• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16.ncı Yaş, 16.ncı ay fotoları (Güncel)

Teşekkür ederim tekrardan, göğüs genetik, o sorunuda elimden geldiğince halletmeye çalışıyorum hocamın tavsiyeleriyle :)

Herhangi bir değişiklik yapmadım ne beslenmede nede çalışma programında, dediğiniz gibi mide eksik. Ama yüklenicem, ne yapıp,edip six pack ı çıkartıcam. Önemli olan niyet ve azim :)
kesinlikle zaten resimdede az biraz görünüyor böyle devam edersen 6-7 ay arası six pack çıkarabilirsin

Şuan 18. aydayım ve six pak hala aynı vaziyette, mide çok gıcık bi yer. Ama ne yapıp edip çıkartıcam. Hedeflerden dönülmez...

Bence çok iyi 1.5 yıl gibi bir sürede estetik kazanılmıs tebrikler.57 kilo olarak başlamısın zayıf birde bunu dezavantaj olarak düşünürsek müthiş birşey.

Teşekkür ederim, benim sorunum bicepslerle değilde tricepsle, bende hiç triceps kası yok, hacimlendiğini görmedim. Ama şekillenme oldu bitek. :)

Lying Extension ve Dar Tutuş Bench Press hacime faydası olur.

Back
Yukarı