• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2ay önce ve 2 ay sonra (anapolon+sustanonfarkı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bomberman adam öldürmemiş ama biraz daha anapolon kullanırsa kendini öldürecek ya bende alıyım dedım cahil kafayla ya adam satmadı dedi ben katil degilim diye sastım kaldım yasasın forumumuz :D

Ayaz dedi:
Bu ülkede supplementler cok pahali .. onun sonucudur bunlar..

baska birsey demiyorum...

Kardeş sonuna kadar dogru dediğın suplementlerin yurt dışındakı fiyatlarıyla karşılastırdıgınızda cıldırmamak elde degil maalesef böyle şeyler kullanmak zorunda kalıyor genclerde

steroidler kakadır. kullanan ve kullanacağım diyen hepinize vah vah diyorum.

yaşasın naturalizm. laf ola beri gele..

hadi kolay gele.

Merhaba
Bashettiğin gibi;
O aldığını söylediğin ilaçları kullanman çok saçma olmamış mı birader?
Ben 3 senedir yapıyorum bu sporu (biraz yağlıyımdır) senin 4 katı daha iyiyim !!!
Hiçbirşekilde kür de yapmadım,yanımda da kür'ün alasını yapan arkadaşlar var (8-12 senelikler) kardeşim..
Diyeceğim o ki;önce kuvvetini arttır,sabret,antremanlarını aksatma,beslenmene dikkat et,iyi uyku uyu vs...sen de biliyorsundur.
Bu ilaçlar için çoookk erkensinnnn...
Saygılar :cry:

FleXoR dedi:
anapolon minicik tablettir fakat steroitlerin en buyugugude denebilir bu minicik tabletin cok buyuk zararları vardır (forumda mevcut)

fakat kendi gelişimini ilaça baglayanlar su testi yapsınlar 2 ay ilacı kesinler yeme beslenme saglam olsun yada 2 ay yemegi kessinler ilaç saglam olsun

vucudumuzun salgıladıgı hormonlar vardır aldıgınız bu hormnonları vucudumuz bıraktıgınızda salgılamadıgı için hemen ölçü kaybedeceksini fakat suplamenti bıraksanız bile sistem gunluk alınan proteini kaslara yönlendirerek ölçüyü koruyacaktır..

bb sadece gelişmek degil gelişeni korumaktır

Ve bence en zor olanı da budur....gelişeni korumak....kolay gelişirsiniz ama koruması çok zor olur...

bence arkadasim yanlis alinma ama resimlerde görünüse bakilirsa Gögüsde (Gyno) gynokomastikmi ne adi bilmiyorum simdik...
az görüniyor bunu bir kontroll etdir yoksa ilerde kötü olabilir.

Erkan007 dedi:
bence arkadasim yanlis alinma ama resimlerde görünüse bakilirsa Gögüsde (Gyno) gynokomastikmi ne adi bilmiyorum simdik...
az görüniyor bunu bir kontroll etdir yoksa ilerde kötü olabilir.

Arkadaş formdan banlanmış baya zaman önce.Ama dediğin gibi bence de gyno olmuş onda.Bi de merak ettiğim acaba kürden aldığı kiloları tutabildi mi?

sımdı demısın kı anapolon ve sustanon!!! ılk basta anapolonun ne kadar zararlı oldugunu bılıyosundur.gogus uclarına dıkkat et lutfen jino dokusu olusmasın.su andakı vucuduna aldan ma anapolon sayesınde vucudun sus tutmus senı aldatmasın bu hacım bır zmn sonra anapolondan eser kalmaz vucudunda

nolvadex al goguslerın ıyı gozukmuyo.bu arada kurun bıttıyse daha ıyı beslenmen gerekıyo.dıkkat et vucudunda su kaybı olmasın vucudun ıcın ıyı olmaz.aklına bısey takılırsa yazarsın cvp verırım.

ARKADASLAR HERSEY BIYANA ARKADAS YETERINCE SU TUTMUS SISDIM FALAN SANIYOR GURURU INCILMESIN DEVAM ETSIN..BI INSAN BILDIGNI OKUR SEN NE DERSENDE AMA .....UZULEREK SOYLUYORUM ARKADAS ---JINEKOMASTİ OLMUS GERI DONUSU OLMAYABLR ONLEM SART!--- SAYGILAR..

:))

Bu başlık hala populer mi yaa.Bu arkadaş kürü yapalı 1 yıl oluyo.Bence mesaj yazmadan önce muhabbetlerin geçtiği tarihlere bi bakın ;)

Valla o kadar eleştiriden sonra kırıldı foruma ziyareti kesti galiba :):) ama eleştirilerin tamamına yakını haklı eleştiriler o yüzden kızmak darılmak yok ;)...

Arkadaş baya bi zaman önce forum yönetimi tarafından banlanmış,bence eğer bir de bbyi bıraktıysa kesin kazandığının çoğunu kaybetmiştir,ya da bi kaç çıtır kür daha yapıp King Kong kıvamında takılıyodur :D

başlık sahibi üye BANlandı, nickinin altında yazıyor (BANNED) ;)

kürde tedavi uygulamazsa olacağı bu tamoxifen yada nolvadex gerekirdi.ama artık çok geç.

selam sadece kilo hakkında bişeyler söylemek istiyorum.
Eğer kürün bittikten sonra beslenmeni yani aldığın protein oranını artırıp ve bunu karbonhidratla desteklersen kilonda sadece 2-3 kiloluk bir düşüş yaşarsın oda kullandığın anabolizanın vücudunda tuttuğu su sebebiyle ama onuda kaybetmek istemiyosan kür sonunda craatin kullanmanı öneririm
karbonhidrat ta megamas 4000 süper bir ürün :)
başarılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı