• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2ay önce ve 2 ay sonra (anapolon+sustanonfarkı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 sene önce aldığı steroidler yüzünden Jinekomasti başlangıcı vardı. Arkadaşın şu anki göğüsleri Banu Alkan gibi olmuş olabilir

8. sayfadaki son resimlere dikkatli bakarsanız. Arkadaşın göğüsünün kaslı durmadığı çok belli içi silikon yada su varmış gibi duruyor öne doğru şişmiş 15lik kız memesi gibi. Tabir biraz kaba oldu ama mazur görünüz.

Konuyu açan arkadaş 1,5 senedir uğramamış foruma.

Steroidlerle hızlı bir giriş yapmıştı body building sporuna.

İki-üç ayda 8-10 ayda yapılabilecek bir vücut meydana getirmiş. Bu hızla şimdiki hali nedir merak ediyorum? Hâlâ yaşıyorsa(?)

alt yapi sifir bilgi yok buna ragmen anapolon hadi kullandin dielim bare ilk küre uygun bise kullansaydin allah akil fikir versin ne diyim ha bide öldünmu ne ettin konuyu acip ortadan kaybolmussun

boy:1.78 kilo:76 kol:34 göğüs:110 omuz:126

olculerini sallamıssın gibime geldi :D

cok dengesiz olculer ....
ve harika demişsin bence gercek olculerin değil ....

ayrıcada ben pek fark goremedim :D

anapolon vurmakla , balon u şişirmek arasında fark varmı sizce ?

boy:1.78 kilo:76 kol:34 göğüs:110 omuz:126

olculerini sallamıssın gibime geldi :D

cok dengesiz olculer ....
ve harika demişsin bence gercek olculerin değil ....

ayrıcada ben pek fark goremedim :D
Adamın kolu 28 den 34 e çıkmış bence olçuler 1 e 1 tutuyor sen hayatında 2 ayda 6cm bişekilde(steroid yada herhangi bişey) geliştirilmiş bi kol gordun mu hem de biliçsizce...

Adamın kolu 28 den 34 e çıkmış bence olçuler 1 e 1 tutuyor sen hayatında 2 ayda 6cm bişekilde(steroid yada herhangi bişey) geliştirilmiş bi kol gordun mu hem de biliçsizce...

günde 5 kg kırmızı et + 1 kg beyaz et + 80 yumurta beyazı + 50 kg süt + 10 kg lor peyniri + suplement

ayrıca günde 1 sustanon + 1 boldenon + growth kullandınmı bayram sen , bak nasıl büyüyo
hyper_

steroid kullanımı ciddi bir konudur..detayları steroid başlıklarında konuşunuz..

Şu an için yürüyen bir konu olmadığı için başlığı kilitliyorum - yönetimden insiyatif kullanılarak açılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı