• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14 Yaş, 57 Kilo

Chin-up bar almıştım eve, yok çekiyorum ama 10*3 yeterli mi, ve haftada kaç gün ?

haftada şu kadar gün diye sınırlama kendini . her 3 günde bir kanat - sırt antremanını yaparken 10x3 yap . son 4. sete gir ondada ne kadar çıkarabilirsen yap bırak ..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:55 ----------

Birde çeşit çeşit barfiks var, en iyisi normal barfiks mi olur omuz için ?

evet eller dışa bakarak nizami ... aşşagıya inerkende mumkun oldugunca yavaş inmeye çalış

haftada şu kadar gün diye sınırlama kendini . her 3 günde bir kanat - sırt antremanını yaparken 10x3 yap . son 4. sete gir ondada ne kadar çıkarabilirsen yap bırak ..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:55 ----------

evet eller dışa bakarak nizami ... aşşagıya inerkende mumkun oldugunca yavaş inmeye çalış

önerilerinizi dikkate alacağım, saolun :)

Merhaba forum sakinleri,

Daha önceden de konu açıp birkaç fotoğraf eklemiştim. Tekrar konu açma nedenim 2 ay salona gidebilme imkanımın bulunması. 2 ayın çok az bir süre olduğunu biliyorum fakat doğru çalışmayla gelişebilir miyim? Bundan önce evde çalışıyordum artık salona başladığım için biraz daha ciddi çalışmak istiyorum ve beslenme programı için önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Boyum 1.72, Kilom 57 bu arada. Belimin çok ince olduğunu düşünüyorum bu konuda da önerilerinizi beklerim. Çok teşekkürler şimdiden...

belinin ince olduğunu söylemişsin ama belin gayet iyi :) bak bende 89 bel var maaşallah salondaki hocamda 80 bel var :D ben eritmeye çalışıyorum kilo alınca bele alıyorum 1 şişe su içeyim 2 cm bel alıyom (:

vücudun çok iyi 6 sne düzenli çalış bence yarışmalara girersin

belinin ince olduğunu söylemişsin ama belin gayet iyi :) bak bende 89 bel var maaşallah salondaki hocamda 80 bel var :D ben eritmeye çalışıyorum kilo alınca bele alıyorum 1 şişe su içeyim 2 cm bel alıyom (:

vücudun çok iyi 6 sne düzenli çalış bence yarışmalara girersin

Önerileriniz için saolun :) Ancak bu sporu profesyonel olarak yapma gibi bir hedefim de yok, zaten fitness tadında yapmaya çalışıyorum. Kolay gelsin iyi çalışmalar :)

Karın ve göğüsün benim dikkatimi çekti o yaşa göre vücudun gerçekten güzel karın kasları için hangi programı uyguluyorsun?

Süpersin Dostum :) Benimde yaşım 14 :) Hedefim senin gibi bir vücuda ulaşmak :) Ölçülerinide merak ettim yazabilirmisin?

body ile uğraşırsan sakın yağlanma. protein tozu alabiliyorsan al, alamıyorsan gelişememe kaygısı ile yağa abanma :) başarılar ;)

body ile uğraşırsan sakın yağlanma. protein tozu alabiliyorsan al, alamıyorsan gelişememe kaygısı ile yağa abanma :) başarılar ;)

Protein tozunu bu seviyede kullanmayı pek düşünmüyorum ancak ilerde de devam edersem olabilir. Yağa abanmam zaten hep define bir vücut istiyorum :) Teşekkürler öneriler için

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:44 ----------

Süpersin Dostum :) Benimde yaşım 14 :) Hedefim senin gibi bir vücuda ulaşmak :) Ölçülerinide merak ettim yazabilirmisin?

3-4 haftadır ölçü alamıyorum ama yazayım ;

Göğüs: 94 cm
Bel: 73-74
Sağ k : 31.5-32
Sol k: 30.5
Omuz: 109
Boy:172
Kilo:59-59.5

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:46 ----------

Pazartesi

Biceps-Kanat

Barbell Curls (3*8) Bu hareketi yaptıktan sonraki gün bileğimde 1-2 kez ağrı hissediyorum yani sancı gibi kilo mu düşürmeliyim yoksa direk dumbbel curl e mi geçeyim ?
Hammer curls (3*8)
Alternating dumbell curls (3*8)
Concentration Curls (3*8)

Fazla hareket olduğunu söyleyebilirsiniz ama ancak böyle iyi verim alabiliyorum.
Kanat
Barfix (3*8)
Dumbell rows (3*8)

Salı veya Perşembe (hangisinde uygun olursam)
Karın – Trapez

Karın
8 tekrar 5 kg mekik, 8 tekrar 2 kg mekik, max tekrar 2kg bicycle, ağırlıksız max mekik, ağırlıksız max bisiklet, son olarak side plank. Bunu aralıksız olarak yapıyorum planktan sonra 2-3 dakika dinlenip aynı şeyi 5 kez tekrar ediyorum. Çok iyi verim aldım şu ana kadar.

Trapez
Trapez çalışmaya yeni başladım, dumbell shrugs 3*8

Çarşamba
Göğüs-Triceps

Dumbbell bench press 3*8, dumbell flyes 3*8, flyesdan sonra ara vermeden 3*8 şınav, son olarak pullover 3*8 (pullover yerine close grip bench press düşünebilirim ama fazla olur sanırım, 2 göğüs arası boşluktan da rahatsızım biraz)

Triceps
Skull crusher 3*8, Dumbbell kickbacks 3*8, Weighted Dips 3*8

Cuma
Triceps-Biceps-Omuz
Triceps-Biceps programı aynı
Omuz

Barbell front raises 3*8, Latarel raises 3*8, Reverse flyes

Pazartesi ve Cuma konusunda bazı şüphelerim var, büyük ihtimal yanlışlarım da var, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler…

Protein tozunu bu seviyede kullanmayı pek düşünmüyorum ancak ilerde de devam edersem olabilir. Yağa abanmam zaten hep define bir vücut istiyorum :) Teşekkürler öneriler için

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:44 ----------

3-4 haftadır ölçü alamıyorum ama yazayım ;

Göğüs: 94 cm
Bel: 73-74
Sağ k : 31.5-32
Sol k: 30.5
Omuz: 109
Boy:172
Kilo:59-59.5

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:46 ----------

Pazartesi

Biceps-Kanat

Barbell Curls (3*8) Bu hareketi yaptıktan sonraki gün bileğimde 1-2 kez ağrı hissediyorum yani sancı gibi kilo mu düşürmeliyim yoksa direk dumbbel curl e mi geçeyim ?
Hammer curls (3*8)
Alternating dumbell curls (3*8)
Concentration Curls (3*8)

Fazla hareket olduğunu söyleyebilirsiniz ama ancak böyle iyi verim alabiliyorum.
Kanat
Barfix (3*8)
Dumbell rows (3*8)

Salı veya Perşembe (hangisinde uygun olursam)
Karın – Trapez

Karın
8 tekrar 5 kg mekik, 8 tekrar 2 kg mekik, max tekrar 2kg bicycle, ağırlıksız max mekik, ağırlıksız max bisiklet, son olarak side plank. Bunu aralıksız olarak yapıyorum planktan sonra 2-3 dakika dinlenip aynı şeyi 5 kez tekrar ediyorum. Çok iyi verim aldım şu ana kadar.

Trapez
Trapez çalışmaya yeni başladım, dumbell shrugs 3*8

Çarşamba
Göğüs-Triceps

Dumbbell bench press 3*8, dumbell flyes 3*8, flyesdan sonra ara vermeden 3*8 şınav, son olarak pullover 3*8 (pullover yerine close grip bench press düşünebilirim ama fazla olur sanırım, 2 göğüs arası boşluktan da rahatsızım biraz)

Triceps
Skull crusher 3*8, Dumbbell kickbacks 3*8, Weighted Dips 3*8

Cuma
Triceps-Biceps-Omuz
Triceps-Biceps programı aynı
Omuz

Barbell front raises 3*8, Latarel raises 3*8, Reverse flyes

Pazartesi ve Cuma konusunda bazı şüphelerim var, büyük ihtimal yanlışlarım da var, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler…

Salonda Çalışıyorsun Değilmi ?

Back
Yukarı