• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Yıllık cmrsmr 60kg dan 80 kg a Ekto

Sanırım yağ oranım yine düştü.

Eklentiler

• 07092013961.jpg
    07092013961.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 671
dostum tebrik ederim gayet iyi
illa eksik bulacaksak kanat eksik ama sanırım sende benim gibi sevmiyorsun eğer öyleyse diyecek birşey yok, spor hayatında başarılar.

Aslında kanatlara bayılıyorum.

Şöyle bir makale okumuştum. Sporcuları 3 tipe ayırmışlar.

1 Doğal Sporcular : Bu tip sporcular gıda takviyesi almadan gelişmek isterler. Ve gelişen en belirgin bölgeleri bicepsleri olur. Kanatların genişlemesi ve göğüsün dolması çok uzun yılları alabilir.
2 Doğal Supplement Kullanan Sporcular : Bu tip sporcuların göğüs ve kanat bölgesi diğer doğal sporculara göre daha çabuk gelişir. Biceps ve omuz başları belirgindir.
3 Dopingli Sporcular : Bu tip sporcuların en belirgin bölgesi kanatlarıdır. Doğal olarak kanat geliştikçe omuzlar genişler göğüs kafesi genişler.

Böyle bişeydi. Gerçekten sonuna kadar haklı.

Bence erkeği gösteren kanatlarıdır. Yazıldığı gibi kanatlar gelişirse üst bölge çok başarılı şekilde büyür.

Öncelikle tebrik ederim.60 kiloluk halin benim şimdi ki halim gibi neredeyse :) Yalan yok resimlerini gelişimini görünce motive oldum resmen.Demek ki oluyormuş istedikten sonra.Zaten sende söylemişsin göğüsler biraz daha geliştimi bence tamamdır.En azından benim istediğim gelişim bu şekilde.
Tekrardan tebrik ederim.

kürsüz çok rahat 85-86 ya ulaşırsın bence dostum düşünme bile genetiğin iyi, antreman sayını azaltırsan gelişimini artırabilirsin.

İnşallah dostum.
Ağırlık antrenmanım haftada 3.
Kardiyoyu haftada 1 yada 2 oluyor. 45 dk koşu. O da futbol hakem antrenmanı yani.

Aslında kanatlara bayılıyorum.

Şöyle bir makale okumuştum. Sporcuları 3 tipe ayırmışlar.

1 Doğal Sporcular : Bu tip sporcular gıda takviyesi almadan gelişmek isterler. Ve gelişen en belirgin bölgeleri bicepsleri olur. Kanatların genişlemesi ve göğüsün dolması çok uzun yılları alabilir.
2 Doğal Supplement Kullanan Sporcular : Bu tip sporcuların göğüs ve kanat bölgesi diğer doğal sporculara göre daha çabuk gelişir. Biceps ve omuz başları belirgindir.
3 Dopingli Sporcular : Bu tip sporcuların en belirgin bölgesi kanatlarıdır. Doğal olarak kanat geliştikçe omuzlar genişler göğüs kafesi genişler.

Böyle bişeydi. Gerçekten sonuna kadar haklı.

Bence erkeği gösteren kanatlarıdır. Yazıldığı gibi kanatlar gelişirse üst bölge çok başarılı şekilde büyür.

Tamamen saçmalık her bölge için konuşuyorum tamamen genetiktir bazısının kanatları gelişkindir bazısınının midesi, supp. le dopingle alakası bile yok kim demişse iyi sallamış

Valla atletizm kariyerim kısa sürdü :) Hem sakatlıklar hem de vaktim olmayacak. Haftanın 3 günü ağırlık antrenmanı 2 günü hakem antrenmanı. E sprinter antrenmanı da beni öldürür. Bırakma kararı aldım.

Karın kasları için klasik crunch hareketi ile başlarım aralar da çok çeşitli hareketler yaparım barfiks tahtasında paralel ile bitiririm. Yani ben karın kaslarını eğlenceli hale getiriyorum. Parkta çocuklar nasıl eğleniyorsa ben de garip garip hareketler denemekten çekinmem. O gün kafama ne eserse onu yaparım. Ama crunch hareketi olmazsa olmazım.

Evet genetik meselesi ancak bugüne kadar hangi ilaçlı sporcuyla karşılaşmış olsam kanatları ve göğüsleri ön plandadır. Sen bu fikre katılmayabilirsin elbet. Ancak ben bu fikre sonuna kadar inanıyorum. Çok daha geniş kapsamlı anlatıyordu zaten ben baya bi özetledim. Bugün paylaştığım makalede de biraz bunlardan bahsetmişler zaten.

Ve eklemek istiyorum kür kararından vazgeçtim gerçekten inanılmaz bir hırs oluştu içimde. 1-2 gün içersinde çok fazla makale okudum. Gerek sizler gerek makaleler beni aydınlattı. Bundan böyle eskisi gibi dopinge karşı bir sporcuyum.

Son düzenleme:
Dostum bu bir fikir değil ,gerçek vardır doğru vardır ve kasların ön planda olması genetikle ilgili bir gerçektir bir fikir değildir steroid kullanan kanatları çok geri insanda çok ,hiç bişey kullanmadan öküz gibi kanat kasları olanda var bu tamamen genetik bir durum

Bu arada senin adına sevindim müsabık olmayacaksan ilaca ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum

Genetik konusunda hemfikiriz ancak ilaçlı bir sporcuyla ilaçsız bir sporcunun kanatları bir olamaz bunu anlatmaya çalışıyor. Evet ilaçsız olup da inanılmaz kanatlara sahip insanlar var yok demiyorum ancak bu genetik mükemmellikten çıkar orada genellemeden bahsediliyor.

Doğal birinin kanatları ilaçlı biri gibi olmaz evet ama göğüsü de olamaz kolu da olamaz

bacağı da olamaz genelleme demişsin ama genelleme falan da olamaz

%100 genetikle alakalı

dopinglerin kanatları daha çok

geliştirdiğine ya da supp. lerin göğüsü falan daha çok geliştirmesi gerçekten sana mantıklı

geliyor mu :) Şu makaleyi gerçekten merak ettim atabilir misin acaba supp. vücutta nasıl bir

reaksyona giriyorda göğüsü kanatları daha fazla geliştiriyormuş merak ettim :)

Makaleyi çok önceden okumuştum yeni okumadım. Bu sporda genetik genetik en baba bahanelerden birisidir. Bence daha fazla uzamasın dostum.
Makaleyi aktardım.

Omuz - Bacak Antrenmanı

Son durumum

82 kilo

Eklentiler

• 18092013994.jpg
    18092013994.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 654
Tesekkürler ancak yanlıs ölçü vardı. Benim mezure fazla ölçmüs. 38di. Simdi 39.5. Henüz 40 ı göremedim soğuk.

Back
Yukarı