• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14. Aylik Gelisim. Oncesi Ve Sonrasi.

Cok dogru soyledin azi. Yani sirtimi hep merak ettim ama fotografta gorunce hem hosuma gitti hem daha cok basindayim dedim hehe

• Like
Reactions: Azi
Protein 180 200 arasi vardir yag gerektigi kadar aliyorum karbonhidrati hesapladim desem yalan olur ama baya yuksek aliyorum onuda ogunlerimde.

• Like
Reactions: Azi
Bugun cektigim kol gogus idmanimdan sonra

Eklentiler

• Görüntü178.jpg
    Görüntü178.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 570
Müthiş değişim. Azmin,sabrın cidden fayda etmiş. Aynı boydayız ve ektomorf vücut tipindeyim ben. Seni görünce azmettim bende. Kilo alma döneminde hangi supplement yardımcı oldu ve beslenirken en çok dikkat ettiğin şeyler ? önerilerini bekliyorum.

çok güzel değişim özellikle omuz başları tam benim de istediğim gibi olmuş valla ne diyeceğimi bilemedim Eline sağlık :D

ByBadman
Cok tesekkur ederim degerli yorumun icin. Sana biz zor kilo alan insanlar tarzinda senide rahatlatacak sekilde konusayim. Ben 5 ogun yiyorum gunde cok dikkat ediyorum buna en kotu ogunum 4 ogun oluyor bazen 6 ogune ciktigim oluyor. Sabah kahvaltida 4 5 6 yumurta yemiyorum 1 tane yumurta yiyorum bal recel peynir cesitleri yiyorum kahvaltida. Staj gunlerim oluyor ekmek arasi getiriyorum icinde bol salamli bol kasarli diger off gunlerimde meyve yiyorum 2 3 portakal yada kuruyemis ogle yemeginde normal (babanemlerle yasiyorum) pilav tavuk , fasulye . pizza yiyorum. 3. ogunumu meyve yiyorum yada disardaysam tavuk doner yiyorum. Aksam 4 . ogunumu ayni yemegimi isitiyorum. Aksam yatmadanda 1 kasik yogurt veya 1 tabak lor peyniri yiyiroum kasikliyarak . Tabi icecek olarak mutlaka sut yada karbonhidrat icin meyve suyu iciyorum.Suyuda aksatmiyorum.Supplement olarak 67 kg iken Nitrofull gainer aldim 73 74 kg ye geldim ondan sonra kendim almaya basladim kilo supplementsiz. 1 aydir muscletech protein kullaniyorum.

Biraz uzun oldu ama icten yorumun icin usenmeden yazdim.

Borin
Ayni disiplini sizin icinde diliyorum.

Mithat
Tesekkur ederim darisi basiniza

Son düzenleme:
@jemholie bu yorumu tüm içtenliğinle yazdığın için teşekkür ederim. Önerilerini kesinlikle dikkate alıcağım. Birde bu zamana kadar multipower weigth gainer ve BSN True-Mass kullandım. Bu iki ürün sayesinde 6 kilo aldım. Nitroful gainer'ı bana önerirmisin ? olmadı bi sonraki supplement olarak onu kullanabilirm.

Hic bi zaman aldigim olculerimi yada kilomu bi urune baglamam cunku beslenmemede her zaman dikkat ediyorum ama sonuc olarak 6 7 kilo aldim kisa zamanda nitrofull (2.5kg) kullandigim zamanlarda . Fiyat olarakta uygun ama maddi durumun iyiyse muscletech gainer oneriririm.

Kolum 41 olmus 1 ayda 1.5 cm olcu almisim.Simdi yeni bir program uyguluyorum biceps triceps uzerine eger ise yararsa kac haftada kac cm olcu aldim diye buraya yazicam.

Bugun idmanimdan cektim

Eklentiler

• Görüntü188.jpg
    Görüntü188.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 489
  • Görüntü189.jpg
    Görüntü189.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 489
  • Görüntü191.jpg
    Görüntü191.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 490
  • Görüntü193.jpg