• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaş. 1 senelik çalışma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet hocam koymuştu programıma ama ben çalışmıyorum onları pek :D barfixleri ağırlıklarla birlikte yapıyorum ve öne ve arkaya lat pull down ı yapıyorum. artık adam gibi yapıcaz başka yolu yok:)

T bar ın yapılışı biraz zor, üşendirici bel ve duruşdan dolayı. Onun yerine; https://www.youtube.com/watch?v=cnoGcC0LSuo videodeki adamın yaptığı close grip pull down da olabilir. Ama T bar tüm sırta vuruyor denemeni tavsiye ederim.

evet hocam koymuştu programıma ama ben çalışmıyorum onları pek :D barfixleri ağırlıklarla birlikte yapıyorum ve öne ve arkaya lat pull down ı yapıyorum. artık adam gibi yapıcaz başka yolu yok:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:44 ----------

kanatta hemfikiriz. omuzlarımla özelliklede omuz başlarımla ilgili hep iyi tepkiler almışımdır. kanattan dolayı belki öyle görünmüş olabilir bilemiyorum sebebini veya bu resimler pek tatmin edici olmamış olabilir ama omuzlarım iyidir.

Omuz konusun da yanılmış olabilirim haklısın fakat bu Kanatlarının yetersiz olmasındandır :)

Bence Kanat bölgen için çalışırsan vücudun bir çok insanın almak istediği hale girecektir. Bir de bir şey rica etmek istiyorum... Body'ye başlamadan önce ki herhangi bir fotoğrafını paylaşa bilir misin ?

kanat, karın ve bacak eksiğim çok fazla. omuzlarımın parçalanması lazım, göğüsümün en az 5 cm daha alması lazım daha çok eksiklerim var en az 3-4 aylık bi süreç lazım. yaza yetişemicek eksiksiz vücut hayallerim.

tabi koyarım. bakmam lazım arşivlere.

ilk defa görüyorum bu hareketi. denicem. teşekkürler.
kardeş vücudun iyi.çalışmışsın emek vermişsin tebrikler.ama 1 yıldır çalışıyosun ve bu hareketi ilk defa gördün.şaşırdım.bence biraz araştırmalısn.daha çok okumalısın yanlış anlama eleştiri amaçlı değil dediklerim tavsiye sadece.başarılar dilerim.arka kol ön kol abartı filanda değil aynen çalışmana devam et bence zamanla düzene girer.

yukarıda omuzlara artık fazla yukleniycem gibi bişeyler okudum. eğer yuklenmekten kastın agır kilolar sa bişey diyemem. ama omuz çalışmalarını hafifletmekten bahsediyorsan eğer sakın oyle bir hata yapma. sakın yapma. bir erkekte omuz başları ve karın kaslarının önemi ölümcüldür. (biraz abartılı oldu ama neyse :D). buyuk ve kesik omuz başları. 4-6 pack ve keskin bir adonis paha biçilmez şeylerdir. bunlara odaklan. yarısmacı olmayacağınıda varsayarsak. quadriceps ve hamstrings yerine ağırlıklı olarak kalf çalış. omuz-kalf-mide ucgenine cok ama cok onem ver. ''bunların ortak ozelliği inatçı olmaları ve devamlı çalışma istemeleridir''. ayrıcada bir oluşturusan cok çarpıcı gorunurler. iyi kalfların varsa şort kapri vs. giymek apayrı bir keyiftir.

diğer bolgeleri inan bunlara oranla daha cabuk şekillendirip geliştirebilirsin. iyi çalışmalar cok iyi ilerliyorsun.

yukarıda omuzlara artık fazla yukleniycem gibi bişeyler okudum. eğer yuklenmekten kastın agır kilolar sa bişey diyemem. ama omuz çalışmalarını hafifletmekten bahsediyorsan eğer sakın oyle bir hata yapma. sakın yapma. bir erkekte omuz başları ve karın kaslarının önemi ölümcüldür. (biraz abartılı oldu ama neyse :D). buyuk ve kesik omuz başları. 4-6 pack ve keskin bir adonis paha biçilmez şeylerdir. bunlara odaklan. yarısmacı olmayacağınıda varsayarsak. quadriceps ve hamstrings yerine ağırlıklı olarak kalf çalış. omuz-kalf-mide ucgenine cok ama cok onem ver. ''bunların ortak ozelliği inatçı olmaları ve devamlı çalışma istemeleridir''. ayrıcada bir oluşturusan cok çarpıcı gorunurler. iyi kalfların varsa şort kapri vs. giymek apayrı bir keyiftir.

diğer bolgeleri inan bunlara oranla daha cabuk şekillendirip geliştirebilirsin. iyi çalışmalar cok iyi ilerliyorsun.

ölümcül :D yüklenmekten kastım kiloları biraz hafifletip tekrarları arttırmak. parçalanmasını istiyorum omuz başlarımın çünkü. kalf girersem boyum böyle kalıcak ama .s bu yüzden girmedim hiç bu zamana kadar. mide içinde her antrenman sonu dahil 5. günümünde yarısını ona ayırarak kısa sürede six packlere merhaba demek istiyorum inş. çok eksiğim var çok.. teşekkürler ilgilendiğin için dikkate alıcam söylediklerini saolasın.

kanat, karın ve bacak eksiğim çok fazla. omuzlarımın parçalanması lazım, göğüsümün en az 5 cm daha alması lazım daha çok eksiklerim var en az 3-4 aylık bi süreç lazım. yaza yetişemicek eksiksiz vücut hayallerim.

tabi koyarım. bakmam lazım arşivlere.

Şu arşivinden "Body'e başlamadan önce" çektiğin veya çektirdiğin bi fotoğrafı koysan da baksak artık :) bench_O

varda belli olmuyoki üstsüz yok tabi niye olsun vücutsuzken :D denizde falan çekilen fotolardan bulabilirsem koycam aga :D

Yaşına göre çok iyi özellikle kol ve omuzlar.ancak göğüsleri iyice hacimlendirmelisin sanki çok az daha geride gibi.belki de bu fotolarda öyle gözüküyor yanılıyorumdur çünkü avatar resminde göğüslerin iyi duruyormuş şimdi fark ettim.

şimdi bu yorumlar da nerden çıktı diyen olacaktır elbet, göğüsler sırt, karın kasları, ben bu bölgeleri çok yetersiz buldum. kollar ile ilgili bir yorum yapacak değilim ancak kilon boyundan az olmasına rağmen bu kadar hacimli olmanın tek sebebi bacaklarının iyi olmaması olabilir gibi geldi bir de, bacak pozun olmadığından bu görüşe kapıldım, yanlış anlama yani. vücut yapın bana kalırsa sitemizin başka bir kullanıcısı olan tolgacanalp'in birebir aynısı, sadece omuzlar ve kollar konuşuyor, diğer bölgeler eksik, aynı sorun onda da var. bu kadar iyi yorumun üstüne eleştirisi bol bir yorum yapmış olabilirim ama senin yerinde olsam sırtıma ve göğsüme azami önemi gösteririm.

iyi çalışmalar...

bende 1 aydır yapıorum bu sporu 30 cm kol var.Şu an göğüs ve karın çalşıorum etkili bi kaç hareket sölermisinz arkadaşlar ...Bide kasların üstündeki yağlanmadan nası kurtulabilrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı