goldtrapper58
Yeni Üye
bomberman adam öldürmemiş ama biraz daha anapolon kullanırsa kendini öldürecek ya bende alıyım dedım cahil kafayla ya adam satmadı dedi ben katil degilim diye sastım kaldım yasasın forumumuz 

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ayaz dedi:Bu ülkede supplementler cok pahali .. onun sonucudur bunlar..
baska birsey demiyorum...
FleXoR dedi:anapolon minicik tablettir fakat steroitlerin en buyugugude denebilir bu minicik tabletin cok buyuk zararları vardır (forumda mevcut)
fakat kendi gelişimini ilaça baglayanlar su testi yapsınlar 2 ay ilacı kesinler yeme beslenme saglam olsun yada 2 ay yemegi kessinler ilaç saglam olsun
vucudumuzun salgıladıgı hormonlar vardır aldıgınız bu hormnonları vucudumuz bıraktıgınızda salgılamadıgı için hemen ölçü kaybedeceksini fakat suplamenti bıraksanız bile sistem gunluk alınan proteini kaslara yönlendirerek ölçüyü koruyacaktır..
bb sadece gelişmek degil gelişeni korumaktır
Erkan007 dedi:bence arkadasim yanlis alinma ama resimlerde görünüse bakilirsa Gögüsde (Gyno) gynokomastikmi ne adi bilmiyorum simdik...
az görüniyor bunu bir kontroll etdir yoksa ilerde kötü olabilir.
zargy dedi:Bu başlık hala populer mi yaa.Bu arkadaş kürü yapalı 1 yıl oluyo.Bence mesaj yazmadan önce muhabbetlerin geçtiği tarihlere bi bakın![]()