• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaş 3-4 ay ev çalışması

her günmü uyguluyosun bu şınav programını

evet her gün şınav çekiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:17 ----------

Yeni resimlerim bunlar :

3dc3761dacd1.jpg

1ba5db1efac7.jpg

0176d2315039.jpg

acf3198aad3e.jpg

4eb53d437ae1.jpg

9ebbac9db0e7.jpg

uzun zamandır resim eklemiyordum..

3168c6ff6aae.jpg

ae0668c0a8f9.jpg

ölçülerim:

kol 34 cm sıcak 35 cm

bel 69 cm

kilo 58

Son düzenleme:
tüm mesajları okumadım ama konunun başında hergün antrenman yaptıgını okudum. Bence hacim kazanmak istiyorsan antrenmanını haftada 4 güne indir. Kilo almaya baslamıssın zaten, umarım daha iyisini basarırısın.

hala evde bir şeylerin olabileceğine inanmayan arkadaşlar var.street workout tarzı çalışmayla yapılabilir.tamamen vücut ağırlığıyla,belki bir seviyeden sonra dumbell yardımıyla evde de istenilen vücuda ulaşılabilir.ki ben şuan bunu uyguluyorum.

Hacim lazım hacim.

harika olmus buarada mende azeriyim. :) ayrıca sınavı neden kucumsuyonuzki, sınav hem göğüs hem kanat hemde sırt hemde arka kol için bence gayet iyi bir seçim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ss

benım merak ettiğim beslanme nasıl... kasları dinlendirmeden nasııl gelişme oluyor bu çalışıtğın proğramın adı ne..

Herkesi ayakta uyutmuş adam.100 şınav 150 mekikle O Kanat çıkmaz 50 de barfiks desen inandırıcı olurdu bu yalanı sadece çömezler yer Omuz ve Kanatdan Kolun görüntüsünden anlaşılıyor zaten 3-4 aylık ev çalışması olmadığı.

gayet başarılı olmuş ebrikler özellikle biceps irileşmiş ve şınavdan başka olarak halter vedambıl kaldırısanızda etkisi olabileceğine inanıyorum

Kardeşim bu mekik şinav hergün yaparsan kasların gelişmeye vakit bulamaz .. 1 gün çalışıp 1gün dinlerdirmelisin.. Unutma kaslar dinlenirken büyürler... İyi forumlar..

Ektoların vücudu şınav mekikle parçalanmaya çok yakın vücutlardır. Ancak kilo şart 70 li kiloların üzerine çıkman gerek. Yoksa bu şekil hoş olmaz.

Son düzenleme:
Back
Yukarı