• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Yıllık cmrsmr 60kg dan 80 kg a Ekto

Çok çok iyi görünüyorsun abi bencede çok kurusun zaten kütlende çok iyi bence yarışmada başarılar iyi sonuç elde edersin

Son düzenleme:
Yarışma mart sonunda. Şu sıralar rahat bi beslenme içersindeyim. Yiyebildiğim kadar karbonhidrat tüketiyorum. Malesef supplement dahi kullanamıyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 725
  • image.jpg
    image.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 717
  • image.jpg
    image.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 701
  • image.jpg
    image.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 703
Yarışma mart sonunda. Şu sıralar rahat bi beslenme içersindeyim. Yiyebildiğim kadar karbonhidrat tüketiyorum. Malesef supplement dahi kullanamıyorum.

Çok iyi bir fizik,öncelikle tebrik ederim :) Eksik bölgeleriniz de yok değil,diğer bölgeleri geliştirirken,sırta yüklenin değişik antrenman stilleri deneyin,hareketleri değiştirin biraz da üst göğüs eklendi mi tam anlamıyla bir fitness model bu da yaklaşık siz 84-86 kg arasındayken ki görünümünüz olacaktır.Şunu da ekleyeyim benim fiziğim şu anki halinizin boy kilo orantısı kadar olsun yeter,benim boyum uzun olduğu için ve ektomorf olduğum için zorluk çekiyorum;sizin gibi ektomorfları da kilo alırken görünce motive oluyorum.Kol ölçünüzü ve yağ oranınızı merak ettim,öğrenebilir miyim?Yarışma için şimdiden başarılar.

Öncelikle tesekkür ederim. Yağ oranım nedir bilemiyorum ama kol ölçüm soğuk 40 cm. Sırtta barfijs ağırlıklı bir metod uyguluyorum yarışmaya kadar umarım etkisini görürüm. Gercekten sırt genetiğim hiç iyi değil. Amacım yarısma ayına kadar 86 lata çıkıp parçalamak ama bu olur mu bilemiyorum. Çalışmaya devam...

Atletik fitness düşünüyorsan Dayanıklılık dips barfiks gibi testler var yarısmada

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Başarılar şimdiden çok yakın bir dostumda giricek onu hazırlıyorum bende orda görüşürüz :)

Son durumum 83 kg.
Yarışma hakkında kararsızım kendimi yeterli bulamıyorum. Belki daha sonra ki yarışmaları düşünebilirim...

Eklentiler

• 1013477_10152165042024798_723221668_n.jpg
    1013477_10152165042024798_723221668_n.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 548
Boy kaçtı senin ? 83 durmuyosun daha az gözüküyosun ama? Yağ oranı ne bide

Boy 181 bu sabah tartıda 83 ü gördüm yağ oranı nedir bilmiyorum valla

Son form 84 kilo
Zonguldaktaki yarışmaya girmedim malesef vizelerimin zamanına denk geldi...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 453
Çok güzel bir gelişim .
Fakat bi noktaya değinmek istiyorum yanlış anlama Chest , Abs ,Biceps olarak cok güzel hacimlenmissin fakat kanat bölgen biraz geride kalmıs digerlerine göre . Şahsi görüşüm

Back
Yukarı