• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14. Aylik Gelisim. Oncesi Ve Sonrasi.

Bence cogu hareket tehlikelidir ornek; ben dipsden kac tane insan taniyorum 1 2 yildir hala sakatligi gecmeyen. Banada oldu sakatlik biraz ara verdim de duzeldi. Burda anlatmak istedigim bazi hareketler cok tehlikelidir , ve ozenle yapilmalidir sakaya gelmiyorlar. Ben neck press i guzel ve ozen vererek yapiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:09 ----------

efekan
Tesekkur ederim karin bolgeme pek yuklenmiyorum yaglanmasin diye sadece alt karin ve ust karin olmak uzere 20x4 program uyguluyorum. Pek sikinti yasiyacagimida sanmiyorum diyete girdigim zaman kisa zamanda guzel bi karin bolgesi olusturucagima eminim. Yorumun icin tesekkur ederim.

• Like
Reactions: Azi
benim kastettiğim olay sakatlık değildi.forumda tartışılmıştı fakat şimdi bulamıyorum.hatta enseye çekilen barfix de zararlı deniyordu.

Helal olsun 14 ay azim sabır hırs birleşince muhteşem bişey ortaya çıkmış vücut on numara tebrikler çalışmaya devam kolay gelsin. :)

Tehlikesini bende okumustum fakat benim verim aldigim bir hareket tesekkur ederim uyariniz icin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:30 ----------

Helal olsun 14 ay azim sabır hırs birleşince muhteşem bişey ortaya çıkmış vücut on numara tebrikler çalışmaya devam kolay gelsin. :)

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim punisher.Butun sporcu arkadaslarimiza diliyorum aynisini.

Guzel gozlem tricepsim eksik birazda hafif yaglanmadan dolayi cok iyi gozukmuyor ve acidan dolayida pek belli olmuyor.

Tricepse Fst-7 programi uyguluyorum gelisme kaydetmeye basladim

Müthiş başarı tebrikler ;)

Ben çok beğendim, çok az yağlanarak hep kastan kilo alınmış...
Kaliteli kilo alımı diye buna denir işte...

Sırt ve omuz çok başarılı! Sadece arkakol biraz daha vasat kalmış gibi geldi bana, ama diğerlerine göre vasat yoksa kötü değil ;)

Bu kadar başarılı omuzu dumbel press mi yoksa enseye pressle mi yakaladın çok merak ettim doğrusu?;)
Sırta zaten söyleyecek söz yok çok itinalı çalışılmış...

Başarılar :)

Çok güzel bir gelişim kaydetmişsiniz. Sizin vücut yapınızda (Ekto...?) bir arkadaşım var. Fotoğraflarınızı gösterip; hırslanarak, istek ve azmin sonucunda böyle, hatta daha iyi bir vücudu ortaya çıkarabileceğini göstereceğim. Motive olsun...

Omuz başları gözüme takıldı. Gayet iyi. Birde sırt yapınız çok değişik, ben hiç böyle bir sırt görmemiştim... Defin halinizi şimdiden merak etmeye başladım, bakalım pehrize girince karşımıza nasıl bir vücut çıkacak.

edit: bu arada bende de triceps sorunu var bir türlü aşamıyorum bu sorunu...

triceps çalıştığın gün sayısı biceps çalıştığın gün sayısından az mı ?

Daftada 2 gün biceps+triceps çalışıyorum.
Daha 3. ayım bitmedi 17'sinde bitiyor. Programı 3'e böleceğim sanırım.

Şu Anda
Pzt. göğüs, biceps, triceps
Salı. omuz, sırt, bacak
Çar. --
Per. göğüs, biceps, triceps
cuma. omuz, sırt, bacak

Triceps olarak; Önce fransız, ardından lat triceps, halat ve tek dambıl triceps çalışıyorum.
-1 Hafta halat, 1 hafta triceps dips yapıyorum. (dar tutuş)

Müthiş başarı tebrikler ;)

Ben çok beğendim, çok az yağlanarak hep kastan kilo alınmış...
Kaliteli kilo alımı diye buna denir işte...

Sırt ve omuz çok başarılı! Sadece arkakol biraz daha vasat kalmış gibi geldi bana, ama diğerlerine göre vasat yoksa kötü değil ;)

Bu kadar başarılı omuzu dumbel press mi yoksa enseye pressle mi yakaladın çok merak ettim doğrusu?;)
Sırta zaten söyleyecek söz yok çok itinalı çalışılmış...

Başarılar :)

Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim sizin gibi arkadaslar beni dahada motive ediyor. Evet omuzumu aslinda enseye press e borcluyum diyebilirim programimdan hemen hemen hic cikartmadim genelde diger hareketlerimde degisiklik yapiyorum enseye press de yapmiyorum.Arka kol olarakda Fst - 7 idman sistemini uyguluyorum arka kol icin son 3 haftadir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:42 ----------

Çok güzel bir gelişim kaydetmişsiniz. Sizin vücut yapınızda (Ekto...?) bir arkadaşım var. Fotoğraflarınızı gösterip; hırslanarak, istek ve azmin sonucunda böyle, hatta daha iyi bir vücudu ortaya çıkarabileceğini göstereceğim. Motive olsun...

Omuz başları gözüme takıldı. Gayet iyi. Birde sırt yapınız çok değişik, ben hiç böyle bir sırt görmemiştim... Defin halinizi şimdiden merak etmeye başladım, bakalım pehrize girince karşımıza nasıl bir vücut çıkacak.

edit: bu arada bende de triceps sorunu var bir türlü aşamıyorum bu sorunu...

Baska insanlarida motive edebilärsem sizinde sayenizde ben cok memnun oldum.Sirt olarak cok cok ozenli calisirim yani salonda goruyorum cogu kisiler sirti pek onemsemeden calisiyorlar ben sirtimi biceps kasim kadar ozenli calisiyorum. Define halimi inan bende cok merak ediyorum yazin gorucez bakalim hayirlisiyla.

Arka Kol Ve migde resmim yoktu ekleyeyim dedim.

Eklentiler

• Foto__raf0746.jpg
    Foto__raf0746.jpg
    196,5 KB · Görüntüleme: 537
  • Foto__raf0748.jpg
    Foto__raf0748.jpg
    201,2 KB · Görüntüleme: 565
Vücut tipiniz Ektomorf ile mezomorf arasında kalıyor sanırım. Güzel gelişim göstermişsiniz tebrik ederim.
Artık karın çalışmaya başlasanız iyi olur. Yaza bir şey kalmadı :d

halil98
Ne acidan anlamadim? Tesekkur ederim yorumunuz icin.

major24
Karini dedigim gibi hafif tutuyorum 4x20 alt 4x20 ust karin calisiyorum yaglanmiyim diye hedefim 90 kg sonra diyete girip definasyon saglamaya calisicam.Tesekkurler yorumunuz icin.

Evet dahada ustune duruyorum isin diger kismi ben sirtima hic bakmadim ama ozenle calistim o yuzden bu fotografi cektikden sonra eksigimi gorup, ic sirt kisima etki eden hareketler koydum programima.

Evet dahada ustune duruyorum isin diger kismi ben sirtima hic bakmadim ama ozenle calistim o yuzden bu fotografi cektikden sonra eksigimi gorup, ic sirt kisima etki eden hareketler koydum programima.

Dostum iyiki fotoğraflarını paylaşmışsın,belki iç sırtın eksik olduğunu hiçbir zaman öğrenemeyecektin :)

Back
Yukarı