• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2,5 senelik çalışma sonucu ;)

çok kötü değil.

arkadaşlar birçok mesaj sildim içeriği boş, yorum içermeyen..

"maşallah, çok iyi, iyi , kötü, çok kötü değil"..ne anlamı var bunların!!!

kurallar gereği bunların yasak olduğunu belirtmeliyim..

17 yasindaki biri icin cok iyi bir vücudun var vücudun bu spora yatkin düsük yag orani belirgin hatlar.. müsabakalara katilmayi düsünüyormusun? sayet düsünüyorsan bence hic beklemeden katilmalisin.

17 yasindaki biri icin cok iyi bir vücudun var vücudun bu spora yatkin düsük yag orani belirgin hatlar.. müsabakalara katilmayi düsünüyormusun? sayet düsünüyorsan bence hic beklemeden katilmalisin.

Düşünüyorum fakat bikaç sene sonra :) Bu yaşta rakiplere göre avantaj çok düşük, ve öğrenci olduğumuz içinde maddiyat bulmak çok zor :)

2,5 yıl oldukca uzun süre ben 3. aydan itibaren sıkıldım üniversite işin içine girince önceliklerim değişiyor xD
başarılarının devamını dilerim :)

2.5 sene için yetersiz ama vücut güzel kollarda 40 gibi durmuyor

Slm öncelikle herkese.

Forumdaki ilk mesajım buraya olacak sanırım:D Yaklaşık 1 senedir bu forumu takip ediyorum. Dışarıdan okurum hep. Bilgi amaçlı da çok başvurdum. Yalnız benim anlamadığım bişey var bunu da bütün üyelerin fotoğrafları konusunda görebiliyorum. 2.5 sene için yetersiz nasıl oluyor? Mesela biri 1 senedir yaptım diyo o konunun altında bu süre için yetersiz yazılmış atıyorum. 2.5 sene için kalıp bi vücut mu var acaba? 2.5 senede en az şu kadar olacak gibi. Yani bunu merak ediyorum. Bende başlayalı bu süre kadar oluyor. Mesela 2.5 senelik bi vücut nasıldır gösterilirse memnun olurum.

Keşke ilk halinizin resmi de olsaydı. Gelişmenin ne kadar olduğu çok daha net görünürdü. Türkiye'de 17 yaşında birisi için iyi bir vücut. Keşke bende 15imde başlayabilseydim. Eleştirilere gelirsek herşey iyi yağsızlığa göre abdominal bence daha belirgin olmalıydı. SAnırım pek sevmiyoruz... Alt sırt hiç göremedim. Deadlitftten korkuyoruz sanırım. Bence hacimsel anlamda beslenmeyip hep birşeylere dikkat ederek beslenmişsiniz. Daha fazla hacim daha iyi olur kanaatindeyim.

Keşke ilk halinizin resmi de olsaydı. Gelişmenin ne kadar olduğu çok daha net görünürdü. Türkiye'de 17 yaşında birisi için iyi bir vücut. Keşke bende 15imde başlayabilseydim. Eleştirilere gelirsek herşey iyi yağsızlığa göre abdominal bence daha belirgin olmalıydı. SAnırım pek sevmiyoruz... Alt sırt hiç göremedim. Deadlitftten korkuyoruz sanırım. Bence hacimsel anlamda beslenmeyip hep birşeylere dikkat ederek beslenmişsiniz. Daha fazla hacim daha iyi olur kanaatindeyim.

gözlemleriniz çok profesyonel, buyrun 2,5 - 3 sene salona başlamadan 1 ay önceki fotoğraflarım

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/14-ya-nday-m-ve-t14845.html?t=14845

açıkça eleştiriyim sizi 25 sene için az sayılabilir ama önceki halinizi bilmiyorum ama sonuç itibariyle vücudunuzun kasları yüzeye çıkmış yani deriyi yırtsak 2 cm alttan kasları görürüz :D
beslenme ve antrenman programınızı paylaşabilir misiniz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:52 ----------

evet gerçekten gelişme takdiri hakedecek cinsden

kendini fazlasıyla beğenmiş eleştiri kaldıramayan bir insansan ne diye foruma resim ekliyorsun?

pr ben serdarın kaldırdığı (yapıcı) eleştirileride aldığı övgüleride bilirim kendini beğenmiş biri değil.. zaten öyle olsa ben muhabbet kurmam karakteri de vücududa güzel bi arkadaşımız kendisi..

Senin ilk mesajını bi fotoğrafa yorum yaparak kullanmam ve bu tür bi yorum yapman çok saçma.. hani sanal ortam burası sende foto koyda bizde görelim?

yanlış anlama amacım tartışma çıkarmak değil adam emek vermiş fotoğrafını koymuş eleştirisini övgüsünü alıyor ya sen?

Spora başlamadan önce yağsız zayıf biriymişsin,bu senin için bir artı kolay kolay yağlanmazsın.Yağlıda değil zaten vucudun.Karın çalışmanı tavsiye ederim.

Omuzların hakkını vermişsin eksik bölgeler var...Fakat tebrik ederim bu şekide devam edersin umarım.Vücudun genel olarak gayet başarılı fakat 2 bucuk yıllık bir vucud olarak değerlendirdiğim zaman çok iyi diyemem.

pr ben serdarın kaldırdığı (yapıcı) eleştirileride aldığı övgüleride bilirim kendini beğenmiş biri değil.. zaten öyle olsa ben muhabbet kurmam karakteri de vücududa güzel bi arkadaşımız kendisi..

Senin ilk mesajını bi fotoğrafa yorum yaparak kullanmam ve bu tür bi yorum yapman çok saçma.. hani sanal ortam burası sende foto koyda bizde görelim?

yanlış anlama amacım tartışma çıkarmak değil adam emek vermiş fotoğrafını koymuş eleştirisini övgüsünü alıyor ya sen?

boşver laf anlatmana gerek yok insan kendini bilir rambo ;)

Kol konusunda fotoğrafı çektirdiğin telefonun azizliğine uğramışsın. Malesef genişlemesine çekiyor çünkü çoğu telefon. Vücudun gerçekten güzel, daha iyi bir fotoğraf makinesi temin edip daha iyi ışıklandırmada pozlar verirsen daha sağlıklı yorumlar yapılabilir diye düşünüyorum. Bana göre en güzel arka kol gelişmiş. Sporda başarılar :)

Kol konusunda fotoğrafı çektirdiğin telefonun azizliğine uğramışsın. Malesef genişlemesine çekiyor çünkü çoğu telefon. Vücudun gerçekten güzel, daha iyi bir fotoğraf makinesi temin edip daha iyi ışıklandırmada pozlar verirsen daha sağlıklı yorumlar yapılabilir diye düşünüyorum. Bana göre en güzel arka kol gelişmiş. Sporda başarılar :)

Sağol emre parçalamaya devam ;)

Back
Yukarı