğal olarak omuzum da fazladır die düşünüyorum 125 fakat senin omuz başları bnm omuzlardan daha iyi bu dikkatimi çekti omuz çalışmanı yazarsan sevinirim :)

aynen 100 e kadar bulk a dvam :)

Benim omuz genisligimde 124 1 cm fark var hehehe. Degerli yorumlarin icin tesekkur ederim. Omuz programimi sik sik degistiririm piramit calistigim oldu 10-10-8-8 calistigim oldu. Enseye press vazgecilmez egzersizim oturarak calisiyorum yaklasik 40 - 50 kg arasi son set yardimli. Dambl yana acis az kiloyla cok cok yavas sekilde yapiyorum bu tarz.

Supplement olarak : American whey kullanmistim ilk basladigimda
3 ay Nitrofull karbonhidrat
1 aydir Muscletech nitrotech protein - Kre-alkalyn kullaniyorum vede sabah ictigim vitamin hapim var

Bugun cektigim resimler

Eklentiler

• Görüntü002.jpg
    Görüntü002.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 621
  • Fotoğraf0742.jpg
    Fotoğraf0742.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 615
  • Fotoğraf0741.jpg
    Fotoğraf0741.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 583
  • Fotoğraf0737.jpg
    Fotoğraf0737.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 596
hahaha cok tesekkur ederim bugun bu resmimi buldum ve ayni pozu vereyim istedim siz degerli forumdaslarim farki daha iyi gorun diye.

Enseye press vazgecilmez egzersizim oturarak calisiyorum yaklasik 40 - 50 kg arasi son set yardimli.
neck press zararlı bir hareket.forumda niye zararlı olduğu da yazıyor.beni zararından çok sakat bir hareket oluşu korkutuyor.bu sporda bi kere sakatlandım o da neck press yüzündendi :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı