• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16.ncı Yaş, 16.ncı ay fotoları (Güncel)

2 ay önceki resimlere bakarak yorum yapıyorum. arka kolda eksik var. bunun yanında bicepsler fena degil bu biceps ve arka kolun biraz daha dolgunlaşmasıyla kol çok daha güzel görünücek öyle görünüyor. çok iyi olabilirsin herşey sana baglı iyi çalışmalar...

karın harıcı goze batan eksıklıgın olmadıgını dusunuyorum tebrikler.ama estetık acıdan bence daha onem vermelısın mıdene

yeni fotolarından ilk foto çok iyi.omzun sırtın kolun çok iyi ama ön taraf için aynı şeyi söyleyemicem.tebrik ederim.Boyun 1.78 ama sanki üst tarafın kısaymış gibi bacakların uzun sanırım

Sırt pozun ve omuzlar çok iyi. Ben de arkadaşlar gibi düşünüyoum, karın bölgene biraz daha yüklensen çok daha estetik duracaksın.

Herhangi bir değişiklik yapmadım ne beslenmede nede çalışma programında, dediğiniz gibi mide eksik. Ama yüklenicem, ne yapıp,edip six pack ı çıkartıcam. Önemli olan niyet ve azim :)

Yaşına göre büyük gösteriyorsun.Neyse vücuda yorum yapalım biz.Muhteşem geliştirmişsin vücudunu,gerçekten şaşkınlıkla bakakaldım.Tebrik ediyorum kardeşim.

Herhangi bir değişiklik yapmadım ne beslenmede nede çalışma programında, dediğiniz gibi mide eksik. Ama yüklenicem, ne yapıp,edip six pack ı çıkartıcam. Önemli olan niyet ve azim :)

Bende uzun süre yapıp ara verdim tekrar baslıyalı 1 ay oldu ve 1 ayda tüm bölgeler 1cm büyüdü yarım kilo almışım :)) Senin beslenmen ve idmanların cok iyi olmalı uzun süre calısmadan sonra hala her ay ölçü atabiliyorsan değişiklik yapmadan cok iyi , ölcü atamadığındada değişiklikler ile 41-42cm kola kadar gidebilirsin :) Sanırım buda senin istediğin ölcü.

Göğüs kasları dehşet olmuş iç göğüs için ne çalışıyorsun bende çok boşluk var nasıl düzeltebilirim ?

Kol için hedeflediğim ölçü şuan 45 cm :) Göğüs içinde Cable rowing yapıyorum şuan :)

Çok başarılı gidiyorsun, şuran iyi buran kötü diyemeyeceğim çünkü bence her açıdan doğru yoldasın. Senin gibi 18 yaş altı kişileri gördükçe, o yıllarda boş boş oturduğum için tekrar tekrar kendime kızıyorum. :)

Teşekkür ederim o güzel yorumlarınız için :) Kanat, Göğüs, Mide, çok eksiğim var. Ama İnşallah toparlayacağım :)

konuyu uplamak gibi bir amacım yok ama devamlı yorum yaptığım için ve uzun süredir de olmadığım için yazmak istedim..

kollar ve genel görünüm gerçekten güzel ve fazla olmuş yaşa göre :) ilk gördüğümde mide dedim ki yorumlarda da bu var zaten sen de olayı çözmüşsün.. bir kaç detayı daha çözersen ileride vücudunuzu komple korumak ve geliştirmek gibi zor bir görev kalıyor ki onu da çözersiniz :) başarılar..

Back
Yukarı