2 senelık değişim için şok olmak istiyenler içeri :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pazartesi omuz ve ve arka kol çalışıp sali göğüs girmek performansını etkilemiyor mu ? Agriyan omuzlarla guzel göğüs antrenmanlari çıkardığım oldu fakat yorgun arka kollarla güzel bi göğüs günü gecirdigimi hatırlamıyorum .[emoji28]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bacagımda sakatlık vardı ben hiç ayak calısmıyordum gucsuz kalmıs ve sınır sıkısması olmustu bu yuzden ayaga pek yuklenmıyorum o yuzden iyi gidiyor omuzu 2 gün calıstıgım ıcın ağrı hıssetmıyorum ama perşembe günü omuzda az hareket ağır yaptım bugun gogus calısırken bıle hıssettım:)

Öncelikle tebrik ederim,değişim güzel vücut güzel tek eksik göğüsler hacimsiz onuda yaparsan tamamsın
Definasyon olayını güzel yapmışsın definasyon dönemindeki beslenme ve programindan bir iki bilgi verirsen çok iyi olur :)

Öncelikle tebrik ederim,değişim güzel vücut güzel tek eksik göğüsler hacimsiz onuda yaparsan tamamsın
Definasyon olayını güzel yapmışsın definasyon dönemindeki beslenme ve programindan bir iki bilgi verirsen çok iyi olur :)
aslında sürekli aynı beslenıyorum özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirim

Clean bulk yap ama şunu yap karbonhidratı arttır kompleks karbonhidrat tüket fazla yağlanma olmaz kasların içini doldurdunmu daha iyi gözükür bol şans.

kompleksten başka karbonhidrat tüketmıyorum zaten[DOUBLEPOST=1446152123][/DOUBLEPOST]Sabah bi kasık pekmez bal
Kahvaltı : yulaf kuru üzüm ceviz+lor+4 yumurta 2 sarı +domates
Ara öğün:elma kahve yesil cay vb
Öğlen:makarna,bulgur,pirinc 3ludunden biri, tavuk (et arada) cacık salata
Ara öğün:muz kahve vb
Spor 2 saat önce : peynirli marul domates kepekli sandvic
Hemen önce : kahve
Spor sonrası : 1 ölçek whey
1 saat sonra : makarna,bulgur,pirinc 3lusunden biri, tavuk sebze(brokoli vs),salata
Yatmadan önce : lor,bol yogurt
(Spordan sonraki makarna bulgur
yerini tam bugday ekmegi alabiliyor tavuklarda ara sıra donusumlu balık,et olabiliyor)
buda beslenme programım tabi arada ton balıkları butun pılıc tavuklar kuru nohut fasulye vs herşeyi yiyorum genel olarak bahsettim yardımcı olmuşumdur umarım

Hacim yok ama parçalı ve estetik bir vücut. Güzel değişim.

Hacim yok ama parçalı ve estetik bir vücut. Güzel değişim.
78 kilodaki fotolarda hacim yokmu ? 42 cm kol vardı şuan 39 define şekılde gene gorusune saygı gosterırım suan hacım yok tabıkıde kilo alma dönemındeyım zaten :)

Son düzenleme:
Biraz kilo aldınmı daha iyi görünürsün yalnız hep pilav makarna yapmana gerek yok bakliyatlarıda sok ayrıca arada bir kalorisi yüksek besinler tüket. Seninle aynı kilodayım ama ben biraz yağlıyım. :D

Konuyu açtığından itibaren iyi kurumuşsun fakat çok zayıflamışsın usta biraz hacimle daha iyi olacağına inanıyorum başarılar

bakliyat derken zaten tavuk makarna yanında aksam evde ne yemek varsa nohut fasulye mercımek hep yiyorum gunde 2kılo sebze yiyorumdur zaten lahana brokoli vs karnabahar patlıcan herşey
Nohut kurufasulye demişsin zaten yeşil mercimek tarzı benimde dediğim gibi biraz hacim alman lazım kardio falan yapıyonmu bilmiyorum ama yapma bence.

Nohut kurufasulye demişsin zaten yeşil mercimek tarzı benimde dediğim gibi biraz hacim alman lazım kardio falan yapıyonmu bilmiyorum ama yapma bence.
ben hayatımda hiç kardiyo yapmadım butun gun ayaktayım işte zaten ne kadar yesemde fayda etmıyor ağırlık ıyı calısıyorum

ben hayatımda hiç kardiyo yapmadım butun gun ayaktayım işte zaten ne kadar yesemde fayda etmıyor ağırlık ıyı calısıyorum
sen bi kalori saymaya başla ondan sonra gör kilo alıyor musun almıyor musun? (çok küçük bir ihtimal alamayabilirsin hormonlar vs)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı