baha dedi:DinamiC, senin adina gercekten uzuldum, daha anabolik madde androjenik madde nedir bilmeden, karacigere, bobreklere ve barsak`a cok ciddi hasar verebilecek 17-Alpha-Alkylated iceren bi steroidden bi kutu kullanmissin, sonra sustanona gecmissin, eczanede kalmadi diye primobolan kullanmissin. ne yaptiginin bilincinde olmadigin cok acik ama kendine kendine cok ama cok fazla hasar vereceksin. 19 yasinda testosterone kullanarak uzun kemiklerindeki kikirdaklari sertlestirip boyunun bi nebze de olsa uzamasini da engelledin, 25omg kullanip bi hafta ara verip sonra 500mg kullanarak erbezlerine cok fazla yuklendin. Bu sacmaliga son verip gidana dikkat ederek kilo almayi denemeni oneriyorum .
Güzel insan steroid i bırakalı 3 hafta felan oldu bu bir.
Zaten senin dediklerini arkadaşlar onlarca kez dedi bu iki.
Steroidi bırakıp,gıdaya,tavuğa,makarnaya yöneldiğimi zaten yazmıştım ne diye öyle yazdın?
Adminler "steroid muhabbetini steroid bölümünde yapın,yorum yapacaksanız resim hakkında yapın" dedi...
Yazılan yazıları okumadan sadece resime bakıp topic i açalıda bir ayı geçmiş bu muhabbetler bitmiş topic asağılara inmiş pas tutmuş sen gene steroid hakkında saçmalamış olmasan da defalarca yazılan ve artık söz konusu dahi olmayan yazıları yazarak saçmalığa yakın birşeyler yapmıssın.Resimlere baktıktan sonra da şöyle yapılan yorumlara da bir göz atsaydın eğer, ikimiz içinde iyi olacaktı.
Benim de sana tavsiyem: Gereksiz yorumlardan kaçınmanı ve Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmamanı öneriyorum.