• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14 Yaş, 57 Kilo

Bence plaj vücudun var.Plajda herkes vücuduna bakıyordur.Ben senden 1 yaş küçüğüm sana yakın vücudum var.Yazın plajda bütün herkes vücuduma bakıyordu sana hayli hayli bakarlar.

Bence plaj vücudun var.Plajda herkes vücuduna bakıyordur.Ben senden 1 yaş küçüğüm sana yakın vücudum var.Yazın plajda bütün herkes vücuduma bakıyordu sana hayli hayli bakarlar.

Evet bir nevi doğru ama malesef plajda bu kadar ayrıntılı görünemeyebiliyor (ışık problemleri vb) Teşekkürler

Baklavalar fazla olmasada,düz karın bile insana çekici geliyor.

Yağlı bir karından çok daha iyidir evet

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:58 ----------

Program hakkında yorum yapabilecek var mı, acil ?

bence forumda okumuştum kickback yerine ilk hareket dar şınav yanlış hatırlamıyorsam close grip bar benc press yap ilk hareket daha sonra kafa kırıcı (anla bar indirme ) sonrada fransızla bitir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:24 ----------

bicepstende 1 hareketcıkar
barbell curl
hummercurl
on curl iyi 4 fazla

bence forumda okumuştum kickback yerine ilk hareket dar şınav yanlış hatırlamıyorsam close grip bar benc press yap ilk hareket daha sonra kafa kırıcı (anla bar indirme ) sonrada fransızla bitir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:24 ----------

bicepstende 1 hareketcıkar
barbell curl
hummercurl
on curl iyi 4 fazla

Aslında ticepsde skull crusher-dips-dar şınav da olur mu yoksa hafif mi gelir ? veya şınav yerine french press ama yatarak ? 4 hareketin çok sorun olucağını sanmıyorum aslında hem bar la curl yapmak hemde dumbbellla curl yapmak gereksiz mi olur ?

Şu göğüs genetiği bende olsa süper olurdu gerçekten iyi bir genetik yapın var daha detaylı foto koyarsan diğer bölgeler içinde yorum yapabiliriz ben bicepsini merak ettim valla göğüs kaslarını görünce :d umarım ilerde daha iyi olursun başarılar

Şu göğüs genetiği bende olsa süper olurdu gerçekten iyi bir genetik yapın var daha detaylı foto koyarsan diğer bölgeler içinde yorum yapabiliriz ben bicepsini merak ettim valla göğüs kaslarını görünce :d umarım ilerde daha iyi olursun başarılar
Bicepsim ne yazık ki istediğim ölçüde değil ve çok zor gelişim kaydettiğim bir bölge. (32 cm) Yakında yeni fotoğraflar ekleyeceğim dediğiniz gibi. Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Şöyle bir sorunum var, yeni başlık açmak istemedim burda paylaşacağım. Şuan 60-61 kiloyum ve resimde gördüğünüz gibi -orda elimle desteklediğim için belirgin- biraz yağ tabakası var 3. sıranın üstünde. Bunu aşmak için ne yapabilrim çok az yağ kaybetmek için kardiyoya ihtiyacım var mı varsa ne kadar. Şimdiden teşekkürler

Back
Yukarı