• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 yıllık yorucu çalışma!! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gardyan dedi:
flexor sen yanlış anlamışsın abi ben burada bi gerçeği söyledim senin baban benim babam meselesi deil yanlış anlamalara meydan wermeyelim ltfn
arkadaşım senin yapın daha müsaitmiş demekki sen yap. abimiz 33 yaşında bundan dahasıda beklenemezdi heralde.yarışmaya girmeyecek neticede.kimseye bişe ispatlamayacak

bizim ülkemizde imkan yok .. yoksa cikardigimiz bazi sporcular öyle böyle degil.. abi steroidlere girmeden 4 yilda 49 paramparca kol yapmis .. bu tür sporcular diger ülkelerde kücükken kesfedilip desteklenerek bi yerlere getiriliyor.. türklerin genetigi harbi cok iyi aslinda.. sadece ekonomisi kötü..

tebrikler abi, saygi duyuyorum böyle sporculara

kürsüz gerçek ten cok güzel sırt ve bacak pozlarınıda atarsann? tebrikler başarılarının devamını dilerim...

artkı bu spor düzgün çalışmaktan ziyade iyi beslenmeyle birşeyler yapabileceğin bir spor oldu.malum belki abimizin imkanları daha iyi olsa daha iyi şeyler yapabilirdi.yemessen gelişmiyor arkadaş :D

obserne

göğüs 132 demişsin. 132 omuz ölçüsü olmasın.

Eğer göğüs ölçüsü ise bizim salonda senden daha yapılı biri var onun göğüs ölçüsü : 118

flexor,
senin de her topikte bu tür atismalarin var ..
ne zaman desem "dur mesaji okim, önemli bisey olabilir", bakiyorum yine atismaya girmissin. bi düsün.

Ayaz dedi:
flexor,
ne zaman desem "dur mesaji okim, önemli bisey olabilir", bakiyorum yine atismaya girmissin. bi düsün.
benmi atışıyorum ?

ben herzaman barıştan yanayım bunu herkes bilir senin hocana herkes yuklenirken ben herkesi oldugu gibi kabullenelim dedim benim yaşım 30 geçmiş kalkıpta çocukça işler yapacak değilim

flexor dedi:
Ayaz dedi:
flexor,
benmi atışıyorum ?

ben herzaman barıştan yanayım bunu herkes bilir senin hocana herkes yuklenirken ben herkesi oldugu gibi kabullenelim dedim benim yaşım 30 geçmiş kalkıpta çocukça işler yapacak değilim

benim hocam kim bu arada ?
belki farkina varmiyorsundur diye söyledim, flexor..yanlis anlasilmak istemem..

Ayaz dedi:
flexor dedi:
Ayaz dedi:
flexor,
benmi atışıyorum ?

benim hocam kim bu arada ?
belki farkina varmiyorsundur diye söyledim, flexor..yanlis anlasilmak istemem..
Hakan 79 değilmi

Ayaz dedi:
flexor,
-Ayaz böyle bir sorun görürsek biz gereken uyarıyı zaten yaparız. Özellikle bu başlıkta Flexor da haklıyken ve de doğru bir noktaya parmak basmışken böyle bir mesaj atman talihsizlik olmuş, yeni bir tarışma başlatmayın.
-Foto hakkındaki yorumum ise; göğüs 132 den kol 49dan bel ise 87den 1.72 boyunda olduğunu hesaba katarsak daha ince duruyor bence. Bu fotolarda ölçüler farklı sanırım, verilen ölçüler ise bulk dönemine ait herhalde :?: :?:

Blitz dedi:
Ayaz dedi:
flexor,
-Ayaz böyle bir sorun görürsek biz gereken uyarıyı zaten yaparız. Özellikle bu başlıkta Flexor da haklıyken ve de doğru bir noktaya parmak basmışken böyle bir mesaj atman talihsizlik olmuş, yeni bir tarışma başlatmayın.
-Foto hakkındaki yorumum ise; göğüs 132 den kol 49dan bel ise 87den 1.72 boyunda olduğunu hesaba katarsak daha ince duruyor bence. Bu fotolarda ölçüler farklı sanırım, verilen ölçüler ise bulk dönemine ait herhalde :?: :?:
Özelden görüşüldü konu halloldu konu (bizim aramızda geçen konuşmalar) kapandı ve tatlıya bağlandı arkadaşımızın resim hakkındaki başlığına gölge düşürmüşsek affola dimi ayaz :)

Zaten tatliya baglanacak pekte fazla aci birsey yoktu :)

evet , arkadasimizdan özür dileriz..

saygilar

resim fake deil ise;
cok formda bir vücut. 4 senede kürsüz yapılabilecek hakkı verilmiş bir vücut keisnlikle.. ama Osborne nun yazdıgı ölcüler fantezi.. 1.72 i boya 131 gögüs Lee Priestte bile yoktur

flexor ayaz off topic yapmayin :x

şaka şaka böyle yapici olmaniz cok hosuma gitti ikinizede cok teşekkür ederim... :)

Pump Forever dedi:
resim fake deil ise;
cok formda bir vücut. 4 senede kürsüz yapılabilecek hakkı verilmiş bir vücut keisnlikle.. ama Osborne nun yazdıgı ölcüler fantezi.. 1.72 i boya 131 gögüs Lee Priestte bile yoktur

Sana katılıyorum Pump, ben de foto hakkındaki yorumlarımı yazdım ama tartışmada kaynadı. Tekrar yazıyorum.
-Göğüs 132 den kol 49dan bel ise 87den 1.72 boyunda olduğunu hesaba katarsak daha ince duruyor bence. Bu fotolarda ölçüler farklı sanırım, verilen ölçüler ise bulk dönemine ait herhalde.

omuzlar küçük kalmış.kollar toplu durmuyor.Bizim burada yan tarafta inşaatda çalışan işçi var.Vücudun birebir aynısı.Tek göze çarpan karın kasları.

sat-commando dedi:
omuzlar küçük kalmış.kollar toplu durmuyor.Bizim burada yan tarafta inşaatda çalışan işçi var.Vücudun birebir aynısı.Tek göze çarpan karın kasları.

1) sen bi git bak gel, belki insaat binalarinin icinde aletler falan vardir, gizlice calisio olmasin
2) Omuz - kol orantisi vücudun en basarili kisimlarindan
3) kollar keza cok basarili
4) bilerek mi yorumluyorsun ?

...evet ise

5) demek ki bilmiyormussun ..

Blitz dedi:
Pump Forever dedi:
resim fake deil ise;

Sana katılıyorum Pump, ben de foto hakkındaki yorumlarımı yazdım ama tartışmada kaynadı. Tekrar yazıyorum.
-Göğüs 132 den kol 49dan bel ise 87den 1.72 boyunda olduğunu hesaba katarsak daha ince duruyor bence. Bu fotolarda ölçüler farklı sanırım, verilen ölçüler ise bulk dönemine ait herhalde.
göğüs 132 ise omuz en az 155 tir bu hacimde bir göğüse sag ve sol omuz kalınlığı ve capını ilave edersek bu çıkar 155 omuza görede 87 bel normal çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı